2014. október 24., péntek

GosziBlog az éterben

Hétfő. A puskacetlin az volt, az első szó, hogy mozi. Mit ne mondjam, vakartam is a fejemet rendesen, hogy hogy kerültem én moziba. Aztán rájöttem, hogy lakótársammal megnéztük a blogfilmet.:) Egy kávé után, vacsi előtt. Aztán fürdés, és este fél 9 táján már aludtam. 
A Kék fény ezúttal kimaradt, fél 9 táján már aludtam. 
---
Kedd. Jó nap volt. Virtuális élettársamtól kaptam egy igencsak valóságos sütit. És egy másik kollegina pedig... Róla gyakran írtam már ehelyütt... Viberen közöltem vele, hogy mennyire jól esik, hogy milyen közvetlen velem. Nem köszön rám messziről, nem ugrik a nyakamba. Hanem apró, pici gesztusokkal. Persze örült neki, hogy megemlítettem, hogy észrevettem. És megkérdezte, hogy ittam-e valamit. Pedig vasárnap óta nem ittam egy korty alkoholt sem.:)
Meló nagyon komoly volt: kolléga elmondása szerint 11 körül oda akart jönni hozzá, hogy intézzek el neki egy telefont, fél 3 körül került sorra. Addig pörgés volt. Mint egy tőzsdeügynök.:)
Este meg szerettem volna nézni az Egészséges erotikát. Állítólag nekem való film. Neeem, nem a pucér nők miatt, hanem a humor okán.:) De valahogy nem kötött le. Viszont mindenképpen meg fogom nézni. 
Ámbár ha bevezetik az internetadót, felértékelődik a film a másik említett szempontból is..:D
---
Szerda. Mert hát a kormány a világon egyedülálló, adatforgalom alapján kivetendő internet-adó bevezetését tervezi. Szerintem ez annyira nonszensz, és hátrafelé mutató ötlet, hogy biztosan nem fog megvalósulni. Jó tudom, naiv vagyok. 
Sírva vigad a magyar: a netadó ötlete rengeteg jobbnál jobb "besza-behu"-mémet eredményezett. Ungarische Tragikomédia.:/
Felírtam még ide, hogy szaridő. No comment... LOL, egyben írtam, és nem húzta alá a helyesírás-ellenőrző.:)
Ebédkor food manager-szerepet játszottam, egy menütípus ugyanis nem érkezett meg. Leszerveztük telefonon, jött pótkaja, ajándék banánnal. 
2-kor letettem a lantot, befejeztem a hetet. Az aluljáróban bevásároltam a hétvégére: vettem négy kiflit, meg három zsemlét. Nem vagyok normális.:)
Pihengettem, olvasgattam, és szerencsére az is eszembe jutott, hogy csütörtökön 23-a lesz. Így aztán bepötyögtem a gázóra-állást. 
Este befutottak tesómék, nem sok idejük volt, elmentünk Lidlbe, vettem ezt-azt. Ja meg adtam egy pacsit unokaöcsinek. <3 p="">
(szerk.: a tegnapi újrajátszott Kecskemét-ETO meccs vége 1-1. 1-1-nél szakadt félbe, így igazságos. Ilyen sem volt még, hogy egy ETO-meccset elfelejtek leírni. Ez a szezon már kuka...)
---
Csütörtök. Régebben nagyon szerettem október 23-at. Érdekel a XX. századi történelem, tetszettek az '56-os dokumentumfilmek. Ez persze ma is így van, de mivel közeledik Anyu halálának második évfordulója, és egyfolytában eszembe jut az az időszak, úgy azért nagyon nem jó. 
Reggel kopácsolásra ébredtünk, a szomszédban felújítás zajlik. De legalább nem órára keltünk.:)
Aztán fürdőszoba-takarítás volt a program, 3,5 órán keresztül ganéztunk, kb. szó szerint. Elpakoltam minden felesleges dolgot, lakótársam mosogatott, törölgettünk... 
Anyutól át vettem azt a szokást, hogy mindenféle szatyrot elrakok. Mert valamire még jó lesz, ugye... Három fióknyit szórtam ki...:O :D 
Így is van vagy 8-10 gurigányi szemeteszsák, meg tízórais zacskó is van... 
Vacsorára finom lidlis rántott mozzarellás-paradicsomos csirkefalatokat sütöttem ki. 
Hosszú idő után irkáltunk egy sokat emlegetett leányzóval. Váratlanul ismertem meg, sokáig beszélgettünk, aztán hirtelen eltűnt. Most talán visszatért. Öröm-boldogság.:)
Este megnéztem a Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar vígjátékot. Nem lesz belőle klasszikus, de azért meg fogom még nézni. Könnyű filmecske, jó dumákkal, váratlan poénokkal, formabontó narrációval...:)
Közben és utána hajnali fél 2-ig pötyögtünk kolleginával. Ahhoz képest, hogy fél 8-kor még ittam egy kávét, mert majdnem bealudtam...:) Neki egyébként mééég nem adtam fedőnevet!;) 
De nagyon jókat szoktunk beszélgetni, és nagyon tud motiválni. Remélem, ez valamennyire kölcsönös.:)
---
Ma délelőtt az Árkádban voltam. A könyvesboltban megvettem a Trollfoci-könyvet, meg Szuper Levente jégkorongkapus önéletrajzát. 
Közben ugyanott megállított egy néni. Elmesélte, hogy a kislánya ugyancsak mozgássérült, és megkért, hogy írjak neki facebookon, és hívjam el társaságba, emberek közé. 
Meglepődtem. Picit furán kivitelezhetőnek tűnik a dolog, mert hogy mit is írjak a lánynak, hogy ne vegye ki hülyén magát. Egyébként szerintem látásból szerintem ismerem a csajt. 
És az is fura volt, hogy végig többes számban beszélt a lányáról: ide felvételiztünk, ide jártunk, stb. 
Nem, nem vagyok ironikus. Ilyen témában főleg nem. Nagyon szeretnék segíteni. 
Aztán Spar. Vettem vécéillatosítót, meg hideg zsíroldót...:) 
Hazatérve neteztem, meg konzervet ebédeltem. Valami Cowboy-egytálétel, vagy mi a szösz volt a neve, nagyon vagány...:D
Kaja után meg olvastam, Sportot, meg a két fent említett könyvet. A Trollfocin visítottam a röhögéstől, ezt vártam, nem csalódtam, zseniálisak a srácok.:)
Mára már semmi program. 
Holnap terveztem Écsre menni. De lehet, hogy kimarad, mert fordítani kell, rakodni is kell. délután meg Real-Barca. Vasárnap meg Hali-ETO-t nézünk a Dreherben. 
---
Hm... Úgy néz ki, hogy a blogfilm kapcsán az egyik győri rádió vendégei leszünk szerda este Harcsi barátommal. 
Amint tudunk részleteket, megírjuk. 
De még nem 100%. 
100,1;)
---
A többi majd kiderül.
De mára ennyi voltam. 
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: