2012. július 28., szombat

Ötkarikás szemmel

Részemről már Olimpia-lázban égek, de azért essék néhány szó a dolgos és nem annyira dolgos hétköznapokról is. Na meg persze a hétvégéről...:)
Vasárnap. Pakolászás-takarítás, alvás, és Forma-1. A bibi csak az volt, hogy utóbbi kettőt sikerült összevonnom...:/ :) A Forma-1 végére sikerült bealudnom, ezért csak a tiszteletkör alatt értesültem róla, hogy Alonso nyerte meg a Német Nagydíjat. Édes ébredés...:)
---
Hétfő. A közhiedelemmel ellentétben facebookon nem vagyok az a nagy jelölgetős fajta. De az alsó szomszéd lányok egyik barátnőjét kivételesen bejelöltem. Kedvesnek-aranyosnak tűnik, már amennyit eddig "beszélgettünk". Pár hétig nem igazolt vissza, ezért visszavettem a bejelölést. De aztán bejelölt ő, sőt adatlapján pont ráakadtam egy videóklipre, amire már rá akartam keresni, csak mindig kiment a fejemből. Szóval két meglepetés rövid időn belül, nem semmi volt. Még ha ez így leírva nem is olyan nagy sztori.:)
---
Kedd. Szeretek jókat beszélgetni. Szeretem, ha megnevettetnek. Ha pedig ez a kettő egyszerre teljesül, az nagyon jó. Ha pedig másoknak tűnik fel, hogy "fülig ér a szám", az a legeslegjobb...:)
Egyébként nagyon finom calzone-pizza volt az ebéd, már jó régen ettem, örülök, hogy újra sor került rá.
Este tesómék itt voltak, megnéztük együtt a Loki BL-meccsét. Alaposan visszavágtak az albán bajnok ellen, 3-0-ra nyertek Nyíregyházán, és jutottak a következő fordulóba.
Azért azt nagyon remélem, hogy ma az ETO ellen nem lesz részük sikerélményben...:)
---
Szerda. Délután nagyon lógott az eső lába, főnököm azt mondta, hogy ha maradok este 6-ig, szívesen hazavisz. Én mégis busszal mentem haza, kb. háromnegyed 5-kor indultam el. Így viszont hosszú idő után sikerült összefutnom András barátommal, tesómék vőfélyével, és váltottunk pár szót. És még az esőt is megúsztam.:)
---
Csütörtök. Munka után Dórival találkoztam. Annak ellenére, hogy korábban azt írtam, hogy mi nem beszélünk meg egymással találkát, mert amúgy is összefutunk, most mégis szervezkedtünk, mert az avon-rendelést ezúttal csak így tudta odaadni.
Persze egy picit beszélgettünk is, aminek nagyon örültem. És az általa választott tusfürdő is nagyon jó.:)
Este meccsek. Honvéd-Anzsi Mahacskala 0-4. A tévés szakértők szerint dicséret illeti a Honvédot. UGYAN MIÉRT? :O Ezt nem értem...
A Vidi viszont itthon 0-0-t játszott a Slovan Bratislava ellen, és továbbjutott. Nem a szívem csücske a fehérvári gárda, de egy szlovák csapat kiejtése klubszínektől függetlenül megsüvegelendő.:)
A két meccs alatt két doboz sert is elfogyasztottam, kb. többet, mint az EB alatt összesen. Na jó, a döntőt kivéve.:)
---
Péntek. Nagyon péntek volt. Nem tudom, hogy a sör, vagy a hétvégi fáradtság okán, de alig bírtam reggel felkelni... Már bőven bent voltam az irodában, mire teljesen sikerült magamhoz térnem...
Kettőkor aztán hazajöttem. Pedikűrre volt időpontom, elvileg 5-re, de megbeszéltük telefonon, hogy ha "üresedés" lesz, mehetek előbb is. Nem lett. És meglepetésemre egy fiatal srác, méghozzá a fodrászom fia a pedikűrös...:O :)
Este meg szembesültem a ténnyel, hogy elfelejtettem kenyeret venni. Ezért rendelnem kellett, aminek nem örültem... Most Anyu három hétre elutazott Sopronba szanatóriumba, így bőven igénybe fogom venni a különböző kajafutárok szolgáltatásait, de ez most így nem volt betervezve...
Elindult a foci NB1, háttérből azt is figyelgettem, meg egy inkább látásból ismert kolléganővel irkáltunk.
Aztán Olimpia, megnyitó. Fantasztikusan látványos volt, nagyon tetszett. Azon már ne lepődjön meg senki, hogy elaludtam rajta.
De reggel azért ismétléseket már láttam...:)
---
Ma a vasútállomáson indult a nap, lottót adtam fel. Aztán bolt, bevásárlás. Vettem konzervkaját. Így legalább ma biztosan nem kell rendelni...:)
Hazatérve Olimpia. Magyar "köztévék", Eurosport, és ORF.
Túl vagyunk az első magyar csalódáson: Cseh Laci nem jutott döntőbe 400 vegyesen. Pedig tapadt Michael Phelpsre, aki 8. lett, Laci csak 9., így nem jutott döntőbe. Váratlan eredmény, hihetetlen balszerencse...
Kővágó Zoltán diszkoszvetővel pedig nagyon csúnyán elbántak, hihetetlen, hogy a sportnak a dopping mellett lassan az antidopping is ellensége lesz...:/
Az Olimpiáról még majd természetesen fogok írni többször is. Sőőt valószínűleg két hetet leszek szabin a tervezett egy helyett, még az is lehet, hogy sűrűbbek lesznek a bejelentkezéseim...:)
---
Nemsokára Forma-1 Magyar Nagydíj időmérő. Ezen most nem szeretnék elaludni. Ja, és tesómék már megvették a "rendelésemet", jó kis ereklyével gazdagodik a gyűjtemény...:)
Este 7-kor meg Debrecen-ETO Gege barátomnál nézzük a meccset, jó lenne pontszerzéssel indítani a bajnokságot. Nem lesz egyszerű.
---
Holnap a futamon kívül semmi esemény. Hétfőn pedig megkezdem a szabi előtti utolsó hetet. Olyan érzésem van, hogy elég lassan fog telni...
---
"A mozgásállapot-változást okozó hatást erőhatásnak nevezzük."- alaptétel, általános iskolás fizika.
Egy doki születésemkor tett róla, hogy megváltozzon a "mozgásállapotom", nekem "csak" annyi a dolgom, hogy erős legyek. Ilyen egyszerű.:) Lásd még MC DC "a kezdet kezdetén a sorsom velem kib*szott."
A múlt héten azt írtam, hogy nincsenek lányok. Ez a poszt megmutatta, hogy nagyon is vannak.:)
Van, akinek a vagányságát szeretem, megint másnak a cserfességét, másban pedig az tetszik, hogy mindenről el lehet vele beszélgetni.
De olyan lány is van, akinek a huncut mosolyától vagyok kész teljesen...
Erősnek kell lenni, de ez egyedül nem megy.
Annak viszont örülök, hogy egyre több olyan emberke van körülöttem, akik "erőt adnak".
Na, ez most így nem lett teljesen értelmes, de remélem, valamennyire érthető, még ha hülyeségnek is tűnik...:)
Mára pedig ennyi.
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: