2014. november 30., vasárnap

Egy bajnoknő társaságában

Jó sok mesélnivalóm van, és 5 körül indulok meccsre, vagyis előtte a Stadion Sörözőbe. Szóval írok egy darabig, és ha nem végzek, akkor majd folytatom valamikor. Egy biztos: ma nem fogok meccs után levezető sört inni, jó volna holnap időben felkelni!:)
---
Szombat. Mozzarellarudakat sütöttem a szalonnához meg a kolbászhoz, csak arra nem emlékszem, hogy miért. Valószínűleg nem volt péksütim.:) Érdekes párosítás, mindenesetre finom lett. Utána pihi, meg esti kávé az időközben hazaérő lakótársammal.:)
---
Vasárnap. Árkádoltam délelőtt. Cipőt nem volt kedvem venni, Sportot meg nem kaptam. De legalább a Spart bejártam. 
Amikor indultam haza, és vettem fel a sapkámat, meg húztam össze a kabátomat, mellettem egy anyuka csinálta ugyanezt a műveletet kisfiával. Tetszett a kissrácnak, jót rötyögtünk.:)
Délután Forma-1. Hamilton a világbajnok. Jobb, mintha Rosberg nyert volna, kb. ennyi a pozitívum. Szezon iránt ennyire közömbös még sosem voltam, már-már szégyenlem magam. 
Este meccs. Kiábrándítóan gyenge játékkal kaptunk ki itthon a Lokitól. A meccsen voltak lengyel szurkerek is, jó arcok voltak. Bandi barátomba egy srác egyfolytában belekötött, engem nagyon felidegesített. Pedig nem szoktam agresszívra inni magam.:D 
Meccs előtt segítettem barátom barátnőjének a sálját a kapucnija és a csuklya alá tűrni. Tiszta romcsi. Én ilyet még sosenem csináltam. De gáz...XD
Meccs után egy idegen csaj mondta, hogy karoljak belé, segít lemenni a lépcsőn. Hat sör és egy Little-kór után jobb, hogy a vállát fogtam meg, így esés nélkül megúsztuk a manővert. És nem feküdt alattam.:)
Este itthon levezető sör. Nemtommennyi. Idegállapotban voltam.:D
---
Hétfő. 8-ra értem be dolgozni, 12-kor leléptem, mentünk focira a TK-ra. Magammal vittem az ebédemet, mint tavaly. Idén is sajtos-tejfölös tészta volt, mint tavaly. 
Tök durva: három lányt ismerek jelenleg a TK-ról, egyikük ott volt, afféle önkéntesként segédkezett a rendezvényen. A "hátlaplány": a Kisalföldben láttam a fotóját, ismerős volt valahonnan a neve, és írtam neki iwiwen. Ennek már... Jó sok éve. Szerettem volna vele közös fotót készíteni, de nem mertem. Amúgy benne lett volna.
Jó volt a rendezés, a társaság, a csapatunk. Három vereség, 4-12-es gólkülönbség. Mivel egy éve nem védtem, idén havi egy kapott gól az átlagom, ami annyira nem vészes. Kaptam védhető gólokat, de rövidre egyet sem. És bemutattam váratlan bravúrokat is, szóval teljesen elégedett vagyok. Ja: a szabadidőgatyámat elhagytam, meg sem lepődök annyira, mostanában hajlamos vagyok ilyesmikre.... Gimiben, a göttingeni kirándulás előtt vettük, szóval 18 évig nyúztam... 
Foci után a Csülök Sarokban kajáltunk. Én lecsót ettem. Nem vagyok normális, tudom.:)
Utána itthon még egy levezető sör tesómmal, meg Kék fény, aztán szunya. Nem aludtam rosszul, az biztos.:)
---
Kedd. Felírtam egy kollegina nevét. Nem tudom, miért. Kedves, helyes, aranyos... Én meg vagyok a vén csataló...:D
A fürdőszobatűzkör segédkező kolleginával bohóckodtunk még egy emlékezeteset, nagyon aranyos volt.:) És azt is mondta, hogy a 4-1-es vereség nem szoros. És igaza van.
Itthon blogolni akartam, de lusta voltam, így az most elmaradt.:)
---
Szerda. Tesóm kettőkor jött értem. Hazajöttünk, átvettem a fürdőgatyát, összekészítettem a fürcsis cuccot, majd elmentünk az élményfürdőbe. Megbeszéltük az élet nagy dolgait, gyorsan eltelt a három óra. Ezúttal nem láttam pucér nőt, csak a zuhanyzóba kevert össze minket egy faszi valakivel, mert ismer egy mozgássérült srácot, aki egy ép sráccal szokott lenni. Nem mi voltunk...:D

Aztán az Árkádba mentünk, ahol Hosszú Katinka dedikálta újonnan megjelent könyvét. Először azt hittem, hogy csütörtökön lesz a rendezvény, szerencsére facéről időben értesültem, hogy rosszul tudom. Nem túlzás, életre szóló élménnyel gazdagodtam. 
Több, mint 2 órát álltunk sorba, tesómmal, Harcsival, valamint a Győr Plusz Rádió reggeli műsorvezetzőjével, Orosz Sanyival voltam. Akit akkor ismertem meg, és igen jó arc.:)
Bohóckodtunk, hatalmasakat röhögtem. Meg egy nagyon helyes lány osztogatott frissítőt, szóval szerelmes is lettem.:D
Katinka... Közvetlen volt, nyílt, barátságos. Mindenkivel váltott pár szót, készültek közös képek is. Látszott, hogy ez nem elsősorban egy szponzori PR-rendezvény volt. Ezt Katinka személyisége tette azzá, ami: egy életre szóló élménnyé, ahogy fentebb is írtam.:)
Mivel 9 után lett vége, tesómmal már csak az "öreg Sparba" tudtunk menni bevásárolni. Aztán hazahozott, meg felcuccoltunk, olyan este 10 magasságában. Még kajáltam, aztán gyors fürcsi, gyors alvás.:)
----
Csütörtök. Háromig voltam. Aztán pláza-Holló-pláza, Harcsival és Atival kávéztunk, meetingeltünk, tippmixeltünk. 
Csütörtökön értesültem az itt olvasható történetről: a Győr belvárosában található Rossmann üzletben egy fiatal srác rosszul lett. A vásárlók döbbenetes közönnyel fogadták a történteket, volt aki átlépett rajta, a mentőt hívó pár nőtagja pedig nemes egyszerűséggel kifosztotta. De volt, aki az újraélesztés közepette is be akart menni a boltba: csak aznap volt 5% kedvezmény a pelenkára... A cikk egyébként itt olvasható.
Még napok múltán sem találok szavakat. Döbbenetes, gyalázatos történet. Tudtam, hogy felgyorsult az élet, közömbösek az emberek egymás iránt, de hogy ennyire, azon meg vagyok döbbenve. 
---
Péntek. Már nincs puskacetli.:) Kedves kolléganőim megpróbálták megjavítani a bőrdzsekim cipzárját, sajnos nem sikerült. Így egy harmadik, nagyon kedves kolléganőmhöz került, aki kicseréli nekem a cipzárt. 
Mozgalmas hét volt, elfáradtam, 2-kor le is léptem. És nem csináltam semmit. De tényleg. Net, tévé, kaja, és ennyi. 
--
Szombat. Időben keltem, Harcsival kinéztünk a piacra. A sült kolbászt ezúttal nem posztoltunk facebookra.:)
Aztán Árkád. Kész az új szemüvegem, a régit leadtam javításra. És beszereztem a Rush-t műsoros DVD-n. A kedvenc filmem.:)
Meg rám köszönt egy szép lány, akiről nem tudom, hogy ki volt...:O :)
Meg Sparban is voltunk, és viszonylag hamar hazaértünk. 
Pihentem, délután meg bundás kenyeret sütöttem. 
Nem működik az egyik főzőlap, így nem a megszokott lángon sültek a kenyerek, de azért finomak lettek...:)
A héten beszélgettem először hosszabban egy ismerősömmel, tök sokat bohóckodtunk. Sajnos a nagypapája kórházba került. Ezúton is jobbulást kívánok neki!:)
A csendespihenőt sajnos az utolsó Napló időpontjára időzítettem, így nem néztem meg Tvrtko búcsúját...:( Netről majd pótoljuk!:)
Nyolc után bementünk Harcsival a városba, unokatesóját látogattuk meg, és megittunk egy forralt bort.:)
Onnan a Vigadóba mentünk, ahol Ildikó születésnapját ünnepeltük. Beszélgettünk, kajáltunk, söröztünk, karaokéztunk, igen jó volt.:) 
Ildikóval első találkozásunkkor is szinte ismerősként tudtunk beszélgetni, ez a második alkalommal sem változott.:)
Jaj, az egyik asztalnál volt egy nagyon szép csaj, sokat énekelt, benne volt a bugi a lábában.:) A véleményem többi része cenzúrázva..:D
Itthon még egy levezető sör azért lecsúszott, lefekvés előtt meg még olvasgattam.
---
Vasárnap. Azaz ma. 9 után keltem. Pihentem, leszedtem a ruhaszárítót, pihentem, mostam, teregettm. Az ebéd babfőzelékkonzerv volt pogácsával.:) Aztán pihentem.:)
Esküszöm, nem voltam részeg, mégis fáj a fejem...:/
Igen, borra sör meggyötör, de a kettő közé beiktattam egy melegszendvicset is.:)
Haha, és még csak 4 óra, végeztem időben. Igen jó vagyok!:)
Szóval egy óra múlva indulás meccsre!
---
Jövő hét? 
Megyünk kézimeccsre az Audi Arénába, lesz németóra is. 
Hm... Emelett lehet, hogy lesz egy kis reklám/promóciós tevékenység. Felkértek egy izgalmas feladatra. 
Tervben van egy második blogfilm, meg egy könyv is. Jó, utóbbi csak vicc!:D Egyelőre.:)
Krisztikémnek pedig nagyon boldog születésnapot kívánok így előre is!
---
Mára pedig ennyi. 
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:) 

Nincsenek megjegyzések: