2011. június 26., vasárnap

Lapos után

Elkészült a sorsolás a 2011/2012-es bajnokságra. Eszerint Kispesten kezdünk- szerintem ott leszünk.
Aztán jön az Újpest, majd az Audi napon a Bayernen kívül a Hali lesz a vendég. Emellett még a nyárra kinéz egy siófoki túra is, oda is mindenképpen menni kell.
Hétfőtől bérletárusítás, és állítólag a megszokott helyünkre, az emeletre már nem adnak ki bérletet...:(
Viszont olcsóbb lesz a sör, és minden meccsen kapnak a bérletesek meglepetés-ajándékot. Az Audi napot TNT-koncert, meg Dj. Dominique-féle Fergeteg Party. Jó kis este lesz. :) De tényleg a lényeg az lesz a lényeg, hogy verjük meg a Haladást. :P
---
Hm... Szerdán nem emlékszem, hogy mit csináltam...:)
Csütörtökön önéletrajz-írás MSN-en, meg jöttek tesómék kicsit látogatóba.
Péntek? Na, az nem volt semmi. Délután 5 körül értünk a Laposra, sörözős-beszélgetős délutánra. Szó volt róla, hogy hazamegyünk átöltözni, majd visszamegyünk, és csapunk egy lájtos bulit 1-ig, vagy max. 2-ig. De nem volt kedvünk, mert fáradtak voltunk... Ezért söröztünk. Negyed 2 körül értem haza. :)
Szombaton regenerálódás, kisboltból újság... Meg ismét beszorult a kávéfőző teteje...:@ Ami azért gáz, mert sörözés után reggel a kávé-algoflex-víz kombó elengedhetetlen szertartás. :) Vagy félóra tekergetés után aztán lejött, és sikerült kávézni. :)
Aztán F1-időmérőt néztem, és mentem Écsre. Olyan hülye idő volt...Egyszer sütött a nap, aztán esett az eső...:/ Kabát nélkül mentem haza, szerencsére az igazán nagy elázást sikerült elkerülni.
Viszont még nem volt 9 óra, és már lefeküdtem aludni...
Ma Kisalföld-olvasás, pihi, és tévé.
Délután meg Forma-1 Európa Nagydíj, amit Vettel nyert meg, ebben nincs semmi meglepő... Ez a VB nagyon sima lesz...:/
És most visszatértem.
Jövő héten lesz két németóra, meg bérletújítás, meg szerintem Laposon is tiszteletünket tesszük. Nagyon tetszik az a hely...De a tánci-táncis részén még mindig sosenem voltam...:( :)
Valamit még valakiről le akartam írni, de nem írom, mert hülyeség...:P
Úgyhogy mára ennyi.
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: