2015. július 6., hétfő

Médiatábor. Meg még sokminden más.

Szóval... Vasárnap a bejegyzés megírása után megettem a maradék fasírtot. Nagyon finom volt.:) Meg pihentem, meg döglöttem. Nem tehetek róla, így írtam fel a puskacetlimre.:)
Mesélnem kell még egy kedves cimbora feleségéről. Balu barátom szülinapi bulijában találkoztunk először. Mindösszesen három vagy négy nappal fiatalabb nálam. Nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk. Először megállapította, hogy "Gábor, Te egy f@sz vagy, már bocsánat!", aztán azt is megemlítette, hogy nálam jóval hülyébb emberek is írtak már könyvet, én meg talán mondanék is valamit. Elgondolkodtató.:)
---
Hétfő. Móni hívott fel telefonon, hogy aggódik, mert a férjét hívta telefonon, és nem ő vette fel, és külföldiül szóltak bele a telefonba. Megkért, hogy hívjam fel én is. Kicsit féltem, nem akartam rossz hírt kapni. De erről szerencsére szó sem volt. 
A gázszolgáltatótól felhívtak, egy gépi hang reklámozott valamit. Meg szerdán is. Viszonylag kevés nővel beszélek egymás után két nap telefonon, szóval egy élmény volt.:)
A délutáni német nagyrészt a szombati meglepetésbuli okán elmaradt, kávéztunk helyette. Mókásan indult a történet, mert Balu jött értem, de először tévedésből leintettem az övével  megegyező színű és típusú autót. Tesóm elé pedig ki szoktam állni az út közepére, jó, hogy nem ez történt.:)
Kávé után itthon pihi, meg Kék fény. Volt benne egy olyan durva téma, hogy inkább elmentem fogat mosni...
---
Kedd. Meló után Dohánybolt, majd itthon döglés. Keddhez mást tényleg nem írtam fel...:)
---
Szerda. Reggel nem kaptam a kisboltban Sportot, így aztán meló után ismét Dohányboltban kötöttem ki. Szóval vettem Sportot, hazatérve azt olvastam. Meg mostam. 
Az ETO-t már nem érinti, de az MLSZ a klubok hatáskörébe helyezte át a szurkolói kártya használatát. A Fradinál természetesen marad a kártya, a vénaszkenner, sőt, Kubatov még egy szurkolói kódexet is bevezet. Na arra még én is kíváncsi vagyok.:) Nem tudom, melyik nap történt, így idei írom le. Kolleginával tervezgettük közös jövőnket: Kanada angol nyelvű területén nyitunk magyar éttermet finn szaunával. A reklámarc pedig Räikkönen lesz. Vagy Alekosz.:D 
A lány egyébként megmutatta fotón egy korábbi körmét. Én pedig kiszúrtam, hogy a fotó kádban készült. Ennyit arról, hogy a pasik csak egy dologra tudnak koncentrálni.:)
Itthon a döglés mellett zenéket keresgéltem. 
---
Csütörtök. A múltkor említettem egy lányt, hogy alig ismerem, de nagyon bensőségesen tudunk köszönni egymásnak, és megkérdezzük egymástól, hogy mizu. A múltkor ezt leírtam neki egy privát üzenetben. Azóta még a fejét is elfordítja, ha meglát. 
Ezt csak azért mesélem el, mert csütörtök reggel egy kolleginát láttam végigvonulni a gyárudvaron. Csak sejtem, hogy ki ő, de eszméletlenül formás popsija van.  Megnyomtam a képzeletbeli visszatekerés gombot.:D Ja, és köszönet azoknak, akik az azonosításban próbáltak segíteni.:)
Ismét belefutottam egy német szintfelmérő tesztbe. Egy idő után meguntam a kitöltést. Jaj, de nagyképű vagyok...:)
Meló után postára mentem. Először odaálltam csekkjeimmel az egyetlen ablakhoz, ahol csak lottót lehet feladni. Aztán az egyik befizetőhelyen egy kedves nagymama unokája befőttesüvegben gyűjtött aprópénzét akarta beváltani. A másiknál pedig egy néni kötött életbiztosításokat, de kb. az ükunokájának is. De azért megoldottam a csekkbefizetést. 
Aztán hazajöttem, és pihi következett. 
---
Péntek. Hatkor keltem. Mivel este 8-kor már ágyban voltam, jó alaposan kialudtam magam. Aztán a plázához mentem, Győrben szerepelt ugyanis a Morning Show. 
Hehe, ez csak vicc volt.:)
A Győr Plusz Médiatábor első turnusának zárónapjára voltam hivatalos, ahol elvileg a blogírásról tartottam előadást. Beszéltem arról is, persze. Aztán -szerintem- sokkal több lett belőle. Beszéltem a gyerekeknek a magyar nyelv szépségéről, az idegen nyelvek ismeretének fontosságáról... És persze a fogyatékosságom is szóba került. 
Hasznát vettem tanári diplomámnak, a 23 gyerkőc közül úgy 8-10-nek már tudtam a nevét 1,5 órás beszélgetésünk végére. 
A végén egy-egy szóval jellemezték a gyerekek az előadásomat. A jó, a szuper, és az izgalmas mellett elhangzottak a tanulságos, emlékezetes, és elgondolkodtató szavak is. Ezeket hallva azért kicsit el is érzékenyültem. 
Köszönet a srácoknak, no meg Harcsinak és Sanyinak a remek programért, és a lehetőségért. Folyt. köv. még két pénteken.:)
Innen egy újdonsült ismerősöm eldobott melóba. 
Ebéd előtt egymásra köszöntünk az egyik leányzóval. Kollégám megállapította, hogy az ilyen lányok a zsánereim. Hát, ha jobban belegondolok, nem is tévedett nagyot. És a Zs betű is stimmelt.:)
De a zsáner szóhoz mutatok egy videót. Nekem egy olyan lány lesz/lenne a zsánerem, akivel így lehet bulizni, bohóckodni. Jó oké, lagzi, meg show, meg minden... De el élmény megnézni ezt a videót, még úgy is, hogy nem ismerem a párt. Amit 6:20-tól művelnek, arra pedig egyenesen nem találtam szavakat.:)
És mivel egész új videóról van szó, természetesen a Nézését meg a járását című örökbecsű ópusz sem hiányozhat.:) (meg.: természetesen az a csengőhangom, és most ebben a pillanatban hívtak is....:D)

Az is szóba került ebédkor, hogy bezár a plázában az Alexandra könyvesbolt...:( :D
Fél 4-ig meló, aztán itthon döglés következett... 
---
Szombat. Reggel sorba akartam rakni a Nemzeti Sportokat, aztán akkor vettem észre, hogy a szerdai mellett a csütörtöki lapszám címlapjára is szerdát írtak. Nagy sztori.:D
Aztán lakótársammal elmentünk a Lidlbe. Reggel még facén viccelődtem a szivárványos profilképekkel, aztán amikor a kasszánál megkérdezte a csaj, hogy egy kocsiba pakolunk-e, közöltem, hogy igen, mert együtt vagyunk. Öngól.XD
Vásárlás közben telefonáltam is, aztán telefonálás közben rám köszönt egy kollegina. Akit hívtam, ő pedig azt hitte, hogy elköszönök...:D
Vettem egy Sportot. Katával meg vetettem még egyet. Azt hittem, mindkettőből kilopták a szombati mellékletet. Persze benne volt, csak ezúttal nem külön, hanem az újság közepe fele. 
Hazatérve spontán sörözés lakótársammal, aztán pizza. Meg fürdés, meg józanodás. 
Aztán Balázs barátom diplomájának ünneplésére voltam hivatalos. Taxival mentem, mert nem akartam összetörni az ajándék piát. Igen rendes volt a taxis, egy ponton eltévedt, és onnantól kikapcsolta az órát. 
Balázséknál iszogatás-beszélgetés, hülyülés. Picit büszke voltam magamra. Sok hülyeséggel foglalkozom, sokszor baromságokkal cseszem el az időmet. De Balázs diplomamunkáját őszinte érdeklődéssel forgattam. A témája egyébként a Magyar Vagon-, És Gépgyár dolgozói érdekében az új gazdasági mechanizmus idején hozott szociális intézkedései.:)
Készítettünk közös képet Balázs barátnőjével, ki is posztoltam facéra. Pár embernek biztos eszébe jutott, hogy mekkora lúzer vagyok, hogy haver nőjével pózolok...XD
Amúgy meg Ritával rég megbeszéltük, hogy egyszer majd csinálunk "szoknyás képet", és ahogy szóba hoztam, rögtön felment átöltözni..:O :)
Amikor pedig megemlítettem neki, hogy túl sok a lájk, még a végén valaki kitalálja, hogy ő a barátnőm, megkérdezte, hogy és ez miért baj. 
És felidézte régi önmagamat, amikor közöltem vele, hogy ő utál engem. Pedig szerencsére nincs így..:)
Éjfél körül indultam haza. Taxival. Egy Ford Transit jött értem. Nem elírás. Alig bírtam felmászni a sofőr mellé...:D
Hazatérve még levezető sörözés, aztán alvás következett.:)
---
Vasárnap. Időben felkeltem. Az álmosságon kívül nem volt semmi bajom. Éhes viszont nem voltam.:) Mostam is, és véletlenül kimostam a farmerommal együtt egy húszast. Zörgött...:O :D
Délután pedig, a Forma-1 rajtjával kb. egy időben megérkezett Harcsi barátom. Hozott nekem Sportot, Forma-1-es újságot, meg ebédet is. Ittunk egy kávét, végigdumáltuk az F1-et. Közben bejelentkezett telefonon Harcsi barátnője is. Amikor mondta Gege, hogy "Gábor puszil", azt értette, hogy pucér vagyok...XD
Gergő távozása után fogyasztottam el az ebédet. Aztán fürdés, tévé. Meg elkezdtem nézni a Vidi-Fradi Szuperkupa-döntőt, de ez már nem hoz lázba... Inkább Tanút néztem az M3-on. Ki tudja, hányadszor...:)
---
Hétfő. Lehet, hogy nem fogok tudni menni Becsvölgyére... Ma tudtam meg az időpontot, a szabis tervet már leadtam, meg a Médiatábor kapcsán is lesz még "lógás"...:( Amit persze örömmel teszek, csak hát... Na, majd még kiderül...
Nem igazán volt ma jó kedvem... Dejá vu-érzésem van. Egy mosolyszünet előtti állapot újraérzése. Azt írtam, el fogom tudni engedni, ha úgy érzem, hogy már nincs rám szüksége, és már nem keresi a társaságomat. Úgy érzem, ez közeledik... Erről másnak persze nem beszélhetek, meg nem is akarok... De nem jó érzés...
Szenvedek a szememmel. Most szerencsére segített a szemspray. Meg azt vettem észre, hogy néha elfelejtek pislogni...XD
Most már csak fürcsi, vacsi, tévé. 
Csütörtökön német, meg szombaton Écs. A többi meg majd még alakul. 
Majd mesélek!:)
De mára ennyi. 
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!)

Nincsenek megjegyzések: