2014. december 7., vasárnap

Stand up Mikulás

Múlt héten vasárnap a bejegyzés megírása után pihengettem, majd elindultam a Stadion Sörözőbe. Meccs előtti bemelegítés.:) 
2-2-es döntetlent értünk el a Paks ellenében, Kocic "kapus" potyagólja két pontunkba, meg jó pár elbukott tippmix-szelvénybe került. 
Sikerült betartani a fogadalmamat, ezúttal kimaradt a meccs utáni levezető sör, helyette pizzát meg palacsintát rendeltem a Bagolyból. Nem voltam elégedetlen.:)
---
Hétfő. A lájtos levezetésnek hála sikerült időben felkelnem, és időben beértem dolgozni. Tulajdonképpen a hétfő reggelek miatt utálom a vasárnap esti meccseket.:D
Igen nagy szerencsém volt, ugyanis meló végén Baluék értem jöttek. Lefordítottam nekik valamit, aztán hazadobtak. Nélkülük szarrá áztam volna..:)
Itthon semmi extra. Pihengettem, lakótársammal beszélgettem. Kék fényt nem néztem.:D
---
Kedd. Telepatikusan indult a nap. A lépcsőn jutott eszembe, hogy elfelejtettem vizet venni, és abban a pillanatban egy kollegina megkérdezte, hogy kell-e valami a büféből..:)
Nem tudom miért, de rákerestem egy másik kolléganőm régi e-mailjeire, és kiderült, hogy napra pontosan kedden volt egy éve, hogy először beszéltünk személyesen. Hogy mik vannak?:D
Délután megtartottam életem első teljesen kezdő németóráját. Nagyon ügyesek voltunk!:) 
Hazatérve, pihi, kávé, punnyadás.
---
Szerda. Ebédkor jó sok ember előtt sikerült zakóznom egyet. Szoktam mondani, hogy ha elesek, az nem azért van, mert mozgássérült vagyok, hanem azért, mert figyelmetlen. Most simán összeakadt a két bokám a kanyarban... 
Kínossá tette a szituációt, hogy ilyenkor nem szoktam rögtön felkelni. Kicsit "kiszenvedek". Megnézem, kell-e cipőt kötni, meg ha túl hamar felkelek, akkor meghúzódhatok. Mert már öregszem...:D Na, és többen is felugrottak az asztaltól, hogy segítsenek feltápászkodni, pedig szerencsére semmi bajom nem volt. 
Mostanában többen -mert a két-három ember az már több...:D- mondták, hogy stand up-olnom kéne, olyan jó a szövegem. Na ez most stand up volt, közönség előtt, a szó legszorosabb értelmében.:D
Délután Harcsival Holló, aztán meg CBA. Bojkottáltuk a bojkottot. Vagy mi a szösz...:)
Itthon vacsi, fürcsi, net, pihi. 
A nap krónikájához tartozik, hogy elbúcsúztunk egy kedves kolleginától, aki nagyon fog hiányozni. És hamarosan egy másiktól is el fogunk búcsúzni, aki szintén nagyon fog hiányozni. Nagyon-nagyon... 
*
Olyan kulcsszavakat írtam a puskacetlimre, amiket nem tudok értelmezni... Döbbenet...XD
*
Csütörtök. Úgy volt, hogy Harcsival kilátogatok az Audi Arénába, a Magyarország-Franciaország női kézimeccsre. De nem jött össze, mert nagyon fáradt voltam. Hazajöttem, és aludtam. Amikor este 6 előtt felébredtem, azt hittem, elkéstem melóból...:D
Aztán meg Sopron-Falco kosármeccset néztem a tévében. Nagyon régen néztem NB1-es férfi kosármeccset. Tévében. Vagy bárhol. Éljenek a fontos infók!:)
---
Péntek. Elő-Mikulás.:) Kolleginával telepátiáztunk egy nagyot. Abban a pillanatban kaptam meg tőle a csokimikit egy szaloncukor kíséretében, amikor én is a kezébe nyomtam egy csokimikulást. És nem beszéltünk össze.:)
Váltottunk volna pár szót, de egy másik kollegina szabályosan elrabolt. Szétszedtek a nők korán reggel, jól indult a nap!:) 
Amennyire stresszes, agybaszó nap volt a csütörtök, annyira jó volt a péntek. Mikulás bácsi hozott egy kis jókedvet, vidámságot. Nekem legalábbis úgy jött le..:)
Meló után posta, meg Harcsival Vendelin. Beszélgettünk, tippmixeltünk. Jó volt...:)
Itthon egy kolleginával beszélgettem messengberen. Hm... Imádom, ha egy nőnek van humora. És neki aztán igen itt van:) 
Viszonylag időben lefeküdtem, egy ősrégi Derrick-részt néztem volna a tévében, de sajna bealudtam... 
---
Tegnap felkeltem fél 5-kor, kávéztam egyet lakótársammal. Ő elment dolgozni, én pakolásztam, pihengettem. 
Majd a vidéki érintésével kimentem Écsre faterhoz. Úgy volt, hogy kocsonya lesz az ebéd... Ahha, Muci néni hozott még frankfurti levest, kalácsot, palacsintát, krumplit, göngyölt húst, sült hút... Degeszre zabáltam magam...
Nem tudom meséltem-e már, meg tudom, hogy igen fontos infó, de: átvettem fater szokását, és krumplival eszem a kocsonyát. Vagy főtt, vagy pirított, az mindegy, de valamilyen kell hozzá. Meg mustár is. Az nem tudom, hogy alakult ki!:) Ja, és nem eszem pörköltet hasábburgonyával.:D
Azt túlzás lenne állítani, hogy apámmal jól elbeszélgettünk, de egészen tűrhető volt a hangulat. Nem kötekedett, csak fárasztó volt. Kicsit. 
Elcsomagoltam egy kis kaját, és kérdeztem tőle, tud-e adni egy tízórais zacskót. Majdnem leordította a fejem, hogy ez meg milyen f@sz duma. Nem tudom. Anyuval évtizedekig így hívtuk azt a bizonyos zacsit.:D
Hosszú idő után Écsen néztem egy ETO-meccset. Honvéd-ETO 0-2. Ki kellett volna ütnünk a kispestieket, Rudolf a 11-es mellett elképesztő helyzeteket hagyott ki. De legalább újra Kamenár védett, és neki legalább voltak védései is.:)
A második gólunkat már nem láttam, a 16.10-es busszal visszajöttem. 
A 14-esen volt egy tök szép csaj. A poén az, hogy agyonsminkelve volt szép. És nekem nem szoktak tetszeni az agyonsminkelve szép lányok. Úgy általában. 
Mentségükre szóljon, hogy az agyonsminkelt lányok nem is egy magamfajta rokinak akarnak tetszeni. 
És nekem sem tetszhetnek, mert nem az én kalibereim. Ilyet is hallottam már.:)
Hazaérve kávéztam, tévéztem, olvastam. Vacsorára kalácsot ettem palacsintával. Keveset. 
Este körkapcsolás: foci-, és kézimeccseket néztem. 
---
Ma. Igen büszke vagyok magamra. Voltam Lidlben, és már mostam is egy kört, meg a blogbejegyzés is majdnem kész. 
Ebéd lesz, pihi, meg döglés délután, más nem nagyon van tervben. 
Este meg kezdődik a kézilabda EB. Magyar-orosz a nyitányon , "az utca végén", de tévében fogom követni az eseményeket.
---
Két éve szar volt a karácsony. Alig két hónap telt el Anyu halála óta. Tavaly előre ráparáztam, hogy nincs semmi karácsonyi hangulat, aztán ugye a fürdőszobatűz mindent átírt elég rendesen.
Idén eldöntöttem, hogy a körülményekhez képest igyekszem a lehető legjobb karácsonyt összehozni. 
Lehet, hogy állítok egy kis fát is, még sosem volt. 
Tévézek, olvasgatok, rendet rakok, és ha valaki szeretne velem meginni mondjuk egy forralt bort, nem fogok nemet mondani.:)
Ma reggel amikor ballagtam a Lidlbe, eszembe jutott, hogy a tűzkor is ilyen dzsuvás hideg idő volt, és ugyanúgy a Lidlből ballagtam hazafelé. Pszichopata vagyok....:/ :)
---
Jövő hét? Németóra, Harcsi-meeting, tali Mónikával... Egyelőre ennyi ami tuti, a többi majd alakul. 
Majd mesélek. 
De mára ennyi!
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:) 

Nincsenek megjegyzések: