2016. május 22., vasárnap

Alulnézet

Az előző bejegyzés kicsit "roxisra" sikeredett. Ma is lesz róla szó.:) 
Most egyébként Bikini-koncertet hallgatok. És a mosógép is megy.:)
---
Csütörtök. A bejegyzés megírása után néztem az ETO-Fradi kézilabda bajnoki döntő első meccset. A sporik a végén szépen belenyúltak, tettek róla, hogy maradjon esélye a Fradinak a visszavágóra. Ami fogalmam sincs, hogy mikor lesz. 
Meg az Admira Wacker-Red Bull Salzburg Osztrák Kupadöntőt is elkezdtem nézni, de 0-2-nél meguntam. Amúgy 0-5 lett a vége...:( A mödlingiek jó kis szezont futottak, kupaezüst, bajnoki 4. hely, ami Európa Liga-indulást ér. Szép volt srácok! #HerzBlut :)
A vacsi virsli volt. 
---
Péntek. Nyugis kelés, sima nap. Vagyis... Ennyire péntek talán még sosem volt... Ebbe mondjuk az is közre játszhatott, hogy nagyon fájt a szemem. Nem tudom, hogy fáradt voltam, vagy allergiás vagyok, de azóta nem fáj. Holnap majd okosabb leszek. 
Reggel kollegina megkérdezte, vihet-e a kupakokból, amit nekem gyűjtenek. Állítólag többen is azt mondták, hogy én gyűjtöm, pedig már évek óta nem. Rendesek.:) Amikor ezt kiírtam faceboookra, volt tanárom egy fergeteges poént küldött privátban, hogy rólam a söröskupakokra asszociált.:) Amúgy dobozost szoktam inni.:)
Egy kedves kollegináról megtudtam, hogy távozik a cégtől... Sajnálom, de biztosan jó hely lesz a másik...
Virtuális élettársam úgy szólított, mint pár napja a szomszéd banya...XD Jó, a hangnem persze más volt, nem is tudtam rá haragudni.:)
Meló után Árkád. Vettem fülhallgatót. Egy finoman szólva is "páwa" fiú segített fülest keresni, szerencsére sikerrel jártam. Állítólag már nem nagyon kapnak olyan fülest, amilyet használok, az agybedugóst meg képtelen lennék megszokni...
Sosem találkoztam még Luival az Árkádban. Most igen. Vele volt felesége, és kislányuk is. Jankát most láttam először, tüneményes csöppség.:)
Hazatérve semmi extra. Pihi, tévé, meccs... Magyarország-Elefántcsontpart 0-0. Az eredmény most baromira nem számít, majd az EB-n kell villantani. Meg ugye két osztrák edzőtábor között játszottak a srácok. 
Találtam pár könyvet, amit még nem olvastam, felpakoltam őket az új polcomra.:) Aztán elkezdtem újra a Horváth Ede-könyvet. Szerintem kollegina vagongyári emlékei hozták eszembe.:)
Ja, és hosszú idő után bejelöltem egy lányt facén. Nem, nem írtam neki, és egy képét sem lájkoltam.XD
---
Szombat. Punnyadással kezdődött, délelőtt konkrétan nem csináltam semmit. 
Tudtam, hogy Roxi dolgozni fog -ugye mondtam, hogy lesz szó róla?:)-, és azt is hogy ki szeretném próbálni a camambertes sajtburgert. Még jó, hogy írt, hogy otthon van, majdnem odamentem délelőtt. Így délután mentem. 
Először pláza. A CBA-ban nem kaptam már újságokat, vajat meg nem vettem, mert kb. az összesnek napokon belül lejár a szavatossága. Az meg nem baba... 
A lottón nem nyertem. 
A pláza előtt egy Feketéből is ismert srác megkérdezte, hogy elvállalom-e németből. Nem mondtam nemet.:)
Meki. Nem Roxi szolgált ki, nem is beszéltünk, de a köszönés megvolt. A sajtburger meg tényleg nagyon finom, ha nem csak "special edition", és marad az étlapon, akkor fogok még ilyet enni. Azért jó kis desszertetr toltam az itthoni bolognai után.:)
Jöttem ki a Mekiből, és észrevett a buszsofőr néni, és megvárt... Ezúton is köszönet érte!:)
Pici itthoni döglés után elindultam a stadionba. Annyiban rendhagyó volt a meccs, hogy a társaságunkból csak én voltam kint. Ezért nem akartam felmenni a szokott helyemre, lent meg találtam egy cimbit, vele néztük a meccset. ETO-Diósd 1-0. Iszonyat gyengus volt... Nem tudom, ezek a támadásbefejezések nem igazán mennek. 
Lent amúgy teljesen más a kilátás, egyfajta "alulnézet". Meg a szurkolás is más. Bírom ezeket a papikat, elereszt egy bődületes poént, röhög, majd körbenéz, hogy mennyien nevetnek. Oszt' kb. senki. Mindegy, humor legyen, meg jókedv.:) 
Ja, egy bácsi meg azt mondta, azért jár ki a meccsekre, mert itt nem az Orbánt szidja. Muhaha.:D
Volt kisebb balhé is, Drucskó elnök úr hívei és ellenzői találtak egymásra. A feleket személyesen Völgyi Dani segített szétválasztani a biztonságiaknak. Ja igen, és Lipták Zoli is megfordult a stadionban. Tényleg.:)
Meccs után cimbi hazahozott. Eredetileg nem akartam levezető sört inni. Aztán a nagy nem akarásnak nyögés lett a vége. Na jó, az nem, de sörözés mindenképpen. Nyögés csak ma. Nem voltam depi, jókedv volt viszonylag, zenét hallagattam, messengereztem. 
Vacsoráztam is, közben összetörtem egy poharat. Felsöprés közben felrúgtam a szemetest. Reggel meg csupa föld volt a papucsom. Meg állítottam be reggel 6-ra ébresztőt. Hogy miért, arra fogalmam sincs.:)
---
Szóval ma 6-kor keltem. Kávé, net, éledezés. Még dél előtt elmentem újságért meg cigiért. Útközben akkorát estem, mint az ólajtó. Ennyi idősen nem jó esni, kiskoromban esküszöm nem fájt ennyire. Megrándult a vállam, a tenyeremről lejött a bőr...
Aranyos volt a lány a benzinkútnál, előre közölte, hogy ma nem tudja olvasni a gépe a vonalkódokat. És tényleg nem. Őt jobban zavarta mint engem.
És vettem egy foci EB-s újságot. Van benne arcfestő izé, meg szurkolói karkötő. Nem vágom, hogy élhettem eddig mindezek nélkül.:)
Az ebéd melegszenya volt, vacsorára meg szerintem rendelni kéne valamit, mert a vajam elfogyott. Persze májkrémem  még lehet. A fagyasztóban meg még van melegszenya. De nem pesztós...:)
Ma már semmi program. Teregetés, fürcsi, vacsi, tévé. 
Holnap német, kedden is. Szerdán lehet lesz egy tali.:)
Pénteken meg Écs. 
Aztán majd valamikor mesélek.:)
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: