2012. március 4., vasárnap

Nosztalgikus hangulat

Csütörtökön este ahogy terveztem, kimentem Anyuékhoz Écsre. Idén kb. először indultam a vidékiből, jó volt egy kicsit nosztalgiázni. Ücsörögtem-olvasgattam, stíröltem a lányokat, na meg persze ittam egy automatás kávét. Egy időben elmondhatatlanul finom kávé volt a váróban lévő automatában, most már ez nem mondható el...
A buszon hering-feeling volt, na meg egy lány vattacukor illatú parfümmel!:) Tetszett az az illat, de elég sok időbe telt, mire rájöttem, hogy az bizony a vattacukorra emlékeztet!:)
Otthon aztán tévét programoztam. Elég sok időbe telt, nagyjából sikerült mindent beállítani, de egy érdekes probléma van: az egyik csatorna a videó "sávján" van, azzal egyelőre nem tudtam mit csinálni...
Ilyen sem volt még märklines pályafutásom alatt: Écsről mentem be reggel dolgozni. Vagyis Anyu vitt kocsival.:)
Régen, amikor még nem volt meg a győri lakás, például diákmunka során nyaranta elég sokat ingáztam, most már valószínűleg képtelen lennék rá. Elkényelmesedtem...:)
---
Megvan a magyar bundabotrány első halálos áldozata. Az NB2-es REAC hat volt és jelenlegi játékosát vették őrizetbe, nem sokkal utána a csapat klubigazgatója, mindenese öngyilkos lett. Kutasi Róbert számomra is szimpatikus munkát végzett a magyar fociért, a REAC-ért, a befejezés döbbenetes.
Nem tudom, hogy az arculcsapást nem bírta feldolgozni, vagy esetleg ő maga is érintett volt, és a felelősségre vonás elől menekült, de ez szinte már lényegtelen...:(
---
Ha még lehet fokozni: pénteken is hazamentem. Mondjuk hazaérkezésünk kis híján tragédiába torkollott: Buksi kutyám kifutott a kapun, hogy üdvözöljön minket, illetve hogy szokásos szertartása szerint levizelje a villanyoszlopot, csak azzal nem számolt, hogy szemből is jönni fog kocsi... Az ütő megállt az ereimben, de szerencsére sikerült elkerülni az "ütközést".:)
Kicsi écsi relax után tegnap reggel ismét visszatértem.
Bevásároltam az esti bulira, aztán itthon döglöttem.
Este pedig Katáékhoz voltam hivatalos, volt náluk egy kisebb összeröffenés.
Nagyon jól éreztük magunkat, sok jó fej emberke összegyűlt, iszogattunk-beszélgettünk, ahogy ilyenkor lenni szokott.
Nem is tudom pontosan, de valamikor 3 után értem haza. Elég vicces volt, hogy a taxis valami érthetetlen okból elkanyarodott az utcánkból, szóval a lakástól jó két utcányira tett ki...:O
Lusta voltam feleselni vele, meg a plusz utat is én fizettem volna, szóval inkább hazasétáltam.:)
A mai ébredés borzalmas volt...Fejfájás-hőhullám-fáradtság...Pedig tényleg nem ittam sokat...:) Azt hiszem, tényleg öregszem...:( :)
Sportot már hoztam, már ennem is sikerült, most majd kis alvás jön, este meg ETO foci-, és kézilabdameccs is lesz.
Jövő héten meg meló-, és tanítás-hegyek, pénteken meg meccs. ETO-Siófok, a hazai nyitány.:)
Csütörtökön meg lakógyűlés... Lenne délután 5-kor, ha nem szerveztem volna le akkorra egy németórát. Azt pedig nem akarom visszamondani, szóval Anyut "meghatalmazom", és majd ő képvisel, és beszámol a hallottakról!:)
Aztán azt hiszem ennyi is.
Jók legyetek!:)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: