2015. július 17., péntek

Nyár van

Nem tudom pontosan, hogy fog alakulni a hétvége, ezért most posztolok. Bár kicsit fáradt vagyok, meg nehezen is álltam neki az írásnak. Beraktam egy mosást, hogy lemegy, amíg pötyögök. Már lejárt.:)
---
Vasárnap. A nap végén, a bejegyzés megírása után ettem egy csokis-meggyes galuskát sok-sok tejszínhabbal. Meg HVG-t olvastam. 
---
Hétfő. Cigiszünet. Az ilyenkor megszokott pozíciómban, a falnak támaszkodva-guggolva cigiztem. Gratuláltam egy kolleginának egy jeles eseményhez, erre ő nagy leguggolt velem szembe, és úgy puszilkodtunk. Jó, hogy nem látott meg minket senki, komoly pletykára adhattunk volna okot. Amúgy nem is.:)
Elég idegbeteg napom volt. Rosszkedvű voltam, és olyan dolog bántott, amiről nem nagyon akartam beszélni. Szerencsére megvannak azok az emberek, akik meghallgatnak.:)
Meló után Arrabona, Spar. Vettem narancsos-mangós Apentát, nagyon bejövős. A paradicsomot meg elfelejtettem lemérni, nagyon gáz volt, a pénztáros néni loholt vele vissza...
Hazatérve kávé, pihi. Megettem a megmaradt csokis-meggyes galuskát, meg Katával beszélgettünk viberen. Azt írta, jó volt látni rajtam, hogy mennyire örülök a rendbe rakott szobának.:) Én pedig örülök, hogy ilyen rendes emberek vesznek körül, mint például ő.:)
Este Kék fény, aztán alvás.
---
Kedd. Nem értek a nőkhöz. Ez tény. De ha úgy érzem, hogy valaki haragszik rám, nem szabad félrevonulni. Meg kell beszélni a dolgokat. Érdekes. Nem mertem odamenni hozzá, majd 1-2 órával később összefutottunk a folyosón, és ő kérdezte meg, hogy mi újság. Az élet nagy rendező.:) Itt pedig ismételten köszönetet kell mondanom azoknak az embereknek, akik meghallgatnak, "velem vannak". A Morning Showban gagyi zenék voltak műsoron. Gáz, de ezek egy jó része nekem anno még tetszett is.:)
---
Szerda.  Valahogy szóba került egy kolleginával beszélgetve, hogy szombaton egy ismerős csajnál aludtam. Rögtön felcsillant a szeme, hogy "na akkor történt valami". Erre mondtam, hogy nem "úgy" aludtam ott. Ő megjegyezte, hogy "ja, akkor csak haverilag." Nem. Annál azért több, mint egy egyszerű haver. 
Bár nem tudom, hogy a baráti és a haveri ottalvás között van-e különbség.:D
Akárhogy gondolkozom, 34 évesen életemben először aludtam úgy valahol, hogy rajtam kívül csak egy nő aludt a lakásban. 
A klasszikus viccből kiindulva: áthívott, hogy nem lesz otthon senki, de ő szerencsére otthon volt.:D Na, ez megint egy roppant értelmes bekezdés lett. 
Meló után kollégám hazadobott. Egy kedves barátunk édesapjának temetésére mentünk tesómékkal. Ilyenkor Anyu mindig még erősebben "jön elő"... :( 
A temetés után hazafelé tartva az úti menti focipályáról egy kissrác majdnem kifutott az útra a labdáért. Megálltunk, és sógornőm visszadobta a labdát. Jó kezekben van az unokaöcsém!:)
Aztán persze hazadobtak. Hoztak nekem sört, meg megjött a spéci felmosószettem is.:)
Apropó: ketten is szóltatok takarítás-témában, köszönet érte.:) Tényleg felüdülés ez a tisztaság, kb. mintha új helyen laknék. Vagy ilyesmi.:)
---
Csütörtök. Reggel a buszról leszállva elfelejtettem átmenni a zebrán. Annyi a történet, hogy belefeledkeztem egy csaj látványába, aki a telefonját babrálta. Aztán ő átment a piroson, én nem, szóval hamar véget ért közös történetünk. Hja, elég "nyomorék" vagyok így is, az már nem férne bele, hogy még egy kamion is kivasaljon.:)
Jaj: nem tudom, melyik nap történt, de kollegina emlékezett rá, hogy korábban tetszett nekem a gyrosának az illata. Most pedig hozott nekem kóstolót. Nagyon jól esett a gesztus. És a gyros is.:)
Elég stresszes nem volt, de viszonylag gyorsan eltelt, fél 5-ig voltam. 
Utána pihi, fürcsi, vacsi, semmi extrát nem csináltam. 
---
Péntek. Volt egy kis műsorváltozás, így ezúttal nem voltam a Médiatáborban. Így aztán 6-ra mentem dolgozni.
Így aztán láthattam a már korábban említett buszos leányzót. Hm... Amikor felszállok a buszra, ő már fent van, de mindig egy helyen, és ugyanannál az ajtónál szállunk le. Általában jelzek, meg majd beállok szélre, hogy kényelmesen le tudjon szállni, ne bénázzak előtte. Most viszont az ajtóval szemben ültem, az volt a terv, hogy belépek mögé, de olyan csini volt, hogy a pofám leszakadt, majdnem elfelejtettem leszállni...XD
Amúgy megszólítani esélytelen, nem az én kaliberem, vagy épp szintem a lány. Ez van.
Hm... Ha egy ismerősöm megy az EFOTT-ra, és jelzi nekem üzenetben, hogy nem visz okostelefont, nem lesz netközelben, az azért jól tud esni. Köszönöm.:)
Nagyon péntek volt, szerencsére viszonylag hamar eltelt. És már második napja a szemem sem fáj. A 4000 forintos szemsprayt meg elhagytam...:(
Na meló után ismét bementem az Arrabona Sparba. Előtte összefutottam egy sráccal. 2005 februárjában tanítottam a Feketében gyakorlaton, és megállított.:O Na jó, persze vannak közös cimbik, meg ETO-meccsen is össze szoktunk futni, de azért jól esett, na...:) 
Vizsgatanításomon az óra után az egyik srác a tanárok és az igazgató előtt kicsengetéskor felállt, odajött hozzám, lepacsiztunk, és közölte, hogy "Tanár úr, ez kur.a jó volt!" Most tudtam meg, hogy a srác most valamilyen csoportvezető-féleség az Audiban. Jó az ilyen híreket hallani.:)
Na, a Sparba visszatérve: apunak is vettem pár dolgot, szerda óta kivizsgálás céljából kórházban van. Ezúttal nem felejtettem el lemérni a paradicsomot.:)
A buszról leszállva, Harcsi barátom is bejelentkezett, itthonról hívtam vissza. Aztán messengeren beszélgettem emberkékkel. Volt, aki bevallotta, hogy még sosem nem olvasta a blogomat. Rögtön -2 pont. Na jó nem. De csak azért, mert jó a segge.:D
Ma már csak teregetek, fürdök, kajálok. 
---
Holnap bemegyek apuhoz a kórházba, folytatom a rendrakást, Harcsival találkozom, meg Luiékkal benézünk a fröccsfesztiválra. 
A vasárnap még többé-kevésbé üres. De ez még változhat. 
Ja...Holnap indul a foci NB1. Az 1987/1988-as bajnokság óta követem az élvonal küzdelmeit, Anyu szerint kb. az akkori csapatok neveit tudtam először elolvasni... 
De ennek most vége. Az ETO ugye az NB3-ban indul. Ma megtudtam a bérletárakat, meg hogy mez jár a 15 ezer forintos bérlet mellé, meg hogy csak az egyik lelátó lesz megnyitva, és minden meccsünk szombaton 17 órakor lesz, hogy ne kelljen felkapcsolni a reflektorokat. 
Az NB1-ben amúgy az összes meccs szombaton lesz, három meccset élőben, hármat felvételről ad a vadonatúj M4 Sport nevű csatorna. És nem fogom nézni a meccseket. Olvasok, gombfocizok, elmegyek úszni, stb. 
És jelen körülmények között nem tudom eldönteni, hogy szomorkodjak-e emiatt. Ez is durva azért...
Mára ennyi. 
Lehet, hogy hétvégén írok egy csajos posztot. Körvonalazódik egy írás, ha vállalható lesz kiposztolom. Majd kiderül. 
Jó hétvégét kedves mindnyájatoknak!
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:) 

Nincsenek megjegyzések: