2014. augusztus 11., hétfő

Szabadság, szeretem- 1. nap

Nem fogok szabi alatt minden nap bejegyzéssel jelentkezni, de most írok, mert nem akartam szétoffolni/"telefosni" a facebook-üzenőfalat. 
---
Tegnap a bejegyzés megírása után már semmi lényeges nem történt. Ja, de! 
Kimentem ugye mosogatni. El voltam gondolkodva, és leejtettem a kedvenc félliteres bögrémet. Egy pillanatra gondoltam rá, hogy a lábfejemmel tompítom a zuhanását, de aztán meggondoltam magam. Ripityára nem tört, de azért pont használhatatlanná vált...:/
Nekiálltam kifőzni a tésztát. Közben elkezdett csörögni a telefonom, én meg annak rendje és módja szerint visszahívást kértem, merthogy ugyebár "főzök". 
Ismerősöm persze tud nálam összetettebben gondolkodni, és megkért, hogy hangosítsam ki a telefont. Erre tényleg nem is gondoltam...:D
Szóval beszélgettünk, sőt még vonalban volt, amikor sorra került a szalonna, így meg tudtam kérdezni tőle, hány percre tegyem be a mikróba, mert serpenyővel-olajjal lusta voltam szarakodni. Köszi a segítséget!:)
Finom lett a túrós tészta. Utána olvasás, csendespihenő. 
Este a terveknek megfelelően megnéztem a Fradi-Chelsea meccset. Hm... Komolyan nem tudom, mit írjak. 
Impozáns a stadion, Gera szép gólt lőtt, a Chelsea nem törte össze magát. Kubatovot meg Orbánt kifütyülték, Rúzsa Magdi szépen énekelte a himnuszunkat.:) Ja, és nem szeretem a "Köszönöm, Istenem, hogy Chelsea-drukkernek teremtettél!"-katcsírákat Mucsaröcsögéről. 
Közben facén beszélgettem-vitáztam-bohóckodtam.:)
---
Reggel felébredtem akkor, amikor egy normál munkanapon kelni szoktam. De szerencsére sikerült visszaaludni. 
Olvastam, tévéztem, majd elkezdtem összeválogatni a papírokat, amiket el kellett vinnem a dokinéninek. Közben eltört a mappa, amiben tartom az iratokat...:(
Elballagtam a rendelőbe, szerencsére nincs messze. Sőt igazából k*va közel van!
Jaj! Ha a zorbánéknak lennék, most azonnal kiírnék egy tendert: ügyfélkaput minden háziorvosi rendelőbe! Mekkora biznisz lenne...
Nagyon komoly ez a ki melyik dokihoz jött, ki ki után jön, hányan vannak előtte, kavarások. 
Meg a "fiatalember, hadd menjek be, én csak leletet/receptet hoztam!" Kész, komolyan!:)
A kedvencem egyébként egy bácsi volt, aki nem tudom, melyik népmesei hős leleményességét magáévá téve leült a rendelő elé, ahol a nyomtató hibája miatt (!) nem volt rendelés, mondván, hogy ott hamar sorra kerül, mert kevesen vannak. Mondom ez kész...XD
Na, aztán csak sorra kerültem. Asszisztensnéni szabin, szóval dokinéni nem örült, hogy ilyen adminisztratív baromsággal rabolom az idejét. 
Gasztonyi néven nem voltam benne a rendszerben. 
Kosztonyi néven sem voltam benne a rendszerben. 
Gosztonyi néven benne voltam a rendszerben. 
Heuréka. 
Megegyeztünk, hogy holnap rácsörgök, hogy mikorra lesznek meg a papírok. Merem remélni, hogy legkésőbb szerdára elkészülnek, és akkor mehetek intézkedni, amúgy necces lesz a sztori... 
Ja: és hatalmas nagy köszönet munkaügyes kolleginának, hogy kinyomtatta a papírokat, mert dokinéni kérte az egyiket!:)
Hazajöttem, lepakoltam, elmentem a plázába. 
Vettem Sportot, majd ama bizonyos finomfőzelékes balhé óta először kajáltam a CBA Grill-ben. Több mint egy év után véget ért a bojkott!:)
A call centerben lehúzott két év alatt hallottam egy-két érdekességet, így azon már meg sem nagyon lepődtem, hogy egy néni "elvételre" kéri az ebédet. Ez olyan, mint a német svédgyalu, meg a kettőt fizet-egyet kap-akció...:)
CBA. Vettem háromféle Smack-tésztát, meg két konzervet. Agglegény-menü!:( :D
Aztán papírbolt. Vettem KÉT mappát. Egy zöldet, meg egy fehéret.:D Az egyikbe azokat a dokumentumokat fűzöm le, amik valószínűleg már nem fognak kelleni, a maradékot a másikba. Zseniális. 
Kicsit még ücsörögtem a pláza előtt, aztán hazajöttem. 
Délután fél 2-től olyan fél 5-ig aludtam, pedig nem volt tervben. Amikor felébredtem, kiderült, hogy halasztják az MK-meccset, így a soproni kirándulásnak is lőttek.
Este olvasni akartam, vagy filmet nézni, de szerintem tévé lesz, meg alvás. 
A holnapi nap meg ugye nagyban függ a reggeli telefontól...
Szurkoljatok légyszi!:)
Mára viszont ennyi.
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: