2012. július 7., szombat

Bokatörő mutatvány

Akkor hát egy újabb heti összefoglaló...
Szombaton ismét ellátogattam a plázába. Mivel a lottófeladáson már túl voltam, csak Nemzeti Sportot kellett vennem, meg a Lipóti Kávézó teraszán olvasgattam, relaxáltam egy picit. Vicces volt, hogy amíg ott voltam, a hátizsákomban "teljesen" felmelegedett az újságosnál vett ásványvíz, hazafelé szerencsére megengedte, hogy kicseréljem.:)
Este DVD-ztem, egy francia romantikus vígjátékra, a Szívrablókra esett a választás. Nem egy rossz film, de azért láttam már ennél jobbat is.
Vasárnap. Élményfürdőben természetesen nem voltam.:/ A kútra mentem újságért, aztán döglés. Ebédre főztem virslit, meg zacskós sajtkrémlevest. Hát, tényleg nem irigylem a balatoni lángossütőket...:D
Aztán este Kutyához voltam hivatalos. Kórházi barátaimmal néztünk EB-döntőz, közben iszogattunk-beszélgettünk-hülyéskedtünk. Spanyolország 4-0-ra nyert Olaszország ellen, ennél azért szorosabb meccsre számítottam. Mondjuk hazudnék, ha azt mondanám, hogy a gólokon kívül túl sokat láttam a meccsből, de jó volt ez most így...:)
Kutyától távozóban a negyedik emeletről leballagva az első lépcsőfokon sikerült ráesnem a bokámra, fantasztikus élmény volt.
---
Mivel telefonom tanúsága szerint hajnali fél 1-kor hívtam taxit, 5-kor pedig keltem, hétfőn ezért eléggé mosott kaka állapotában leledzettem. 
Ennek ellenére ha jól emlékszem, nem jöttem sokkal előbb haza.:)
Itthon aztán a kádban dögölve kiolvastam az összes múlt heti Kisalföldet, és pihentettem a bokámat. És a vizitorna valamennyire jót is tett neki.
Este Barátok közt és foci híján Kék fényt néztem... Hát, döbbenet....:/
---
Kedden reggel egy ételhordót "csapott" a térdemnek egy néni, majdnem összeestem, mint egy colstok, nagyon vicces mutatvány volt. 
A lábam varázsütésre megjavult napközben, este meg Anyu itt aludt. Bútorszállítókat vártunk, akik szerencsére jöttek is. 
Fejedelmi vacsora: túrós csusza, utána jégkrémtorta. Alig bírtam megmozdulni...:)
---
Szerda. Feladtam postán az APEH-csekket. Aztán meg lottót töltöttem. A homlokomról lecsöppenő izzadságcseppet is jelölésnek vette a gép, nagyon izgalmas volt...:)
Aztán hazafelé rossz buszra szálltam, a 14-es helyett a 11-esre ültem fel. Nem zavart a dolog, kirándultam egyet. 
A kórháznál szálltam le, a 14-es persze az orrom előtt ment el, meg pocsolyába is léptem, kalandos út volt...
Este meg szomszéd csajszinak segítettem állást keresni neten, este 9-kor már vacsorázhattam is.
Hm... Apámnál elég súlyos betegséget diagnosztizáltak. Vele ugye alapból nem túl harmonikus a viszony, így aztán elég érdekes éveknek nézünk elébe...:/
Sorsoltak a foci NB1-re. Az ETO hol máshol kezdene, mint Debrecenben?:) Szóval belecsapunk a lecsóba, jó lenne valami tisztességes eredményt elérni. Augusztus 18-án este 20.45-kor Siófok-Győr, ott azért jó volna megjelenni. Az egri túra pedig a 30., tehát a jövő nyári zárófordulóban lesz. Ha az MLSZ engedi használni a stadiont. Mert még ez sem biztos...:/
Ha már sport: banális balesetet szenvedett Maria de Vilotta, a Marussia csapat spanyol tesztpilótája. Egy repülőtéri teszten a csapat egyik kamionjába hajtott bele. Jobb szemére megvakult, de állapota továbbra is kritikus...
Oscar Pistorius dél-afrikai művégtagos futó pedig már biztosan indulhat az épek olimpiáján. Ennek annyira nem örülök... A művégtag egy technikai eszköz, ami esetleg akár előnyhöz is juttathatja. Ha eredményt ér el, biztosan a szemére fogják vetni,  hogy "csak azért mert fogyatékos..." meg stb.
A küzdelméért persze mindenképpen hatalmas respekt, le a kalappal!
Csak úgy az olasz válogatott Mario Balotelli előtt, aki az EB előtt inkább balhéiról volt híres, de az Európa-bajnokság, főleg a németek elleni meccs kifejezetten jól sikerült neki. Gólöröme okán valódi "mém" lett az interneten, megosztásaim e témában az elismerés, nem pedig a gúnyolódás megnyilvánulásai... De hihetetlen, milyen fantáziadús képek születtek....:)
---
Csütörtökön meló után kollégám eldobott a plázáig, onnan mentem haza, kis hűsölés, és esőben ücsörgés után.
Este "magyarfocira" kiéhezve MTK-Senica Európa Liga-meccset néztem. Már amikor jó volt a közvetítés a viharban.
Érdekes meccs volt, vezetett az MTK, aztán a második félidőben kiállították egy játékosukat, majd egyenlítettek a szlovákok, aztán még egy kihagyott MTK-büntető is "belefért". Vagyis következett...
---
Péntek. Nagyon péntek volt...:)
Keményen és szorgalmasan dolgoztunk a kitartó kánikulában.:)
Utána ismét kórházi cimbikkel, plusz tesómékkal sörözés Pistikénél. 
Az sem volt rossz...:)
Még éjfél előtt hazaértem, még egy sör, aztán gyors alvás következett.
---
Hét körül keltem fel, elmentem kútra, most meg itt irkálok.:)
Ma van Écsen mozgássérült autóverseny, de nem valószínű, hogy kimegyek, mert délután elvileg benéznek tesómék.
Meg Forma-1, Brit Nagydíj, időmérő.
Meg újfent ejtőzés. Vízpart, élményfürdő esélytelen. Lusta vagyok....:)
Holnap meg ugyebár Forma-1-futam, utána pedig wimbledoni döntő Federerrel. Aki ha jól tudom, átveheti a vezetést a világranglistán esetleges győzelme esetén.
Szóval lesz mit nézni...
---
Mára azt hiszem ennyi voltam.
További kellemes hétvégét mindenkinek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: