2014. október 5., vasárnap

Kolesz-feeling

Vasárnap este igazi "parasztvacsorával" zártam a napot: szalonna, hagyma, paprika, paradicsom, málnaszörp. Nagyon finom volt, de sok mindent odaadnék azért, hogy ez mind "házi" legyen, mint jó 20 évvel ezelőtt, nem pedig egytől-egyig boltban vásárolt cuccok, mint manapság...
---
Hétfő. Nagyon nehezen keltem fel, elég aktív volt a szundi-gomb, de szerencsére időben odaértem a szokásos találkahelyre.
Meló után tesómék értem jöttek. Voltak kint faternál, hoztak újságokat, súlyzókat, meg habverőt is!:)
Aztán élményfürdőbe indultunk. Annyi volt a bonyodalom, hogy tesóm otthon felejtette a fürdőgatyáját, így még el kellett mennünk beszerezni egyet. 
A fürdőbe érve egy sráctól kaptam ajándékba egy napijegyet szaunakert-belépővel, mert neki nem kellett..:O :)
Ez amolyan "tesós szeánsz" volt, nagyokat dumáltunk, áztattuk magunkat, sőt még úszóversenyt is rendeztünk. Bemelegítés nélkül sprinteket úszni fantasztikus érzés...:/ :D
Mivel engem ugye megdobtak egy belépővel, nem egymás mellett volt tesómmal az öltözőszekrényünk. Az enyém egy sor legszélén volt, mellette a falon tükör. Na, és kifelé jövet abban láttam, hogy egy csodaszép leányzó öltözködik a mellettem lévő sorban. Épp a bugyiját igazgatta...:O Perverz kukkoló állat vagyok, de nem bírtam megállni, hogy ne nézzem végig...:D Mondjuk kishíján hasra estem a meglepetéstől...:D
Hm... Az élet néha furcsa dolgokat produkál. Pont nemrég beszélgettem egy ismerősömmel, hogy apróságok hiányoznak az életemből. Például, hogy itthon vagyok, és mozdul a kulcs a zárban: valaki hazatér. Vagy hogy ne egyedül kávézzak a konyhában... 
Nos, mivel egy cimborámnak átmenetileg lakhatási gondjai adódtak, és hozzám költözött, ezek az apróságok "megérkeztek".
Legközelebb azt fogom leírni, hogy bárcsak itt a lakásomban is igazgatná egy lány a bugyiját öltözködés közben...:D
Hazatérve igazi update-vacsora, fél 10 magasságában bundás kenyeret sütöttem.:)
---
Kedden fél 4-ig voltam, tesómékkal kisebb bevásárlóturizmust tartottunk, aztán elkezdtük cimbinek előkészíteni a kisszobát: lomtalanítottunk. Amikor vittük le a szemetet, kishíján szemtanúi lettünk egy kis erőszakos cselekménynek, de szerencsére elmaradt a komolyabb balhé. 
---
Szerdán meló után busszal jöttem haza, újdonsült lakótársammal megittunk egy welcome-drinket, és beszélgettünk. 
Nagyon furcsa, hogy van itt valaki, hogy egy nap nem a portással, vagy épp az engem hazadobó kollégával beszélek utoljára élőben. De persze nagyon jó érzés. 
Ücsörgés a konyhában, cigi, dumcsi, aztán fürdés- persze külön-külön :D-, majd mindenki megy a szobájába. Tiszta kolesz-feeling.:)
---
Csütörtökön nagy nap volt munkahelyünk életében. De erről többet munkaszerződésem titoktartásra vonatkozó része miatt nem írhatok. 
Egyik legkedvesebb kolleginámnak névnapja volt, cuppanós puszival köszöntöttem.:D
Telefonon elkezdtem intézni parkolási engedélyem meghosszabbítását. Nem egyszerű történet, vagy négy hivatallal beszéltem. A végén inkább letettem a telefont, és elköszöntem. Kis szusszanás után visszahívtam a nénit, aki aztán nagyon segítőkész volt. 
Kiderült, hogy a fogyatékossági támogatással kapcsolatos orvosi szakvéleményemen az "önálló életvitelre nem alkalmas" szöveg szerepel. Jó, ez csak egy szófordulat, de akkor is illúzióromboló. Nem egy puncimágnes-duma. De ha fordítok egyet a dolgon: találnom kell valakit, mert papírom van róla, hogy egyedül nem megy..:D
Amúgy is lehet abban valami, hogy vonzom az anyáskodó lányokat. Csütörtökön is beszélgettem úgy egy csajszival, hogy éreztem, hogy szinte már túl kedvesen, de nem lekezelően beszél velem. Már-már azon gondolkodtam, hogy elhívom egy fagyira. Nyalnék valamit...:D Na jó, nem viccelem el a dolgot, nagyon aranyos volt...:)
Jól esik, ha egy nekem sokat jelentő leányzó elárulja, hogy alakulgat valami egy pasival. Tényleg, őszintén. 
Az utóbbi időszak tapasztalatai alapján nekem most hátrébb kell húzódnom az agarakkal. Nem akarok semmiféle problémát, félreértést, komplikációt, kavarcot.
---
Péntek. Időben hazajöttem, elég pangós nap volt. 
Igen jót aludtam, 4 körül lefeküdtem, és fél 7-kor ébredtem fel. 7-kor meg kezdődött az ETO-meccs. Felcsúton játszottunk, 2-1-re kikaptunk. Ismételten saját magunkat vertük meg, katasztrofális volt... Horváth Feri pedig lemondott. Sajnálom, de ez már benne volt a pakliban. 
Csak Pinyő ne térjen vissza. Az bebaszna...
Még csütörtökön volt egy lánnyal egy elég furcsa beszélgetésünk, nagyon félreértettük egymást. Szerencsére tisztáztuk a dolgokat, pénteken hajnali fél 2-ig irkáltunk. Még azt is megvárta, amíg megvacsorázom.:)
---
Szombaton kimentem Écsre. Nem siettem. Előtte mostam-pakolásztam. 
Nem voltam a toppon, a boltban fizetés után a pénztárnál felejtettem a cuccokat, a bankautomatába meg aprót akartam dobni...XD
Écs... Hát, a körülményekhez képest egész jól elvoltunk apámmal, hihetetlen fazon az öreg. Felesleges példákat írnom. Aki nem látja, nem érti, nem hiszi el... 
Kis szomszédolás után leballagtam a buszra, és visszajöttem. 
A 14-esről egy megállóval előbb leszálltam, és a Stadion Sörözőben megittam egy sört. 
Itthon még kettőt. Aztán megjött a lakótársam. Vele még kettőt. Meg egy rakétát...:D
De ennek ellenére viszonylag időben lefeküdtünk. 
*
Azért az beszarás, hogy újdonsült lakótársam első "közös hétvégénken" az általa természetesen nem ismert virtuális élettársam szomszédjában dolgozik...XD
*
Vasárnap. Hatkor keltünk, közös kávéval indult a nap.
Nagyon szarul voltam, szerintem meg is fáztam, meg másnapos is voltam. Szerencsére mostanra egész jó a helyzet. 
Forma-1. Japán Nagydíj. Írhatnék arról, hogy Hamilton nyert. Vagy arról, hogy a szezon végén Vettel a Red Bullt, Alonso a Ferrarit hagyja el. 
De Jules Bianchi balesete miatt ezek most lényegtelen dolgok. 
A Ferrari utánpótlásprogramjában szereplő, a Marussia csapatában versenyző francia pilóta súlyos fejsérüléseket szenvedett, amikor autója a becsúszott a Sutil autóját mentő traktor alá. A képek nagyon-nagyon ijesztőek. 
Apró reménysugár, hogy a pilóta a hírek szerint önállóan lélegzik. 
Jobbulást, Jules! Vissza kell térned, Ferrarit kell vezetned!
Ma egyébként sehol nem voltam. Pihentem, tévéztem, hambit rendeltem, és kábé ennyi. 
---
Jövő hét? Posta, bank, cipőt is kéne venni...
Pénteken román-magyar, hétvégén első győri sörfesztivál, szóval biztos nem lesz unalom!
Majd mesélek!
De mára ennyi. 
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: