2011. július 8., péntek

Goszi tervez...

Ez most a terveim szerint rövid poszt lesz. Meglepően rövid. Uborkaszezon van. És már szerencsére nem Németországból! :)
Na... Egy szomorú dologgal kezdem... Van ez a két öngyilkos lány... Tudom, megtanultam a leckét: nem szabad más, főképp persze számomra teljesen idegen ember tragédiájával túl sokat foglalkozni. De ez annyira hihetetlenül "morbid" dolog. Két fiatal lány, megismerkedtek egymással az Interneten, majd találkoztak, és egy autóban megmérgezték magukat. Nehéz erre szavakat találni.
Mit mondhattak egymásnak? Megvárta az egyik a másikat a vasútállomáson, majd amikor észrevették egymást, bemutatkoztak egymásnak, és megállapították, hogy ők együtt fognak meghalni?
Mi vezethet el idáig egy 19 és egy 21 éves lányt? Miért nem volt senki és semmi, aki vagy ami "itt tartotta" volna őket?
Felfoghatatlan...
---
Mit írtam vasárnap? A két németóra tuti a héten, a többi meg majd alakul. Na, hát egy sem volt... Így tegyek könnyelmű ígéreteket...:)
Az egyik srác csak szerda este ért volna rá. Akkor én meccsre mentem. A Győri ETO FC a szlovák bajnok Slovan Bratislavát fogadta felkészülési mérkőzésen. Annak rendje és módja szerint ki is kaptunk 3-0-ra. Még akkor is teljesen sima volt, ha leírom, hogy két lesgólt is lőttünk...
Három pozitívum: újra haverokkal meccsen, 1-2 habzó sör társaságában. 1.200-an voltunk kint, ami azért nem olyan rossz létszám egy edzőmeccsen. És kipróbálhattuk új helyünket is. Hát, ez bizony eléggé szokatlan...
Ja, és nagyon sok csaj volt kint a meccsen! :)
Nem is beszélve arról, hogy a meccs után strandkézis csajok edzettek a parkolóban felállított homokos pályán! Szépek voltak és ügyesek! :)
A másik német pedig azért maradt el, mert megfáztam. Hát szerintem erre is csak nagyon kevesen lennének képesek rajtam kívül. Főleg ebben a dög melegben... Elég sok hideget ittam mostanában - nem elsősorban sört...:P -, meg a légkondi is fura egy kicsit, de én tegnap reggelre nagyon rosszul lettem. Úgyhogy lemondtam a németet, szerintem képtelen lettem volna egy órát végigpofázni...
Inkább pihentem helyette. Meg most az a szívás, hogy tudom, hogy a torkomnak jót tenne a forró tea, de én most is a hideg vizet kívánom... :)
Nem baj, majd a hétvégén valahogy csak kikúrálom magam...
Ma Écsen, aztán holnap délután szerintem megint visszajövök, de ez nem tuti.
De ha vissza is jövök, szerintem itthon döglés lesz, ilyen állapotban nem nagyon szabad virgonckodni...
Pedig szívesen elmennék valahová... Még akár vasárnap élményfürdőbe is, de per pillanat ez esélytelennek tűnik...
Na tényleg ennyi.
Hosszabb is lett, mint gondoltam! :)
Jó hétvégét mindenkinek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)
(...)
;)

Nincsenek megjegyzések: