2015. január 25., vasárnap

Harmincnégy

Vasárnap a bejegyzés megírása után megnéztem a Last Vegas című vígjátékot. Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas, szóval nem gyenge szereposztás. A film afféle "Másnaposok old boy-verzió", nem lett kedvenc film, de azért tetszett.
Utána HVG-ket olvastam, aztán alvás. 
---
Hétfő. Az előző poszt megírása után többen megkérdeztétek, hogy értettem, hogy bizonyos szempontból az volt az utolsó blogbejegyzés. Nos, mindenképpen az utolsó bejegyzés volt 33 évesen. Arra is volt esély, hogy az lesz az utolsó bejegyzésem "nemnagybácsiként". Ez nem jött be, a kisbabának még nem akaródzik előbújni, mondjuk meg is tudom érteni ebben a hidegben.:)
Szóval hétfőn lettem 34 éves. Durva, ha idén meghalnék, életem 35. évében hunynék el. Ez már elég ijesztően hangzik.
Természetesen nem szándékozom elhalálozni, amúgy meg mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát, ez alapján azért pár évet letagadhatnék.:)
Rengetegen felköszöntöttetek születésnapom alkalmából, nagyon jól esett, ezúton is nagyon szépen köszönöm.
Kettőkor leléptem melóból. Egy kávé után elkezdtem megválaszolni a köszöntéseket/jókívánságokat, és még egy kávészünetet közbe kellett iktatnom, mert tényleg rengetegen írtatok. 
Elég lájtosan indult a délután, aztán cimborám rám írt, hogy milyen a buli. Válaszoltam, hogy nincs buli, pihenek-netezek-tévézek. 
Fél óra múlva csöngött is a telefonom, hogy itt van, és hozott sört.:)
Szóval rögtönöztünk egy kis szülinapi iszogatást, amit aztán lakótársammal ketten folytattunk, majd még egyet egyedül is megittam: a búzasört meg kellett kóstolnom.:)
Aztán fürcsi, vacsi, 11-re már ágyban is voltam.
*
A múlt héten valamelyik nap megkérdezte, milyen könyveket szeretek olvasni. Még vissza is kérdeztem, hogy miért kérdezi. Arra gondoltam, hogy könyvet fogok tőle kapni születésnapomra. Aztán vasárnap este írt, hogy majd keressem meg, mert szeretne nekem adni valami apróságot. Onnantól fogva már nem gondoltam könyvre, mert az számomra nem apróság. Ha könyvet ajándékozol, az esetek legnagyobb részében olyat adsz, ami neked is tetszik, tehát magadból is adsz. Emellett a könyvet évtizedek múlva a polcról levéve is az illető fog eszedbe jutni. 
Meglepetés dupla csavarral, nem először, és nem utoljára. 
A könyv pedig megnevettet. Mint ő. Köszönöm.:)
*
Kedd. Meglepő módon beértem 6-ra dolgozni. Kicsit mondjuk kótyagos voltam, nem is csoda az előző napi lumpolás után. De az Algoflex csodákra képes.:)
Azt nem írtam fel, meddig bírtam melóban, de 2-nél tovább voltam, az biztos.:)
Hazatérve kávé, meg tévéket programoztam, mert a vidanet megvariálta a csatornakiosztást. A szobában az analóg tévével nem is vacakoltam, de a konyhai tévét még mindig nem sikerült normálisan belőni.:(
---
Szerda. Meló után bementem a városba, vettem foltot a kabátomra. Meg tűt, meg cérnát. Mókás volt, egyiket sem vásároltam még sohasem. De megoldottam. Sőt a boltot is meg kellett találnom.:)
Hazatérve kaját rendeltem, és megnéztem az ETO-Fradi női kézilabdameccset. A hambi kevesebb mint fél óra alatt ideért, így meccs közben nem kellett lemennem. 
Hm... Az egyebek mellett Görbiczet, Lundét és Amorimot nélkülöző ETO gond nélkül verte a ferencvárosi zöldeket. Kár volt temetni ezt a csapatot. Herr Orsi előtt külön le a kalappal, úgy védett parádésan, hogy kb. mindenki arról beszél, hogy az ETO-nak kapust kell igazolnia. Egyébként tényleg kell. De ez Orsi nagy napja volt, és még sok ilyen lesz neki.:)
---
Csütörtök. Reggel kollegina volt olyan aranyos, hogy felvarrta a foltot a kabátomra. És közölte, hogy nem kellett volna tűt meg cérnát vennem, elég lett volna írnom neki, hogy hozzon. Így viszont van tűm meg cérnám.:)
A tervezett németóra ezúttal elmaradt, helyette itthon pihengettem. Net, tévé, stb. 
---
Péntek. "De jó, hogy az életem már  nem feltétlenül teljesen nyitott könyv mindenki számára!"- gondolta a blogger, és elmosolyodott.:)
Kettőig voltam melóban. Utána el akartam menni postára, de nem mentem... Aktiváltam az új bankkártyámat, aztán hazajöttem. 
Vacsi, pihi, fürcsi, aztán 6-ra jöttek értem, mentünk sörrenteni az Alpesibe. Az első összeülés, amit nem a Smukiban tartottunk. Nem rossz, de azért más, na...
Dumáltunk, hülyéskedtünk, komolykodtunk, jó kis este volt. Ezúttal még azt is elnézték a többiek, hogy szokásomhoz híven "kockultam", online is ment a csevej. 
Körülbelül három utolsó sört ittunk, aztán éjfél körül hazaindultunk. 
Itthon még a konyhában ittam két levezető sört. A második közben bealudtam...:D Felébredtem, megittam, lefeküdtem. 
---
Szombat. A ramaty időt látva nem volt kedvem semmihez. Ennek megfelelően nem is csináltam semmit szinte egész nap. 
Délután 2 körül indultam az ETO Parkba, elég veszélyes volt a járda. 
Adtam fel csekkeket, meg lottót, meg tippmixet, meg vettem egy ETO-s sapit, és ebédeltem. 
Itthon kávé, majd akartam főzni még egyet, de helyette tojást főztem. Nem is lett rossz, és megpucolni is sikerült.:)
Ennek örömére 9 körül lefeküdtem.:)
---
Ma délelőtt elkezdtem lepucolni az mp3-lejátszómat, vészesen kezdett rajta fogyni a hely. Alakulunk.:)
Utána semmi. Igazából Sportért meg kajáért akartam elugrani, de nem volt hozzá lelkierőm. Szerencsére a lakótársam hozott.:)
Döglöttem egész nap a gép előtt, meg fürödtem, chilis bab-konzervet ettem, meg beraktam egy mosást. És ennyi. 
Most teregetek, vacsi, aztán döglök tovább. 
Jövő hét? 
Hát legfőképpen várom a fejleményeket. A többi meg majd alakul. 
Hm... Elég eseménydús időszak következik. Babavárás, osztálytalálkozó, házibuli, kórházi cimbis buli, Forma-1 szezonnyitó, lagzi, lesz itt sok minden...:)
De mára ennyi. 
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!;) 

Nincsenek megjegyzések: