2012. május 12., szombat

Csúszás után

Ez a hét talán nem volt annyira "impulzív", mint az előző, de azért történt egy s más, amiket most megpróbálok összefoglalni....:)
Hétfőn ugye írtam. Szabin voltam, eléggé le voltam nullázódva- nem mintha most nem lennék....)
Semmit nem csináltam, se Anyuhoz, se fodrászhoz nem jutottam el, de azért PlayStation-ön pár jó meccset lejátszottam.:)
Kedden már dolgoztam. "Bizonyos szempontból" jó volt, voltak, akik hiányoztak, így azért annyira nem bánkódtam, hogy menni kellett. Csak az a k*rva felkelés ne lenne reggelente... :( :D
Már nem emlékszem melyik napon, de leírom akkor itt: ismét volt "buszos kaland". Egy nagyon rendes úr át szerette volna nekem adni a helyét, mindezt úgy akarta tudtomra adni, hogy megrángatta azt a karomat, amivel a hátam mögött kinyújtva kapaszkodtam. Hát kis híján akkorát estem, mint az ólajtó...:D Elég ijesztő volt, beljebb is mentem a buszon, ő meg csak mutogatott, hogy üljek le... Elég morbid volt a helyzet...:)
Szerda. Hm... Azt hiszem szerdán találtam a gyakorikerdesek.hu-n egy érdekes anyagot "punci-témában". Egyik cimborámmal nagyon komoly üzleti lehetőséget láttam meg a témában...:P
Másrészt elkezdtem egy nem reprezentatív felmérést is, a fókuszcsoport bővítése céljából várom további lányok jelentkezését...:)
A kutatási eredményeket természetesen bizalmasan kezelem, jelentkezni ismert elérhetőségeim (mail, facebook, iwiw, itt) valamelyikén lehet.;)
Az eddigi "interjúk" nagy röhögésbe torkollottak, a téma természetesen inkább poén, mint perverz disznóság...:D
És természetesen: 18+.:)
---
Ugyancsak szerdán volt a női kézilabda bajnoki döntő első meccse, a 35. percben még 6 góllal vezetett a Fradi Győrben, szerencsére sikerült fordítani. Elég ijesztő volt, de gondoltam, hogy elfárad a Fradi, csak abban nem voltam biztos, hogy mennyire...:)
Jaj, meg az Európa Liga-döntő Bukarestben. Atletico Madrid-Athletic Bilbao 3-0. Két spanyol csapat mérkőzött meg egymással a román fővárosban.
De nem is ez a lényeg: mintegy 400 Bilbao-drukker hiányos földrajzi ismeretei okán Budapestre érkezett a mérkőzésre...:O
Sőt, az UEFA szpíkere is Budapestet üdvözölte a román stadionban...
Hát, nem tudtam, hogy sírjak-e, vagy nevessek....:)
---
Csütörtök. Gergő kolléga hazahozott, vagyis eldobott egy darabon, így el tudtam menni fodrászhoz, elég rövid lett a hajam, de ez nem is nagy baj...:)
Pénteken ugyancsak Gergővel távoztunk melóból, ezúttal a pláza felé.
Anyuval kávéztam a Lipótiban, meg adtunk fel lottót. Anyu szerint a nevemen szólított a pultos lány... Ami azért vicces, mert én nem vettem észre, és a csajt sem ismerem...:O
Utána vásároltunk az új CBA-ban, hát nem egy nagy eresztés...
---
Ma dolgoztam. Volt egy kis elmaradásom is, amit szépen nyugodtan meg lehet szombaton csinálni, meg aztán a manuszóráim számát is sikerült csökkentenem...
Nem voltam annyira hatékony, mint terveztem, meg 2 helyett már délben leléptem, de azért jó volt ez így... Egyébként ma Eszti kollegina dobott el kocsival a buszig, neki is és Gergőnek is hatalmas köszönet!;)
Meg aztán tudok így Forma-1 időmérőt nézni, utána Újpest-Fradi, majd Dortmund-Bayern Német Kupa-döntő. Szóval lesz mit nézni...:)
---
Holnap. Sorrendben délután 2-kor Forma-1 Spanyol Nagydíj, utána azt hiszem 16.45-től Vidi-ETO foci, este 7-kor meg ugye BL-döntő-visszavágó, Podgorica-ETO.
Utóbbi kettő miatt már most sík ideg vagyok...:)
Nem tudom, hol fogom követni az eseményeket, Lapos, Városháza, vagy itthon. Utóbbi lenne a legnyugisabb, de azért jó lenne társaságban lenni, de azért ezeket a meccseket tényleg társaságban lenne az igazi nézni... (Ez így értelmes mondat?:D)
---
" A lányok, a lányok, a lányok angyalok..."
Jó, hogy vagytok!:)
Új érzések és új hangulatok. De nem írok róluk, nem akarom kinevettetni magam...;) De azért "dúdolom azt, hogy jó nekem...";)
---
Mára azt hiszem ennyi.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!;)

Nincsenek megjegyzések: