2011. július 3., vasárnap

Pihen-pakol-pötyög

Először is egy-két dolog az előző bejegyzéshez.
Hm... Egyrészt viszonylag elkapkodtam, gyorsan írtam. Másrészt pedig természetesen pont írás közben szakadozott a net. Szóval néhol nem teljesen úgy írtam, ahogy eredetileg tervben volt.
Na...Bérletáruslány: kedves volt, segítőkész, és aranyos. Pénteken is. Mondjuk ennek volt egy pici előzménye is. Ugyanis még hétfőn pont megkaptam telefonon a meghívást a sörözéses-szülinapozásra, és velem lévő cimborámnak pont azt magyaráztam, hogy a keddi németórát át kell tenni szerdára, és akkor kedden el lehet menni simán sörözni. És ezen a csajszi kedvesen elnevette magát, és nem kizárt, hogy pénteken is emlékezett rá(m). Mondjuk a magamfajta rokiknak megvan az az előnyük/hátrányuk, hogy helyváltoztató mozgásunk alapján megmaradunk az emberek memóriájában... :) Főleg, ha még ilyen vicces gyerekek is vagyunk! :D
A sörözés nagyon-nagyon jó volt, mondjuk ekkora balfék is csak én lehetek, hogy két munkanap között, sörözés után, fél 3-ig fent maradok-MSN-ezni. Mondom, nem gond, belefér, de a szerda tényleg vicces volt. :)
Facebook: igen, sokat szerepelek. Talán túl sokat. Ha valami jó viccet/zenét találok, kirakom, ha kérdésem van, felteszem, ha közölnivalóm, közlöm. Erről szól, nem?
Viszont semmi körlevél, sőőt cigit, és puncit sem küldök senkinek semmilyen alkalmazás keretében, ellentétben egy-egy kedves ismerősömmel. :)
Na, szóval péntek este mentünk Anyuval Écsre, és tegnap délutánig voltam itthon. Visszajöttem, leadtam a pénteken megújított két bérletet a kórházban, aztán hazatértem, döglöttem a net és a tévé előtt, egy-két doboz serital társaságában.
Ezt az átkötést figyeld! :) kozelt ittam, cseh remeket. Remek volt az ugyancsak cseh Petra Kvitova is a tegnapi wimbledoni döntőben, aki sima két játszmában verte az orosz Sarapovát.
Marija régen nagy kedvencem volt, persze főképpen esztétikai alapon. :) Most örültem Kvitova győzelmének, és borzasztó idegesítő, ahogy Sarapova nyög játék közben.
Ma férfi döntő, Nadal játszik Djokovic ellen. Itt teljesen mindegy ki nyer, egyikőjükkel sincs semmi bajom. Mondjuk még mindig Federer a nagy kedvencem. Akinek első wimbledoni győzelmét Svájcban néztem 2003 nyarán, tévében- de ezt már meséltem. :)
Ja... Szóval ma még teniszt nézek, meg pakolászok. Agglegény-lakás módjára néha elölhagyok itt-ott ezt-azt (kajarendelős papírok, reklámújságok, CD-k, DVD-k), azokat kell elrendezni. Ja, és a gépem vinyóján is takarítanom kell.
A jövő hét egyelőre nyugisnak tűnik, egyelőre a két németóra tuti.
Hét végén strandkézilabdakupa lesz az ETO Park parkolójában.
Ki kéne nézni.
Azt hiszem, mára ennyi.
Már csak címet kéne találni. :)
Jaaa: jó a kávéfőző teteje!! kollégám tanácsára kifőztem ecetes vízben, és megint tökéletesen működik! :)
Jaaa és még egy: "salátát" csináltam! :) paradicsom, hagyma, zöldpaprika, sajt, felaprítva, összeöjntve, megborítva egy kis sóval. Jaj, de fincsi lett. :)
És tényleg ennyi.
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: