2012. április 1., vasárnap

Rögtönzött

Kisebb "adminisztrációs hiba" lépett fel: elhagytam a "puskámat", a mai poszt "tartalomjegyzékét". Remélem, hogy csak véletlenül kidobtam, és senki nem találta meg. Na, nem mintha olyan túl sok titkolnivaló lenne benne. De most rögtönöznöm kell...
A múlt vasárnapi események eléggé ismertek.:) Volt reggel ugye a Forma-1. Maláj Nagydíj, esős futam, káosz. Alonso nyert, a mexikói Perez Sauberrel második, szenzációs futam volt. Utólag láttam, hogy Fernando győzelme a tippmixen 60-szoros pénzt fizetett, talán érdemes lett volna megkockáztatni...:)
Délután-este ETO-meccs bombariadóval, 2 óra csúszással, és 4-1-es győzelemmel a Paks ellen. Nagyon adta a feeling, nagyon tetszett. Hazaérve még az ismétlést is megnéztem.:)
---
Hétfőn elmaradt a németóra. Haverral megbeszéltük, hogy csinálunk "becsületkasszát": amelyikünk miatt elmarad az óra, bedob egy ezrest, és nyáron elisszuk...:) Hát idén elég szép pénz összejött volna már...
Volt Showder Klub is, elaludtam rajta, de már sajnos nem veszem DVD-re a műsort...:(
Kedd. Passz. Nem emlékszem semmi lényeges dologra, ami nem jelenti azt, hogy nem is történt semmi...:)
Szerda. Meló után Rékával Segafredo. A kettő között buszozás egy kolleginával. Na az vicces volt.
Egyszerre végeztünk, de nem egy részlegen dolgozunk. Így nem tudhattam, hogy mikor indult el, előttem jár-e, avagy mögöttem. Ezért séta közben többször megálltam, és a kerítésbe kapaszkodva hátra néztem, hogy nem jön-e véletlenül.
Anyut pedig másnap reggel azzal fogadta egy az utcában lakó munkatársa, hogy beteg vagyok, el akartam ájulni, azért kapaszkodhattam a kerítésbe...:D
Olgi néninek köszönöm az aggódást, Anyu szerencsére tisztában volt vele, hogy valamilyen egyensúlyozási manőver állhatott a háttérben...:)
Aztán a lány is jött, szóval happy end a sztori vége.:)
Majd ugye Rékával vitattuk meg az élet nagy dolgait, hat után búcsúztunk el.
Itthon Milan-Barca BL-meccset néztem, 0-0 lett, egy sör is lecsúszott szépen-lassan-óvatosan.:)
Utána nem voltam álmos, picit olvastam.
---
Csütörtök reggel meg nem bírtam felkelni. Fél 7-kor másztam ki az ágyból, fél 9-re be is értem melóba...:) Az más kérdés, hogy ekkora késéssel már nem nagyon siettem, a Honvéd ligetben olvastam Nemzeti Sportot, itthon még hallgattam Morning Show-t, szóval relaxáltam kicsit.
---
A péntek meg már viszonylag gyorsan eltelt, és este kimentem Anyuval Écsre.
Tévé, nagy kajálás, beszélgetés, kuty-macs és relax. Tegnap délután meg visszajöttem.
Írtam egy eléggé "érdekes" posztot facebookra, aminek volt oka és előzménye. Ezzel nem kívánok részletesebben foglalkozni. Aki érti, érti, szerintem önmagáért beszél...Vagy nem..:)
Mindenesetre köszönöm a rengeteg lájkot, tetszésnyilvánítást, nagyon jól esett...
Este bátyám eldobott az Alpesibe, ahol Katáékkal iszogattunk-beszélgettünk, na meg Zete-ETO-t néztem. 2-0-ra nyertünk, eléggé féltem tőle, hogy a zalaiak ellenünk szerzik meg első győzelmüket, ez szerencsére nem következett be.
A meccs után már testben is csatlakoztam a társasághoz, és tök jól elbohóckodtunk, utolsó busszal jöttem haza. Akkor még tévéztem, olvastam, és még egy doboz lejárt szavatosságú Kozel is lecsusszant... És nem volt rossz...:D
---
Ma majd elmegyek ugye Sportért, kajálok-döglök, délután meg sportosra veszem a figurát: lesz WTCC-futam, Valcea-ETO női kézilabda BL, meg két magyar focibajnoki. Mást nem tervezek mára...:)
---
Megfosztották Schmitt Pál köztársasági elnököt kisdoktori címétől. Váratlan fordulat, mint ahogy az sem fér bele a képbe, hogy nem mond le. Hiteltelen lett. Sajnos. És ez legfőképpen a külföld irányába, diplomáciai szempontból meredek kérdés... Szerintem...
Mindenesetre ír új doktorit, és akkor minden okés lesz!:)
A viccet félretéve: mindent egybevetve elég furcsa ez így, nem véletlenül derült ez most ki, és nyilván nem csak ő plagizált...Dehát ez van...
Előkerült Rakonczay Gábor kenus az óceánon. Ezt nem gondoltam volna... Sokak szerint ez csak valamiféle média-machináció, én naiv vagyok, nem látok semmi ilyet a háttérben.:)
U17-es foci EB-selejtező, Magyarország. Megnyertük a csoportot, jobb gólkülönbséggel a belgák előtt. A belgák az oroszokat 1-0-ra verték, ahol viszont egy játékos jogosulatlanul szerepelt.
A belgák utólag zöld asztal mellett 3-0-lal megkapták a meccset, így már ők a csoportelsők...A Fair Play szellemében...
Összeállt a fejemben a "csajos poszt" Tényfeltáró írás rólam és a lányokról...Egyfajta szintézis...:P
Majd valamikor meg is írom. De ez még nem biztos...:)
---
Na ennyi mára.
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: