2015. január 3., szombat

A film forog tovább

Kedden a poszt megírása után folytattam a semmittevést. Vagyis befejeztem a TrollFoci-könyvet, ami zseniális, csak ajánlani tudom mindenkinek!:)
Aztán folytattam a Gergőtől kapott olimpiás könyvet, ami nemkülönben zseniális. Csak máshogy.:)
Emellett megnéztem az Életravalókat. Érdekes, tavaly karácsonykor is megnéztem, akkor a szarból ráncigált vissza, most pedig jókedvűen néztem. Nem tudom megunni. 
Gondolkodtam, hogy a másik kedvencemet, a Rush-t is megnézem, de az elmaradt. Inkább pihentem.:)
---
Szerdán, vagyis szilveszter napján korán keltem, még össze kellett pakolnom. Rengeteg cuccot vittem, mint utóbb kiderült teljesen feleslegesen-legközelebb körültekintőbb leszek. 
9 előtt jött értem Peti barátom, a társaság összeszedése után el is indultunk Bükre. Először létszámgondok adódtak, majd az egyik autó mondta be az unalmast, így aztán kis csúszással értünk a fent nevezett Vas megyei településre-hogy elejét vegyem a szóismétlésnek.:)
Az első seritalt már a téti boxkiállás alkalmából beszereztük, így az alapozás is megvolt, András barátom új kabátjának köszönhetően pedig az első röhögőgörcsön is túlestem.:)
Bükön aztán elfoglaltuk szállásunkat, majd kezdődött is a party, táncitánci, iszogatás, beszélgetés, ahogy ilyenkor lenni szokott.:)
Életemben először paníroztam, -panÉroztam :D-, de tulajdonképpen másodszor, mert Becsvölgyén tököt paníroztunk, az pedig nem érvényes.:P
Két jóbarátomat is hívta anyukája, hogy odaértünk-e épségben. Aztán cimbi azon poénkodott, hogy milyen jó nekem, hogy az én anyám már nem aggódik. 
Barátok vagyunk, simán belefér, meg aztán biztos vagyok benne, hogy Anyu sem haragudott meg ránk, tudja, hogy nem vagyunk teljesen normálisak.:)
Himnusz, pezsgő, puszik, pacsik... Fél 3 körül feküdtem le, az este minden pillanatára emlékszem, és roppant büszke vagyok magamra...:D
---
Csütörtök. A délelőtt regenrálódással-sebnyalogatással, meg kávézással telt.  
Az ebéd chilis bab volt. Utána meg ment a lumpolás. Nem tudom, mennyi, és hányféle pálinkát ittam meg...:O :D Az még valamennyire rémlik, hogy az egyik feles után közöltem, hogy semmi pálinkaízt nem éreztem, mire közölték, hogy épp tojásfehérjét ittam...XD
Khm... Tegnap este olyan képeket találtam a telefonomban, amikre nem emlékszem, vagy csak nagyvonalakban. Ami durva, hogy a legutolsó kép fél 9 körül készült, utána teljes filmszakadás...:D
 De ezt még lehet fokozni: tegnap itthon vettem észre, hogy volt viberen egy nem fogadott hívásom szívemnek oly kedves kolleginámtól, akinek én vissza is írtam, hogy biztos, hogy nem fogunk beszélni, mert "be vagyok baszva." 
Úriember nem vaddisznó...:D
Azt mondják, olyan lesz az éved, mint az év első napja: pasi mellett ébredtem egy franciaágyban, plusz a fél éjszakára nem emlékszem. Szép kilátások...:D
---
Péntek reggel kisebb-nagyobb sikerrel betöltöttük a sötét foltokat, összeraktuk az éjszakát. 
Beszélgettünk-pakolásztunk. Közben megmutattam barátaimnak a rádiós riport felvételét, és megnéztük a blogos filmet is. Most először néztem közönség jelenlétében, voltak nevetések, közbekérdezések, a végén pedig taps, és sok biztató szó, dicséret.:)
Ez még akkor is baromi jól esett, ha tudom, hogy a film tulajdonképpen Harcsi érdeme, én csak szereplő voltam. 
De valamilyen formában folytatás következik, az egészen biztos!:)
Logisztikai okokból már tegnap hazajöttünk, 3 után már itthon voltam. 
Kipakoltam, mostam, döglöttem, este 9-re sikerült összeszednem magam, és rendeltem kaját. 
Közben kolleginával cseverésztünk messengeren, meg néztem a Hyppolit a lakáj eredeti, Kabos-féle változatát, meg az Életrevalókat. A Duna TV nagyon odatette a tegnap estét!:)
Ja, és bezárt kedvenc kocsmánk, a Smuki..:( Ez szomorú hír, a témáról bővebben majd holnap...
 ---
 Ma délelőtt továbbra is ejtőztem, majd elmentem az Árkádba. Adtam fel lottót, tippmixet ezúttal nem. 
Vettem fülhallgatót, meg a Sparban ezt-azt. 
Hm... Az Árkádnál mindig úgy van zöld a gyalogosoknak, hogy nem tudok szusszanni, és mindig úgy jön a 14-es, hogy az orrom előtt megy el...:( :)
Így viszont mókás dolognak lehettem szemtanúja. Fiatal pár sétált a buszmegállónál, és a lány tök váratlanul sercintett egy egészségeset. Csak akkor vette észre, hogy ott vagyok. Kb. lefagytam, talán egy "azt a ku.va" jött ki a számon. A csaj kicsit "szégyellte magát", zavartan szája elé kapta a kezét, de miután rájött, hogy nem fogom leteremteni, röhögtünk egy jót.:)
Töltött paprika konzerv volt az ebéd, örülök, hogy nem vágtam el az ujjamat. Mert hármat elégettem még a múltkor... Bundás kenyeret sütöttem, ráfröccsent az olaj három ujjamra, és nagyon csúnyán gyógyul...:(
Ma már semmi extra program nincs tervben, tévézek, olvasok. 
Keddtől meló, sajnos nagyon gyorsan elteltek az ünnepek... 
Holnap pedig a terveim szerint évértékelő poszttal jelentkezem!:)
Addig is jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!;)

Nincsenek megjegyzések: