2011. július 1., péntek

Munkaszünet

Hm... Azért ez a hét sem volt gyenge. :)
Hétfőn este elmentünk egy cimborával megújítani ETO-bérletünket. Vagyis ő először vett, én meg újítottam. Mindegy. Semmi extra. Helyeket megbeszél, kiválaszt, fizet, elköszön, távozik. Kb. ennyi.
Kedden este meg kicsit "nosztalgiáztunk". Vagyis Balu barátunk születésnapját ünnepeltük a Hollóban. Hosszú idő után egy kis hétköznapi lumpolás. :)
Kb. öten-hatan gyűltünk össze, sörözgettünk-hülyéskedtünk, ahogy ilyenkor lenni szokott.
Éjfél előtt haza is értem, aztán jött egy nem várt fejlemény... MSN-en összeakadtam egy rég látott ismerőssel, és jól el is beszélgettünk- egészen hajnali fél 3-ig. :)
Ennek megfelelően szerdán alig bírtam felkelni, és alig éltem egész nap. Kb. egy órával később mentem dolgozni a szokásosnál, és ugyancsak egy órával előbb le is léptem.
És persze ekkor reggel várt meg a busznál egy eddig csak látásból ismert kollegina- beszélgetni próbáltam, mikor még egyszer mondom: alig éltem. És nem, nem másnapos voltam, hanem hullafáradt! :)
Hazatérve egy kávé és egy frissítő fürdő után tartottam még egy német órát, meg megint MSN, és úgy 11 óra felé aludtam is. Tegnap már teljesen jól voltam.
Jah, szóval elég meredek nap volt, de "néha ilyen is kell". És rendszer nem lesz belőle... :P
Csütörtökön, vagyis tegnap ugye a nővérszállón volt német, előtte pedig Fannit látogattam meg nyári munkahelyén. Kávé, almafröccs, ahogy ilyenkor lenni szokott.
Szerencsére ezúttal tesómék is velem tartottak. :)
És itt is aludtak. Meg Anyu is.
Ma ugyanis Semmelweiss-nap, munkaszüneti nap a kórházban. Én meg ugye már évek óta tiszteletbeli PAMOK-os vagyok. :D
Délelőtt el-, vagyis inkább lementem fodrászhoz. Utána ETO Park, még két bérletet meg kellett újítanom.
Nagyon durván kísértetkastély az a hely...:/
Viszont a csaj, aki a bérletet intézte, nagyon helyes volt. Aranyos, mosolygós, szimpatikus. Szeressük az ilyet. :)
Aztán itthon voltam. Anyu takarított, én pakolásztam, meg pihengettünk. Majd mindjárt megyek Écsre, holnap meg majd vissza, elvileg tervben van egy kis sörfogyasztás. De ez még nem biztos. :)
Pont nemrég került szóba, hogy amióta fent vagyok facebookon, kevesebbet írok ide. Ez valóban így van, ha jobban belegondolok.
Van átfedés az itteni és ottani posztjaimközött. De ez gondolom természetes. Max. egy-két embernek az agyára megyek...
Szóljatok, ha így lenne! :)
Na, most lassan megyek!
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: