2012. április 21., szombat

Hosszú volt

Mármint a hét. Hat napos. Hat munkanap. De túléltem, így most mesélek!
Ugye szombattal indulunk. Nem mentem se gokartozni, se moziba, itthon néztem a Fradi-ETO-t. 2-2 lett a vége, de az egy pontot kizárólag a bírónak köszönhetik a pesti zöldek, Puhl Sándor négy okot sorolt fel, amiért az egyenlítő góljukat nem lett volna szabad megadni. Majdnem agyvérzést kaptam az idegtől, nagyon felhúztam magam rajta, mostanra azért valamennyire sikerült lehiggadnom...:)
A meccs után megérkeztek bátyámék a gokartozásból, így velük csaptunk egy kis sörözős estét, pár hete lejárt szavatosságú Kozel sörrel, meg a vidékiből hozott kajával.
Fél 2 körül mentek haza, jó is volt, szomjasak sem maradtunk, és a "buggyant" sörtől sem lett bajunk.:)
---
Vasárnap. Kína, Forma-1. Nico Rosberg első futamgyőzelme. Nagyjából ennyi a pozitívum. Sokak szerint az évszázad versenye volt, én nem tartozom közéjük...
Elmaradt az interaktív német-oktatás, helyette pihengettem. Néztem egy eléggé bundagyanús Újpest-Honvéd meccset, egy eléggé felejthető Adam Sandler-filmet (Jack és Jill), és hallottam egy nagyon komoly MC DC-számot. Utóbbiról szerintem előbb-utóbb egy külön posztban emlékezem meg, annyira megfogott. Cseppje a tengernek. Ez a címe, hallgassátok meg!
---
Hétfő. Ismét csak egy elmaradt németet tudtam feljegyezni. Meló után pihenés, relax. Jó volt.:) Ja, és este pótoltuk vasárnapi MSN-németet, eredményes is volt a felkészítés, a leányzó 3-as dogát írt...:)
---
Kedd. Hm... A buszmegállóban azt hittem, hogy nekem integet, és rám mosolyog egy csaj. Én pedig viszonoztam a gesztusait. Melyek nem is nekem szóltak, hanem mellettem álló barátnőjének. Ciki. Mindegy, nem kértem bocsánatot azért, mert véletlenül kedves voltam vele...
Meg megérkezett a vitrin a kisautóknak. Az üveges rész karcos, a kilincs furatai pedig szarok. Amúgy minden okés vele. Egyébként teljesen jó. Holnap bele is pakolok. Csak éppen nem is én lennék, ha valamit megkapnék elsőre hibátlanul...:/
Este Bayern-Real a BL-ben 2-1. A Real egy szem épkézláb kapuralövéséből gólt szerzett, a Bayern győztes góljánál meg már aludtam...
Egyébként a Real Madridnál azt tervezik, hogy eltávolítják címerükből a keresztet, mert az zavarhatja mohamedán vallású szurkolóikat.
Mivel a címeren a kereszt a koronán van, így elveszíthetik a "királyi" jelzőt is. Ami nem más, mint a Real elnevezés... Nem baj, legalább több mezt fognak tudni eladni... Makik...XD
---
Szerda. Németóra. Azért már szóltam rá valakire, mert takarta a száját a kezével, így nem láttam belőle semmit.
De hogy emellett még kibontott haja az egész arcát is eltakarja, ezért nem is látok belőle semmit, az újdonság volt.:)
Este: Chelsea-Barcelona. 1-0 az angoloknak, teljes katalán fölény a játék minden elemében, egyedül a gól hiányzott... Nem lesz egyszerű a visszavágó, de nem reménytelen a helyzet.
---
Csütörtök. szerződést hosszabbított az Audi az ETO-val. A kéziscsajoknál tehát marad a főszponzor. Irigykednek is a különböző netes fórumokon fradista és debreceni sporttársaink. Akkor nem irigykedtek, amikor a2000-es évek elején a Dunaferr sorra igazolta le legjobbjainkat: Pigniczkit, Pálingert, Kindl Gabit, szegény Kulcsár Anitát stb... Érdekes dolgok ezek, na...:)
A női kosárlabda bajnokság döntőjében meg a Győr nyert a Pécs ellen. Végül nem mentünk, mert Gergő kolléga "el volt utazva". Meg fura ez, mert évekig a Sopronnak szurkoltam, mert nem szeretem a Pécset, most meg jó lokálpatriótaként a Győr sikeréért szurkolok.
Szlovéniában meg hoki VB, azt hiszem, ma meccselünk a britekkel, és a csoport 3. hely a tét. Ausztriától kikaptunk 7-2-re, ettől eltekintve egész jók voltak a srácok.
---
Péntek. Jaj, de elment a munkakedvem délutánra...:( Nagyon demotivált voltam, de azért a tervezett dolgok nagy részét utolsó erőfeszítésemmel sikerült elvégezni, aztán 3 után hazajöttem. És a Barátok közt után elmentem aludni.
---
Ami rám is fért, mert ma is dolgoztunk. Viszonylag meg voltam magammal elégedve, amit akartam megcsináltam, ledolgozós szombat dacára viszonylag sok mindent lezavartam. Délután 2-ig...:) Mert addig voltam hitelesítve, akkor hazajöttem.
A Forma-1 időmérőt nem láttam, de azt tudom, hogy Vettelé a pole, így sokat nem vesztettem...
A helyszín a hónapok óta zavargások közepette "tengődő" Bahrein. Érdekes egy futam lesz, annyi szent...
Most Zete-Vidit nézek, aztán Kecskemét-Fradi, végül este Barcelona-Real Madrid, azaz el classico. Már naggyon várom...:)
Sportos délután-este...
De ezzel még nincs vége.:)
---
Mert holnap délben női kézilabda Magyar Kupa-döntő, remélhetőleg az ETO részvételével, és győzelmével. Kettőkor Forma-1, Háromnegyed 5-kor pedig ETO-Diósgyőr foci. Elég tömény egy nap lesz. Közben kajarendelés, benzinkúton Nemzeti Sport, meg talán egy kis rendrakás. Ja, meg persze berendezem a vitrint.:)
---
Ma viszont már tényleg csak tévé meg net, meg majd valami vacsi-akció telefonon. De ezt még nem tudom.
---
Most látom, hogy a velem történtek jó részét mikroblogként "twittelem" facebookon. Remélem ez nem gáz....
---
Ez egy eléggé sportos poszt lett. Egyébként tényleg jól vagyok. "Konkrétumról" nem tudok beszámolni, de jól érzem magam a bőrömben, és jelen pillanatban ez a lényeg.
A pusztába kiáltott kérésem továbbra is annyi, hogy hadd döntsem el én, mi jó nekem, illetve nem kell bizonyos szituációkba mást beleképzelni, mint ami van. És ennyi.
---
És ennyi.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!;)

Nincsenek megjegyzések: