2009. február 13., péntek

Péntek 13

Igen, péntek van, és 13-a. Nem szeretem. Nem vagyok babonás. Inkább bogaras, ezekről majd máskor írok. :)
Péntek 13-mal kapcsolatban igazából egy kellemetlen élményem van. Még töpörödött törpördög koromban mozgássérült barátaimmal Badacsonyba mentünk kirándulni. Vagyis én csak mentem volna. Écsről beértem a találkozóhelyre reggel 8-ra, a gond csak az volt, hogy a csoport busza 7-kor indult. :) Nem kicsit volt ciki anyuval hazaállítani, és apámnak elmagyarázni, hogy a kirándulás "elmaradt". :)
Ezen kívül ezekkel a bizonyos péntek 13-makkal soha nem volt gond, de azért nem szeretem.
Ma viszont egy újdonság lesz: péntek 13-án megyünk inni kórházi cimborákkal. Méghozzá Bükre. Három napos pótszilveszter, adunk a májnak, és a kulináris élvezeteknek rendesen.
Nos, ezek az iszogatások elég gyakran "totál brutál" lerészegedésbe (ld. még: format c) szoktak torkollani, ezúttal ezt viszont szívesen mellőzném.
De nem igérek olyat, amit nem tudok megtartani. :) A fejleményekről majd beszámolok... :D
Mint a bejegyzés időpontjából is látható, ma nem dolgozom. Délután 4 körül indulunk Bükre, és én délben szerettem volna elkéredzkedni melóból, de a főnök azt mondta, hogy inkább vegyem ki az egész napot, és "pihenjek rá" az eseményekre... A főnököm áldott jó ember...:)
Ma egyébként a német csődbiztos vizitál a cégnél, úgy néz ki, egyenesbe jönnek a dolgok, fizu jövő héten talán már lesz, a többi meg majd kiderül.
Még hétfőn sem dolgozom, akkor dokihoz megyek, háziorvoshoz pofavizitre, meg kialszom a hétvége fáradalmait, úgymond regenerálódok...:)
Amúgy meg:
Sztojka Iván (most már csak Sz. I.) feladta magát a rendőrségen, Marian Cozmát ezekben a percekben helyezik örök nyugalomra.
Előkerült a francia diáklány, Ophélie holtteste a Dunából. Ami "örömhír": külsérelmi nyomot nem találtak rajta, nem épül tovább a magyar "országimázs"...
Ha már külsérelmi nyomok: egy orvos figyelmeztetést kapott, mert egy idős néni halálának okaként agyvérzést állapított meg, amúgy pedig 14 késszúrással ölték meg. A hírek szerint a néni által szedett véralvadásgátló gyógyszer zavarhatta meg az orvost... Morbid, nagyon morbid...
Egyébként meg holnap Valentin-nap, de erről majd egy külön bejegyzésben...

Nincsenek megjegyzések: