2012. június 30., szombat

Lépj közelebb!

Múlt héten szombaton a már-már "rituális" napirendi pontokat sikerült elkövetni. Pláza, CBA kaja, Lipóti lottó-kávé-almafröccs. Jó is volt ez a kis relax, na meg persze olvastam az Életrevalókat, ami tényleg jóval másabb hangulatú, mint a filmváltozat, de nekem mégis nagyon tetszik.
Aztán itthon hűsölés, meg tévé.
A vasárnapi napból nagyon fontos kiemelni a Forma-1-futamot. Az Európa Nagydíjat Alonso nyerte, rajta kívül még Räikkönen és Schumacher állhatott dobogóra.
Az utóbbi időszak egyik legjobb versenye volt, persze újfent sikerült belealudnom... :/ :D
---
Aztán visszatértek a dolgos hétköznapok. Hétfőről semmi említésre méltó nem jut eszembe.
Kedden meló után buliba voltam hivatalos, Katáéknál csaptunk amolyan lájtosabb iszogatós-beszélgetős estét. Szinte az összes "taktikai hibát" sikerült elkövetnem, amit egy ivászat során el lehet követni... :/ Elég éhesen érkeztem meg, fájt a fejem, és ostoba módon "sikerült" egy Algoflexet is bevennem két sör között. Amitől aztán rosszul is lettem, Kata parizeres szendvicsei leheltek belém életet.
Utána már csak kóláztam. Hajnali fél 3-kor kerültem ágyba, és a sok kólának köszönhetően nagyjából fél órát még olvastam is... :)
Egyébként nagyon jó kis este volt, annak külön örültem, hogy végre Gege barátom is megtisztelt minket jelenlétével... :)
---
Szerdán elég hamar, negyed 7-kor sikerült felkelnem, egy zuhany és egy kis kávé után valamennyire fel is ébredtem, mentem dolgozni, kb. negyed 5-ig bírtam is, roppant büszke voltam magamra... :)
Az azért tanulságként elmondható, hogy tényleg öregszem, ezek a hétköznapi lumpolások annyira nem nekem valók, de ezt a meghívást nem lehetett visszautasítani...:)
---
Csütörtökön csak 2-ig voltam, pénteken pedig nem dolgoztam, de erről majd lejjebb...:)
Adtam fel lottót, kicsit pihengettem a Honvéd ligetben, aztán itthon pihengettem...
Este meg német-olasz meccset néztem. Eredetileg a németeknek szurkoltam, de nagyon gyengék voltak, megérdemelten nyertek az olaszok 2-0-ra, Balotelli két góljával. Aki egyébként nem normális.:) De nagyon jól nyomta, meg kell hagyni...:)
---
 Ha költői szeretnék lenni, azt írnám, hogy "kisebb léket kapott optimizmusom hajója...". De nem akarok költői lenni, nem akarok agyalni. Nagyon pozitív dolgoknak kell történniük ahhoz, hogy optimista legyek egy bizonyos szempontból, de pofonok mégis csak érkezhetnek. Érkeznek is. Mindegy: I will survive... ;)
---
Pénteken szabi. Kialudni ismét nem sikerült magam, mert Anyuval keltem 5-kor. Ittunk egy kávét, majd kinyitottam neki a kaput. Utána kis Morning show, aztán 9-re mentem fodrászhoz. Nyáriasítottam kicsit. => ld. fotó!;)
---
Aztán pedig ETO Park. A Lépj közelebb roadshow győri állomását látogattam meg. Ennek a lényege egy fotópályázat mellett nagyjából annyi, hogy mozgássérültek és épek együtt játszanak-beszélgetnek, mintegy "bemutatkoznak egymásnak".
Volt pl. kerekeszékes akadálypálya, gyerekeknek arcfestés, vetélkedő, különböző szervezek standjai, stb. Az egyiknél tök sokat beszélgettem 3 középsulis leányzóval, akik közül kettő téti volt, szóval adva voltak a közös témák... :) Pingpongoztunk is, na az mondjuk nekik nem lehetett olyan nagy élmény... :D
A fotón Pálinger Katival és Orbán Adrienn-nel vagyok látható, akik az ETO válogatott kézilabdázói - az egyszerűség kedvéért... :) -, és sztárvendégként voltak jelen a rendezvényen.
Tök jó lett volna beszélgetni velük, de csak egy picit sikerült, nagyon meg voltam illetődve... :$ Most már persze tudom, hogy miket kérdeztem volna tőlük...:)
Már többször írtam, hogy az ilyen rendezvények kapcsán szkeptikus szoktam lenni, de ez nagyon jó volt, nagyon jól éreztem magam...
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy az infogyőr-ön milyen fotók lesznek... :D
Hazatérve kaja, hűsölés, na meg persze szezonzáró Barátok közt, és első "Házasodna a gazda", vagy mi a szösz... :) Mindkét műsor nagyon pazar és eseménydús volt...:)
---
Ma már voltam boltban meg benzinkútnál, de nem kaptam Nemzeti Sportot...:( Ezért aztán valamerre majd el kéne másznom újságért. Élményfürdőn is gondolkodtam, de ahhoz per pillanat lusta vagyok, e kis séta után is úgy megizzadtam, mint a lovak... :/ :D
Nem kizárt, hogy holnap kinézek, de erre nem vennék mérget...:)
---
Holnap meg EB-döntő, amit szerintem itthon fogok nézni, Anyu és egy üveg hűsítő mentes ásványvíz társaságában. Mert élni tudni kell...:D
Jövő szombaton meg Camelot Kupa autóverseny mozgássérülteknek az écsi Rábaringen, ami nekem "hazai pálya", ha csak nézőként is, de meglátogatom a rendezvényt.
Péntek este meg Smuki a kórházi cimbikkel....:)
---
Mára azt hiszem ennyi.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: