2012. március 24., szombat

Szombaton péntek

Az előző posztból kifelejtettem valamit. Először voltam úgy sörözni a Smukiban, hogy csak kint lehetett rágyújtani. És meglepő módon tök jó volt így.:) Nem lettem büdös, nem volt füst, és végül de nem utolsó sorban csak négyszer mentem ki cigizni, máskor ennyi idő alatt egy doboz simán elment volna...:/ Ja, és másnapos sem voltam.:)
---
Vasárnap. Ismét sportos délután volt. Adta a tévé az MTK-Gyirmót meccset, meg is néztük tesómmal. 1-1 lett, és véleményem szerint a Gyirmót nem akart nyerni. Akkor kezdtek el játszani, amikor gólt kaptak. Szépen egyenlítettek, és megint visszaálltak. Tanulságos meccs volt, jövőre Csank mesterrel állítólag megcélozzák az NB1-et. Kíváncsi leszek.:)
A Fradi-Honvéd nem volt jó meccs. A Vidi-Debrecenen kivételesen a fehérváriaknak szurkoltam, de 1-0-ra a Loki nyert, a Vidi kapusa gyakorlatilag gólpasszt adott a debreceni csatárnak. Sírva röhögtem...:/ :)
---
Hétfőn nem volt németóra, facebookon bohóckodtunk. Az est fénypontjaként egyik munkatársunk Anyukája játszott az RTL Klub Egy perc és nyersz című műsorában. És nagyon ügyes volt, keddre elég szép summát nyert.:)
---
Kedden hosszú idő után MSN-eztem. A furcsa az, hogy vannak értesítéseim, amiket nem tudok kikapcsolni, és azt sem tudom, hogy a nyitó hírszolgáltatást hol lehet kikapcsolni. Ez a két rejtély még megoldásra vár.:)
Ja, és tök jó zenéket is találtam.:)
Huh: reggel nagyon kellemes cigiszünetben volt részem, még az sem zavart meg, hogy a padon ülve megtört a zsebemben a fülhallgatóm...:/ :)
---
Szerdán szabin voltam. Jó kis pörgős ügyintézős nap volt. A Magvassyban indítottam, sikerült jegyet vennem a veszprémi ETO-Valcea meccsre.
Apropó Veszprém: az MKB Veszprém csapatát több millió forintra büntetheti az EHF, azért mert a BL-meccsek előtt a szurkolók eléneklik a szurkolók a magyar Himnuszt... Hihetetlen..:/
Na... Aztán hoztam a formát: a sportcsarnok előtt lekéstem a visszafelé menő buszt, mert, mert elfelejtettem, hogy mobil a telefonomon, és megálltam telefonálni...:/ :D
Aztán fodrász, meg Meki, aztán modellautóimnak választottunk vitrines szekrényt egy bútorboltban. Nagyon pöpec, április közepére készül el, majd teszek fel fényképet!:)
És el is telt a szabadnap. Gyors volt, sok mindent elintéztem, de picit pihentem is, így sikerült megtörni a "hosszú hetet". :)
Na meg cipőt vettem a plázában. Puma futócipő. Jó is, kényelmes is, de túl tartós szerintem nem lesz...:/
---
Csütörtök. Ismét reggeli cigi. Most a változatosság kedvéért nem a fülhallgatóm tört meg a padon ülve, hanem az mp3-lejátszó fülhallgató-csatlakozójában lévő érintkező, és csak az egyik fele szólt. Szerencsére kollégám meg tudta javítani, ezúttal is köszönet érte!:)
Egyszerűen nem bírom zene nélkül a sétát-tömegközlekedést... Elég csapás nekem, hogy a DVD-felvevőm meghalt, így már nem gyűjtöm a Showder Klubokat, ha még az mp3-lejátszóm is elszállt volna, rosszul lennék... Köcsög Murphy, és az ő törvényei.:)
---
Nem tudom pontosan, melyik nap volt, de a Szolnok férfi kosárlabacsapata az EuroChallange nevű kupasorozatban bejutott a legjobb négy közé. Nem vagyok nagy kosárfan, de ez hatalmas teljesítmény, le a kalappal előttük, és Hajrá, Olaj!:)
---
Már tudom, mit akartam írni legutóbb a csajokról. De nem fejthetem ki a dolgokat bővebben, mert ha csajokról írok, nem csak magamról írok, és akkor már necces a szitu.
Majd valamilyen formában megpróbálom leírni.
Az azért tök vicces, hogy csak ezen a héten kb. három lánnyal boronált össze a "közvélemény". Az előzmények ismeretében ez "siker". Egyébként meg ugyanúgy egyedülálló vagyok, mint eddig...:)
---
Péntek. Elkészült az mp3-lejátszó. Délután meg élveztem a tavaszt. Ásványvíz, Nemzeti Sport, cigi társaságában kiültem a Honvéd ligetbe. Bőrdzsekiben...:/ :D
Így egy kisebb napszúrást összeszedtem, de ennél nagyobb bajom sose legyen!:)
És nem tudom mennyi idő után Dórival is összefutottam, mondhatni ő volt a hab a tortán!:)
---
Szombat. Sikerült fél 5-kor felkelnem. Ezért aztán fél 7-re kényelmesen beértem melóba ezen a "szombati pénteken".
Fordítást írtam, elég szépen haladtam, erre egy "sima" hétköznapon szerintem nem lett volna lehetőség.
Kettőkor aztán leléptem.
Ma névnapom van. Rengetegen fel is köszöntöttek, amit ezúton is köszönök!:)
Este tervben volt egy kisebb buli, de elmarad, mert fáradt vagyok. Itthon leszek, tévézek-olvasok-pihenek.
Éjjel óraállítás. Hajnali 2-kor átugrunk 3-ra, így egy órával kevesebbet alszunk. És nem tudom, hogy a telefonom magától átáll-e, ezért fogalmam sincs, mikor fogok felébredni...:/ :D
Délelőtt 10-kor meg Forma-1 lesz, Maláj Nagydíj, Hamilton indul az első helyről. Nem láttam az időmérőt, majd ma megnézem az ismétlést.
Meg lesz Barca-meccs is. Alakul az üldöző verseny. A Barca 10 pont hátrányban volt a Real mögött, a királyi gárda két döntetlenje után most 6 a hátrány, és még lesz el classico is.
Az ETO meg holnap a Paksot fogadja délután 4-kor, és a Debrecenre zárkózhat fel 4 pontra, akik ma váratlanul ikszeltek hazai Pályán a kiesőjelölt Pápa ellen.
Szóval holnap futam, meg meccs. És nagyjából el is telik a nap. A hétvége.
Most meg a bejegyzés fogyott el.
Köszönöm, ha elolvastad!;)
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: