2014. augusztus 6., szerda

Fejtágítva

Szóval vasárnap este meccs volt. Egy sörikét szép lassan elkortyolgattam, aztán elindultam. Ezúttal egyedül indultam el a Stadion felé. A Borvirágba nem kanyarodtam le egy sörre. 
A Stadion Sörözőbe viszont igen.:D Kényelmesen megittam, aztán mentem a Stadionba. 
Hm... 3-1-re nyertünk a Honvéd ellen, Priskin Tomi góllal tért vissza. A bíró nem volt épp csúcsformában, a kispestiek egyenlítő gólja lesről született, és megesett az is, hogy egy győri támadást bedobás (!) után állított meg les címén. 
Meccs közben szorgalmasan iszogattuk a söröket, így kisebb problémáim adódtak a lépcsőn való lekászálódást illetőleg. 
Meglepetésemre egy amúgy teljesen idegennek tűnő srác szólított meg, hogy "Gyere Gábor, segítek!", és az ő vállát fogva sikerült elhagynom a stadiont. Nagyon gáz, de máig nem tudom, ki volt a segítőm...:)
Itthon még ittam azért egy levezető sört, meg vacsi, fürcsi, és alvás.
És az ágyba zuhanva elkezdtem csuklani, de valami rettenet durván...
---
Hétfőn persze nem értem be időben dolgozni, de ez így volt betervezve. Viszont roppant büszke voltam magamra, hogy bérletet nem felejtettem el venni.:)
Meló után az ETO Park felé vettem az irányt. 
Először is vettem egy 7up-ot, mert nagyon szomjas voltam. Harcsi barátom és Zsófi tiszteletére majdnem Canada Dry-t ittam, de aztán másképp döntöttem.:)
A tejjel áztatott Győr-Szol csekket persze nem fogadta el a gép, de szerencsére 3 perccel zárás előtt még tudtam kérni új csekket.
Ez a posta egyébként vicces. Nincs ügyfélkapu, és megint vagy hárman elém vágtam. Ha úgy veszem, megvalósult az esélyegyenlőség.
És NEM, nem várom el, hogy előre engedjenek, de az, hogy észreveszik, hogy én előbb ott voltam, nem esett volna rosszul. 
Kitört rajtam a kétoldali lustaság, nem akartam hazasétálni, ezért buszoztam egy megállót. 
És sokkot kaptam. Egy cigányasszony egy szál trikóban utaztatta a buszon kb. 2 éves kislányát, és persze lóbálva cipelte a fejemtől néhány centire. Hm... Oké, hogy sok barátom/haverom szokott -bocs, de így.... :D- pinát kívánni az arcomba, de azért na...:/ :D
Hazatérve nem ittam sört. Csak a 7up maradékát, meg vagy 1,5 liter vizet. 
Kisbabát vár Katrine Lunde, az ETO norvég válogatott kapusa, az apa egyébként Nikola Trajkovics, aki pedig az ETO focistája. 
Profi klubról lévén szó, ürgebaszta vágtában le is igazoltuk Jelena Grubisicset, a horvát válogatott kapusát Ljubljanából. 
Örülök neki, mert akármennyire is szeretem Herr Orsit, nem BL-(kezdő)kapus szint. 
---
Ha valaki még nem hallotta: októberben KFC nyílik az Árkádban! Még sosem voltam ilyen étteremben, de annyian dicsérik, hogy már várom! És addigra már Gergőék is itthon lesznek!:D
---
Este időben lefeküdtem aludni, volt mit kipihenni, meg aztán kedden frissnek kellett lenni.:)
---
Kedd. Fél 7-re értem be dolgozni. És igen, frissnek kellett lenni, mert kétnapos fejtágítón vettünk részt. Ha nagyképű lennék, azt írnám, nagyon furcsa volt újra az "iskolapadban", a "katedra másik oldalán". 
Nagyképű persze nem vagyok, de tényleg furcsa volt.:) Meg kézzel írni is igen furcsa volt...:/ :D
Amúgy jó volt, érdekes volt, a kollégákkal is jól elbohóckodtunk. Nem ám: komolyak voltunk végig. Höhö.:)
Oktatás után még egy picit dolgoztam, aztán fél 5 körül értem haza. 
Melóügyben beszéltem virtuális élettársammal is...:)
Ha a múltkor azt írtam, hogy call center, akkor most chat szoba-feeling volt. Időben kikapcsoltam a számítógépet, így aztán telón pötyögtem tesómmal, sógornőmmel, egy fősulis cmbivel, egy volt kolleginával, meg egy jelenlegivel...:O :)
Nem szeretek tapifonon túl sokat pötyögni, de ez most jó volt.:)
Este meg Boriszov-Debrecen. 3-1-re nyert a BATE... Pedig jól indult... Aztán Bouadla felesleges hülyesége, majd Novakovics kapus 94. percben elkövetett hatalmas bakija után a fehéroroszok örülhettek. 
Nem mondom, hogy nem volt bunda...:/
---
Ma ment tovább a fejtágító, de ma nem maradtam bent "sokáig". Időben hazajöttem. Érdekes-tanulságos oktatás, csapatmunka, poénok. Jó volt!:)
Hm... Az tök jól tud esni, amikor jól felpakolva megyek vissza az irodába, ezt egy kollegina észreveszi, elvesz tőlem ezt-azt, másik munkatársam meg a maradékot. Nagyon aranyosak voltak!:)
---
Nagyon jó érzés, hogy vannak emberkék az életemben, akikkel vannak poénok, mondatok, amiket csak mi értünk úgy, amiken csak mi nevetünk úgy. Zenék, amiket "csak mi" éneklünk, hallgatunk együtt, nekünk jut róla eszünkbe valami. Ez fantasztikusan jó dolog. 
---
Többször meséltem valakiről, aki teljesen váratlanul betoppant az életembe, és valósággal "beragyogta" a napjaimat. 
Az elmúlt hetekben/hónapokban sokszor kérdeztem meg magamtól, hogy ez a lány tényleg szóba áll velem, kíváncsi rám? 
Nagyon-nagyon szeretek/szerettem vele beszélgetni/bohóckodni, de most nagyon úgy tűnik, hogy valami megváltozott.
Valószínűleg elrontottam valamit. 
Nagyon sajnálom...
Rengeteget kaptam tőle az elmúlt időben, remélem, azért adni is tudtam, nagyon hiányzik... De nem ÚGY...

---
Már szerda van. Holnap Zsófival tali, pénteken -ha időm engedi- jó lenne Atival összefutni.
Szombaton kinézek Écsre apámhoz, ki kell neki vinnem egy-két cuccot. Nem akarom elkiabálni, de az utóbbi időben nagyon megváltozott. Előnyére. Fura.:)
Továbbra sem beszélgetünk hosszú percekig telefonban, de azt a keveset legalább korrekt, építő jelleggel, és ez kezdetnek nagyon jó.:)
Szombat délután meg Vidi-ETO. Hm... A 16.10-es busszal szoktam visszajönni Győrbe, de az most nem lesz jó, mert 16.30-kor kezdődik a meccs, és egy ilyen derbit nem szívesen hagynék ki. Lehet, hogy Écsen nézem, majd még kiderül.
Jövő hét szabi. Fogyatékos-ügyintézős: államkincstár, NAV, háziorvos, csupa-csupa finomság. Talán élményfürdő, egy-egy sörözés, és remélem, babalátogatós németezés is lesz.:)
De mára befejezem. 
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: