2009. február 3., kedd

2. pár mondat a Boldogságról


Ezúton tudatom mindenkivel, hogy igen: tegnap találkoztam Dórival! Az Offside Pub-ba ültünk be, és... És hát igen... A több, mint két óra hihetetlen gyorsan elrepült. Ültünk, beszélgettünk, gyönyörködtem... ;)

Igen, azt már réges-régen megbeszéltük, hogy köztünk párkapcsolat soha nem lesz. De mégis annyit ad nekem ő, hogy talán el sem tudja képzelni. Ahogy ültem vele szemben, és figyeltem őt, boldog voltam...

Sok embernek (talán túl soknak is...:)) meséltem már Dóriról, volt, aki a képét meglátva megjegyezte, hogy ő számomra felejtős, nézzek rá, és magamra, és vegyem lejjebb az igényeimet. Egyrészt ez nem olyan egyszerű dolog.

Másrészt: a képről nem olvasható le, hogy az egyik pillanatban mondjuk bulikról beszélgettünk, vagy saját, és egymás hülyeségein nevetgéltünk, de például egy svéd-német szótár is előkerült! :D Hogy ezzel mit akarok mondani? Vidám, sokoldalú, céltudatos lány, ami majdnem -hihi:)- annyira fontos, mint az a bizonyos mosolygödröcske... ;) :)

Ééés: a látszat ellenére nem "fixáltam le Dórinál" -ahogy egy ismerősöm fogalmazott-, hanem keresgélek szorgalmasan... De tudom, hogy Rá -barátként- mindig számíthatok. Viszont azt is, hogy a mérce magasra került, és bármennyire hihetetlen: nem elsősorban a külső miatt...:)

Amúgy pedig: pláza, vidéki, telefonfülke, csizma... ;) -eztaddössze!- :)

Nincsenek megjegyzések: