2012. április 7., szombat

Túra előtt

Múlt héten azt írtam a keddi napról, hogy nem emlékszem semmi eseményre, ami nem jelenti azt, hogy nem is történt semmi.
És ez valóban így van...:) Közben beugrott, hogy akkor németeztünk a csajokkal. Nagyon ügyesek voltak, majd' 8 percet rá is húztunk, annyira belemerültünk. Egy élmény volt...:)
Vasárnap: hát megvolt a Valcea-ETO női kézilabda BL-elődöntő első meccse. 35-31-re kikaptunk. Félidőben még vezettünk, az első játékrész végén Lekics talán az évtized gólját lőtte...:)
Aztán jött egy 2-16-os széria, és még örülhetünk a négy gólos hátránynak, szerencsére a 31 idegenben lőtt gól viszonylag soknak tűnik.:)
Visszavágó ma, Veszprémben, de erről majd később...:)
---
Hétfőn lemondtam a németórát, tovább maradtam melóban, és ugyanez volt kedden is. Eléggé összejöttek a szöszmötölős dolgok, azokkal akartam egy kicsit haladni, talán valamennyire sikerült is.
Megint volt viszont egy "nem bírtam felkelni"-nap, ekkor fél 9 körül értem be dolgozni...:/
Pénteken meg összeomlott a buszos utastájékoztató rendszer, a sofőr reggel a kezével mutatta, hogy "ő a 7-es".:)
Ja: az elalvásra megoldásnak tűnik, hogy magamtól távol rakom le éjszakára az ébresztőóraként is funkcionáló telefont. Akkor kénytelen vagyok kikelni az ágyból. És akkor nem fogok szundi-gombot nyomni...:)
Ha már meló: volt egy kis fennforgás, konfliktus, vagy nevezzük bárminek... De mivel ez itt ugye nem a személyeskedés helye, ezért erről ugye nem írhatok...:P
---
Na meg persze volt a héten foci BL-negyeddöntő is. A Barca két 11-est lőve ejtette ki a Milant, be is indultak a károgók, hogy a katalánok ajándékba kapták a továbbjutást, meg stb.
Ja, hát szerintem a 21-3-as kapuralövési arány azért annyira nem ezt mutatja...:)
---
Elég sok rejtjeles hülyeség van felírva a súgócetlimre, amik annyira rejtelmesek, hogy én magam sem értem őket... :O Úgyhogy azok a témák kimaradnak...:)
Mivel ma úgy látom, eléggé összevissza írok, ide szúrom be, hogy tegnap nem dolgoztak kinti német kollégáink, így eléggé lájtos napunk volt... Amolyan szombat-feeling. Sőt talán még annál is rosszabb...:)
A kajarendelés-projekt viszont elég érdekesre sikeredett, majdnem ebéd nélkül maradtunk a nagy szervezésben...:)
Kettőkor leléceltem, este meccs volt. Meg vártam a gázóra-leolvasót, aki kiírás szerint 4 után jött, én meg ötig voltam itthon. Persze próbáltam hívni, hogy mikor lesz a 4 után, de nem igazán akarózott neki felvenni.
Meccs után persze itt várt az új cédula...:/ :D
2-1-re vertük a Kaposvárt, az első félidő egész jó volt, a második meg bőven felejthető.
Most már nem lehetett cigizni a lelátón, ezt a dolgot még finomítanom kell, igyekszem meccs előtt és szünetben elmenni rágyújtani, akkor nem maradok le gólról, mint tegnap...:/ :)
---
Lemondott Schmitt Pál. Ezt kellett tennie, jó döntés volt. Kíváncsian várom, ki lesz az utód, egyelőre Áder János nevét rebesgetik.
Fura, hogy az ellenzéknek most hirtelen milyen fontos lett a közvetlen elnökválasztás. Meg hogy keresik a mindkét fél számára megfelelő jelöltet. Ez Magyarország, ilyen nincs...:( :)
---
Tényleg lesz majd "lányos poszt", a témában egy-két dolog:
- ha valakitől megkérdezem egy lány nevét, nem érdekel, hogy van-e barátja. Nem feleségül akarom venni, hanem érdekel a neve.
- ha valakit megdicsérek, hogy jól néz ki/ aranyos/de jó hogy szereti a sört/de jó hogy szereti a Forma-1-et, nos akkor még nem akarom se feleségül venni, se megdugni.
- ha egy ellenkező nemű illetővel beszélgetésbe elegyedek, az nem jelenti azt, hogy össze akarunk házasodni. Vagy hogy dugni akarnánk.
- ugyanez igaz kölcsönösen a facebook lájkokra-kommentekre-bejegyzésekre egymás üzenőfalán.
- Ha meg dugni akarunk esetleg össze akarunk házasodni, akkor azt egymás között megbeszéljük, és a nyilvánosságra tartozó részt kommunikáljuk. Jaj, de szépen mondtam... Alles klar?;)
Ja, és elnézést a nyers megfogalmazásért...:)
---
Ma pedig... 11.40-kor indul a vonatunk Veszprémbe, 2-re ott leszünk, és 4-kor kezdődik az ETO-Valcea BL-visszavágó...
Izgulok...
Fürdés-beretválkozás, szendvicsgyártás-rántottasütés a tervezett program addig. Délután meg jóó nagy szurkolás, 1-2 szívroham, és remélhetőleg győri továbbjutás.
---
Mára ennyi.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek, lányoknak pedig éppen pont annyi locsolót, amennyit szeretnének! :)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: