2013. február 25., hétfő

Kicsit megkésve

Tegnap kitört rajtam a kétoldali lustaság, így a blogbejegyzés is elmaradt. Most pótolok. Elég sok dolgot írtam fel a puskacetlimre, van olyan kulcsszó, amit már nem is értek, szóval az nagy valószínűséggel kimarad!:)
Múlt vasárnap tesómék személyében váratlan vendégeim érkeztek.:) Azt írta facén, hogy majd beszélünk, de az meg sem fordult a fejemben, hogy személyesen, úgyhogy nagyon örültem!:)
Egyébként vinyót takarítottam, pizzát rendeltem, és bemutattam tesóméknak készétel-konzerv gyűjteményemet. Ezután megbeszéltük, hogy jó lesz, ha egy-két alapdolgot inkább megtanulok főzni.:)
---
Hétfő. Hétfőn is, meg a rákövetkező 2 napon is reggel 7-től 18.45-ig dolgoztam. És roppant büszke voltam magamra. A mínuszóra-ledolgozás nem halad a kívánt ütemben, ezért stratégiát váltottam, de erről majd később!:)
Nagy érdeklődéssel figyeltem a héten Oscar Pistorius bírósági meghllgatását. Végülis szabadlábon védekezhet, ami annyira nem meglepő, pénze van, sokan tisztelik pályafutásáért, szóval ez belefért.
Ha már szabadláb: Kiss Ádám ki is írta facebookra, hogy hogyan védekezhet szabadlábon, ha nincs is lába? Na igen, az izléstelenség határát súroló poén. DE a bejegyzés alatt olyan kommentek voltak, hogy az agyam eldobtam... Hogy ez az összes sánta kigúnyolása, meg kérjen bocsánatot a mozgássérültektől... Csak jelzem: tőlem ne! Szabályosan gyűjtöm a "béna-vicceket", nincs ezzel gond. Ha kikérném magamnak, akkor sem tudnék gyorsabban futni, egyenesebben menni, stb...
-
Nagyon nincs jól Cipő, a Republic énekes-frontembere. Sajnálom őt, és szorítok neki, hogy gyógyuljon meg! Volt olyan időszak az életemben, amikor rengeteget adott nekem a zenéje, voltam több koncerten is, nincs ezzel gond...
Csak az lenne nagyon fontos, hogy akarjon meggyógyulni... Mármint... Ő a hírek szerint annyira nem... Na, szóval a lényeg, Veled vagyunk, Cipő!
-
ETO-s szurkolói ankét is volt hétfőn, amin "munkahelyi elfoglaltságom okán" nem vettem részt. Sajnálom, állítólag nagyon jó volt...
Meg felírtam a papíromra, hogy "meglepő". De nem tudom, min lepődtem meg...:)
-
Hétfőn volt életem eddigi egyetlen (majdnem) volt barátnőm névnapja! Háhá... Ez több mint 10 éves történet, mit ne mondjak elég emlékezetes, majd alkalomadtán elmesélem! Egy kedves ismerősöm ötlete nyomán Tévedések vígjátéka lesz a címe. Ez biztos!:)
---
Kedd. Megmagyarázhatatlan okból kifolyólag nagyon negatív hangulatban indult a nap. Aztán ez szerencsére gyorsan elmúlt, a kedves kollégák és kolleginák gyorsan felvidítottak!:)
Délután 4-től lakógyűlés lett volna, amit ugyancsak kihagytam. 4-kor kezdődött, és 8 előtt lett vége, amikor hazaértem. Szerintem nem döntöttem rosszul!:)
Tesómékkal beszélgettünk, tojást főztünk, aztán ők visszaindultak.
---
Szerda. Az ETO a Ligakupában, a Barcelona BL-ben szenvedett vereséget. Szerencsére nagyon ritkán fordul elő, hogy két kedvenc csapatom egyszerre kikap. Az ETO Egerből, a Barca az AC Milan otthonából távozott pont nélkül. Micsoda nagyságrend....:)
 Továbbra is tagja vagyok a képzeletbeli "100%-Ant-T/1-Klubnak", azaz nem szeretem, ha valaki saját kedvenc külföldi focicsapatáról többesszám első személyben beszél. "Mi milanisták levettük a pályáról Messit!" "Végre ti köcsögbarcások is tudjátok, hogy milyen érzés, ha csalnak a bírok. Hala Madrid. Géza Mucsaröcsögéről" Szánalmas!
Na mindegy. A Ligakupa baromira nem hoz lázba, a BL-ben meg még lesz egy visszavágó. Mondjuk az ETO-nak is. De az tényleg nem köt le! De ott mehet a T/1!:)
-
Egyik ismerősöm facebook-adatlapján ismerősei között megláttam egy srácot a Real Madrid stadionjában pózolni a barátnőjével. Még mondtam is, hogy "Ja, mer' az ETO Park az snassz, mi?" Jobban megnézve rájöttem, hogy kapufa, mert a srác nem volt más, mint az ETO egyik válogatott focistája!:)
Ja, és gázórát is diktáltam! Ez lényeges infó!:)
-
Miért kell mentegetőznöm azért, ha tetszik valaki? Ez akár a hét kérdése is lehetne!:)
 Igyekszem nem bohócot csinálni magamból pincsikutya módjára, ezenkívül teljesen oké a dolog... Szerintem...:)
---
Csütörtök-péntekről nincs "összefüggő" listám. Azt tudom, hogy csütörtökön besokalltam, nem túlóráztam, pénteken meg később mentem dolgozni, mert a kéményseprő jött éves ellenőrzésre. 8 és 9 között ígérkezett, 8.56-ra itt is volt. Korrekt!:)
---
Jaj, ez a nemttommilyen szervezet nemtommilyen vezetője.... Bocs, nem ér annyit, hogy ráguglizzak... Etika-tanár ne cigizzen, ne nézzen pornót, és ne legyen gyerektelen, és elvált sem! 
Nem, nem akarok etika-tanár lenni, meg aztán a felsoroltak közül csak elvált nem vagyok... De kitalál ilyenm saját maga által is abszurdnak tartott feltételeket, amiket aztán visszavon, de azért fenntartja őket! Hát agyeldobás, komolyan mondom...:)
---
A múlt héten említett dilemmám. Két igen és egy tartózkodás szavazat érkezett. És a nem győzött. Az egyik igen érvrendszerében volt egy nagyon lényeges pont, ami döntött!:)
---
A fent említett taktikaváltás: 3 nap van a hónapból, abból egy délután meccs, egy másikon találka egy ismerőssel, szóval nem most fogok sok mínuszt lefaragni. Inkább a következő 4 hónapos ciklusban igyekszem pluszórákat gyűjteni. Okosabb nem jut az eszembe!:)
---
Hála és köszönet a legnagyobb magyar bank munkatársának, aki egy hónap után képes volt lenyomni egy k*rve enter-t, így két fizetési felszólítás után a biztosító megkapta a pénzemet! Köszönöm, tényleg!
---
Szombaton nem dolgoztam, a plázában ügyintéztem. Azaz vettem apánknak kártyát Anyu telefonjába, nyiratkoztam, adtam fel lottót, és ennyi!:)
Aztán siettem haza, mert Honvéd-ETO MK-meccs volt a tévében. Vagyis nem volt. Mert a hó miatt a kispesti műfüves pályán játszották a meccset, ahonnan a Sport TV nem tud közvetíteni. Halasztás? Szóba se került... Nem értem ezt a sietséget, se VB, se EB a nyáron... Na, nem mintha az elmúlt 27 évben bárhová is kijutottunk volna...
Még jó, hogy a foci a szurkolókért van... Te jó ég, mi lenne, ha nem így lenne!:)
Egyébként a visszatérő észt játékosunk, Tarmo Kink góljával 1-0-ra nyertünk, visszavágó szerdán Győrben.
Ja: a kispestiek hazájában bundázással gyanúsított olasz újonc játékosa 11-est hibázott. Morbid!:D
A meccs után mostam, meg megint jöttek tesómék, picit tudtunk beszélgetni!:)
---
Tegnap. Az ETO Parkban vettem két pöpec ETO-pólót, leadtam a recepción egy volt ETO-focista hozzánk bedobott levelét, bevásároltam, aztán kajáltam a CBA-ban. Huh, de degeszre ettem magam...:)
Délután döglöttem, olvastam-tévéztem, 1-2 - három...:) - sör is lecsúszott, jó gyorsan eltelt a nap!:)
---
Ma meg amolyan hétfő volt. Történt persze jóó dolog is!:)
Egyébként elég nyomott és fáradt voltam/vagyok, biztos túlpihentem magam...:)
De azért 1-2 órát ma is sikerült faragni!:)
---
Huh, mára azt hiszem ennyi! Lehet, hogy lehetett volna érdekesebb is, de mára ennyi tellett!:)
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!;)

Nincsenek megjegyzések: