2011. július 10., vasárnap

Szauna helyett

Ami azt illeti, mostanában elkezdtem "twitterként használni a facebookot". És ez nem jó, igyekszem leszokni róla.
Mentségemre szóljon, hogy amit kiírok, az az adott pillanatban viccesnek/érdekesnek tűnik. De tényleg megpróbálok visszavenni egy kicsit, nem akarok senkinek sem az agyára menni. :)
Azért az megnyugtat, hogy vannak nálam nagyon fb-függők is. Ez egészen megnyugtat! :D
Amúgy valami tök érdekes: kiírsz valamit. Páran "lájkolnak", hozzászólnak. Kik? Persze, az ismerőseid. Köztük olyan, aki régebben évekig osztálytársad volt, esetleg egy koleszban laktatok. Vagy egy olyan valaki, akivel bejelöltétek egymást, mert pár éve együtt dolgoztatok néhány hétig. De lehet olyan ember is, akit csak látásból ismersz: mondjuk a munkahelyedről. Ott nem is beszéltetek még, max. köszöntök egymásnak, facebookon meg, ha csak így visszafogottan is, de megy a kommunikáció.
Most gondolom nem túl értelmes, amit írtam, de remélem azért le lehet szűrni, hogy hová akartam kilyukadni. :)
---
Na, szóval tegnap otthon voltam. Péntek este már csak döglöttem, és szokás szerint lefeküdtem este 9 tájban.
Tegnap meg két DVD-t is megnéztem. Az egyik film a Honnan tudod? volt, a másik pedig a Dilemma. Mindkettő vígjáték-féle, igazából nem voltak rosszak, de azért nem hiszem, hogy túl sokszor megnézném őket újra.
Tartalmak? Most nem copyzok port.hu-t. :) Az első: "Romokban az életem, két pasi is van az életemben, választanom kéne közöttük. Majd a végén happy end a nyugisabb srác mellett.". A második: "rájöttem, hogy a legjobb barátomat csalja a felesége. Nem tudtam, hogy szóljak-e neki, a végén pedig addig húztam-halasztottam a dolgot, hogy barátságunk mellett egy nagy szakmai sikerrel kecsegtető közös projektünk is kis híján veszélybe került. De a végére mindent megoldottunk. És teljes volt a siker, minden fronton."
Ja, szóval ilyen filmek társaságában hűsöltem tegnap a besötétített szobában. :)
Aztán visszajöttem Győrbe. Busszal. És a megállóban, meg magán a buszon olyan meleg volt, hogy felért egy szaunával: nagyrészt ki is gyógyultam a megfázásomból. :) A tökéletestől persze még azért elég messze vagyok, de azért tettem egy nagy lépést a gyógyulás rögös útján! :)
Tegnap döglés-olvasás, ma ugyanaz, plusz voltam a benzinkútnál újságért, de nem kaptam, mert már elfogyott. Most majd továbbdöglés-olvasás, 2-kor Forma-1, aztán meg majd pihi.
A jövő héten csak a két német tűnik biztos programnak. :) Pff... Már amennyire...:D
Meg szombaton jó volna elmenni Kispestre, a Honvéd-ETO-ra. Ez persze nem csak rajtam múlik, de a szervezés már megindult.
---
Meg van dilemmám is. Kettő is. Az egyik kifejezetten nem "blog-téma", a másik pedig szimplán gyerekes. 15-16 éves szint...:/ A 22-es csapdája....Vagy mi?! :)
Ennyi mára!
További jó hétvégét, kellemes hűsölést/napozást kívánok mindenkinek! :)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: