2016. augusztus 15., hétfő

Pozitív különkiadás

Nem terveztem mára bejegyzést, de annyi minden történt, illetve jutott eszembe, hogy írok mégis.
Először is: ami a tegnapi posztból kimaradt. Igen-igen, a feljegyzéseim ellenére.:)
- A víz: eszembe jutott. Egyik reggel a dohányzóhelyünknél felejtettem egy fél literes mentes vizet, telefonálnom kellett valakinek, hogy ha arra jár, hozza fel legyen szíves. Ez persze nem tett jót a sörissza image-emnek. Vagy hogy írják!:)
-Kölcsönadtam a Hosszú Katinka által dedikált könyvet. Igen-igen jó fej vagyok.:)
-Gábor barátom, druszám, kollégám átküldött egy kellemes muzsikát. Aztán amikor posztoltam facebookra,  Kinga írt, hogy ő is el akarta küldeni.:) jó kis reggae-stílus,  győri klip, érdemes meghallgatni. Nálam időközben csengőhangként funkcionál!:) Döbbenet, mennyiféle zenét hallgatok!:)

- Egyre jobb a lábam. Talán azt is írhatom, hogy jobb, mint újkorában. Ez alap, mert akkor még nemigazán tudtam lábra állni.:)
-Dzsudzsák Balázsnak sokkal jobb a lába, mint nekem. Most elismerte, hogy anno hiba volt a PSV Eindhovenből az orosz Anzsi Mahacskalához szerződnie. Érdekes,sokunknak nem kellett Dzsudzsák Balázsnak lennünk, hogy erre jóval előbb rájöjjünk. Most ugye az Egyesült Arab Emírségekbe szerződött. A portugáloknak lőtt két gólja után azt mondtam, ha a válogatottban jól teljesít, tőlem akár a mozambiki másodosztályba is szerződhet. Nem odament, de mindegy is. Mondjuk aki focista, azért akarjon híres csapatokban is játszani, ne csak a pénzt hajkurássza. Naiv vagyok. 
-Üveges Bandi azt mondta ETO-meccsen, hogy lehetne már barátnőm, mert szebbnél szebb lányokkal vagyok facebookon is látható.:)
-Ezért a pontért csak Roxinak kellene magyarázkodnom, de neki nem kell magyarázkodnom.:) Annyira kerek volt a szombat...  Mármint lánnyal vásárlós-beszélgetős-kajálós délelőtt, aztán este cimbikkel meccs. Nagyon jó kis nap volt az na!:) 
---
Tegnap a bejegyzés megírása után teregettem aztán kaját rendeltem. A Bon Appetit-re esett a választás, a diszpécsere csaj úgy emlékezett, hogy már többször rendeltem tőlük, és megkérdezte, hogy ízlik-e a főztjük.:) Most rendeltem tőlük másodszor, de határozottan meg vagyok elégedve. Az az egy bajom van, hogy a kaja alá tesznek alufóliát, amit nem szeretek, ha hozzáér a fogamhoz. De kivarázsoltam a pöri alól.:) 
A kaja után fél 6-kor már ágyban voltam. Olvasás, tévé, messenger. 
Először fél 11-kor ébredtem fel, hogy teljesen kipihentem magam...:O
---
Ma. Egy kedves ismerősöm, aki többször is segített nekem a könyök-, és könyök-mizériám közepette, meg még sok mindenben, eltörte a kezét. Ez persze nagyon  nem jó hír, de annyira "goszis"...
A reggeli kávé közben megtudtam, hogy azért vízilabdában mégiscsak császárok vagyunk, simán vertük a házigazda brazilokat. 
Kinga übercuki képekkel keres gazdik a kismacskáinak, kedves volt kolléganőm ugyancsak fantasztikus fotóval jelezte, hogy kisfia fog születni. 
A szökőkútnál pózoltam a Városházával. És volt olyan jóember, aki azt hitte, hogy őt fényképezem. Isten őrizz...XD 
Aztán belelapoztam a Nemzeti Sportba, és kiderült, hogy Roxi számaival nyertünk a lottón. Elmondása szerint most játszott először.:) Elindultam a vasútállomás felé pénzt levenni. Félreálltam, mókoltam az mp3-lejátszómmal. És egy vadidegen, "nem csúnya", ámbátor nagyon szép lány rám mosolygott. Nem értettem. Aztán kapcsoltam, hogy fülig érő szájjal vigyorogtam. "Mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád!" Működik, pedig nem vagyok egy Szabó Péter.XD De tényleg: ritka az olyan hétfő, amikor azt számolom, hogy mennyi dolognak örültem már. Ma ez történt.:)
Jaj: az utóbbi napokban többször előfordult, hogy mozgássérültek ballagtam mellettem. És zavarban voltam. Ezt még én sem értem teljesen.:)
Meló nem volt vészes, egész jól telt. Bár néha szükség volt a birkatürelmemre.:) 
Ja, és megmutattam munkatársaimnak egy könyvet, ami a családi örökség része. Erről majd mesélek még bővebben. 
Meló után Dórival találkoztam volna, de sajnos lemondta. Úgyhogy hazajöttem. Ma már csak pihi lesz. Aztán kb. minden napján lesz valami esemény. Majd mesélek. Az események után. 
Khm... Azt hiszem, nem vagyok azzal vádolható, hogy lájkvadász lennék:) Egy nap alatt 155-en olvastátok el a tegnapi bejegyzést. Annyira kíváncsi lennék, hogy milyen rendszeresen olvassátok, mi tetszik benne, van-e olyan olvasóm, aki nem ismer személyesen..:) Tényleg érdekelne!:)
*
És kivételesen még egy zene egyenesen Németországból. Egyébként tervezem, hogy majd teszek fel német számokat fordítással, gyakorlás-, és érdekességképpen.:) 
Ez még nem az. Ezt most csak úgy, mert miért ne. Régi nagy kedvenc, újra felfedezve. Csodaszép!:)

*
És mára ennyi voltam. 
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: