2014. október 30., csütörtök

Hangsebesség- 305 km 23 perc alatt

Vasárnap kaja meg csendespihenő volt a program, aztán mentem a Dreherbe ETO-meccset nézni. Megerőltetés nélkül 2-0-ra nyertek a srácok Szombathelyen, Völgyi Dani szögletből szerzett gólja sokáig emlékezetes marad.
Fogyott is a sör rendesen, még itthon is találtam a hűtőben...:D
---
Hétfő. Elfelejtettem ébresztőórát beállítani. Egy óra késéssel értem be dolgozni, és egész nap nagyon "he" voltam. Mindennek persze az a rohadt óraátállítás az oka.:D
Meg ugye Anyu halálának második évfordulója volt, ez is rendesen rányomta bélyegét a napra. 
Fél 3-kor mentem haza, gyors kávé után lakótársammal mentünk az Árkádba ügyintézni. 
Aztán Harcsival és Atival találkoztam, és nem, nem kávéztunk. És a KFC-ben sem kajáltunk. 
Este pedig Harcsival a Vendelinbe mentünk, ahol Zsuzsival találkoztunk, aki ugye tegnap meginterjúvolt minket a rádióban. Meginterjúvolt. De hülyén néz ki így leírva!:D
Későn, és hullafáradtan értem haza...:D
---
Kedd. Fél 3-kor jöttem haza, döglés volt, semmit nem csináltam.  A szobámban lévő konvektort még nem sikerült beindítani, szóval nincs melegem...:( :)
Olvastam, tévéztem, facén cseverésztem, rádióműsort "promóztuk", és viszonylag időben nyugovóra tértem. 
---
Szerda. Na, ezt a napot nem írtam fel a puskacetlimre.:)
Jól indult a nap, egyebek mellett munkahelyemen kaptam házipostás boritékban egy csokit!:)
Kettőig voltam melóban. Vettem focisújságot, aztán hazajöttem. Lakótársammal kávéztunk, aztán már kezdtem igen feszült lenni. 
Gergő és barátnője jöttek értem, az interjú előtt a plázába mentünk. Komoly volt, tiszta vizsga előtti, tételfelmondós volt a feeling!:)
A plázában elfogyasztott kávé után mentünk a Győr Plusz Rádióhoz...:)
Hm... A stúdióba lépve teljesen olyan érzésem volt, hogy megkukultam. Amikor Zsuzsi szólt, hogy 1,5 perc múlva jövünk, majd berosáltam..:D
Egyébként hihetetlen érzés volt, amikor felvillan a piros "adás" felirat... Na, az igazi adrenalin-bomba...:)
Sok mindent máshogy mondanék, mint ahogy elmondtam, jópár dolog ki is maradt. Őszintén szólva belülről teljesen vállalhatatlannak éreztem a szereplésemet, visszahallgatva annyira nem volt vészes.:)
Kíváncsi lennék szombathelyi rádiós műfajismeret-tanárom véleményére, aki -teljesen jogosan- megígértette velem, hogy ilyen hanggal soha a büdös életben nem fogok rádiózni.:) Két év call center azért remélhetőleg csiszolt valamit az összhatáson. 
Hihetetlen gyorsan elrepült az egy óra. Amikor a végén a vizesflakonért nyúltam, olyan érzésem volt, hogy kb. ilyesmit érezhetnek Kimiék egy futam teljesítése után, ami ugye 305 kilométer, és kb. 1,5 óra. 
Mi csak egy órát izzadtunk, ebből 23 perc lett a vágott hanganyag.:)
A viccet félretéve: köszönöm a segítséget Harcsinak, a lehetőséget Zsuzsinak, jó volt veletek!:) Ugyancsak köszi a sok jókívánságot, visszajelzést, gratulációt!:)
Nem, egyébként nem érzem magam faszagyereknek, hogy szerepeltünk a rádióban, "jókor voltunk jó helyen", Harcsi egy ismerőse látta a videónkat, ezért szerepelhettünk. De arra azért büszke vagyok, hogy elvállaltuk, hogy szerintem egész jó lett, és hiszek benne, hogy ezt a "vonalat"/témát tovább lehet és kell is vinni.
Ja: élő adásban szurkoltam az ETO-nak, hát nem jött be: 2-0-ra kikaptunk az NB2-es Gyirmóttól, így aztán kiestünk a Magyar Kupából...:) 
A vágott hanganyagot majd elküldöm annak, aki kérte, akinek ígértem, és annak is, aki még kérni fogja!:)
Adás után még egy kicsit beszélgettünk, vettem jutalomfalatokat a Mekiben, majd hazatértünk.
Lakótársammal beszélgettünk, majd nyugovóra tértem. 
---
Ma szabin voltam. Écsre szerettem volna menni, de erről majd később. Ebből következik, hogy nem voltam Écsen...:D
Délelőtt bementem a városba csekket feladni. Nem lettem celeb, senki nem ismert fel, autogramot pláne nem kért senki..:( :D
Aztán hívott apám. Történt, hogy még tegnap ajánlott levelet kaptam Écsre az Államkincstártól. Vagyis tegnap még csak értesítőt, ma megkapta fater a küldeményt is. A vicc az, hogy immáron öt éve Győrbe vagyok bejelentve. 
Na, megkaptam a fogyatékossági támogatást, meg az utazási kedvezményt is, novemberre már nem kell bérletet vennem.:)
Hm... Tegnap viszont lejárt a parkolási engedélyem érvényessége. A fogyatékossági támogatás papírjaival meghosszabbítható az Okmányirodában. 
De melyikben? Mert ugye lakcím szerint Győr az illetékes, a fogytám szerint viszont Pannonhalma. Arról nem is beszélve, hogy az ellenőrök ugye kérhetnek személyit, és így ugyebár nem egyeznek az adatok! 
Tiszteletkör-szagot érzek...:/ :D
Most mindjárt fürcsi, aztán sütök pesztós melegszenyát!:)
Holnap meló, szombat piac, megveszem apámnak a vennivalókat. Kijönne velem valaki?:)
Délután ETO-meccs, jön a Diósgyőr, bele se merek gondolni, mi lesz a vége, semmi jóra nem számítok. 
Vasárnap meg Zala, megyünk nagybátyámékhoz, meg ugye temetőbe. 
---
Boldog Szülinapot, Tesókám!;)
---
Mára viszont ennyi!
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: