2012. április 8., vasárnap

On tour Veszprém 2012 - 1. rész

Hát tegnap reggel egyedül a rántottasütés nem jött össze. Jóval a megbeszélt 11 óra előtt kiértem az állomásra, így aztán a jegyek megvétele után le is táborozhattunk a Restiben egy napindító sörikére.:)
11.40-kor indult a vonatunk, az eredetileg tervezett 2 előtt már sikerült odaérni.
A kocsinkban csak egy lány volt, aki nem a meccsre utazott, de zöld felső volt rajta, szóval nem rítt ki a tömegből- ha ezt így mondják... :)
Eredetileg két busszal mentünk volna a csarnokhoz, de aztán az én indítványomra a taxizást választottunk... Ilyen az, amikor a lustaság találékonysággal párosul...:)
Az alaphangulat ugye már adott volt, tele voltunk izgalommal, és szomjasak sem voltunk már. Egy csarnokhoz közeli kocsmában vertünk sátrat. Jött a hír, hogy a Fradi bejutott a női kézilabda KEK-döntőbe, a fiú kézisek meg amíg néztük vezettek, és végül nyertek is a brazilok ellen, így már biztosan kijutnak az olimpiára.
Söröztünk, zsíros kenyeret majszoltunk, és beszélgettünk győri győriekkel, veszprémi győriekkel, és veszprémi veszprémiekkel. Nagyon jó volt...:)
Az Arénában először is vettem egy szurkolói kürtöt, hangszálaim megóvása céljából... Hát, az azért annyira nem volt sikeres....:)
Először rossz helyre ültem le a lelátón, a sor stimmelt, csak az oldal nem...:/ :) Ezt a problémát is áthidaltuk, kezdődhetett a meccs, és a fergeteges szurkolás...:)
Végülis teljesen sima meccs volt. Igazából csak addig kellett izgulni, amíg a négy gólos előnyt megszereztük, utána már nem volt gond.
A végeredmény: Győri Audi ETO KC- Oltchim Valcea 31-23. 2009 után másodszor BL-döntős az ETO, az ellenfél vagy a Larvik, vagy a Budocnost Podgorica csapata lesz. Ma dől el, de én azért a Larviknak jobban örülnék. Szóval: Veszprém, visszatérünk!:)
Nagyon jó volt a hangulat, fergeteges az ünneplés, szünetben és meccs után még román szurkolókkal is találkoztunk-beszélgettünk, jó fejek voltak.
Meccs után ismét kocsma, egy kis elemzés, sörözés, majd taxi, és vonat. A vonaton először nem volt sör, de aztán valaki megszánt eggyel, és a maradék szendvicseket is elfogyasztottuk.
Közben picit - hogy is mondjam? :) - teszteltük az ÁNTSZ ellenőreinek éberségét, részemről kölcsön cigivel, mert én sajnos a kocsmánál felejtettem...:(
Ez nem volt szép dolog tőlünk, de csak mi voltunk a vonaton, a kutyát nem zavartuk tevékenységünkkel... Egyszer mondjuk ránk szólt a kaller, és elsorolta a büntetési tételeket is. Oszt' ennyi...:)
Hazaértünk, kicsit még dumáltunk, majd itthon ásványvíz és Algoflex társaságában olvasgattam a neten a fejleményeket.
Ja: fociban a Debrecen és a Vidi is ikszelt, így utóbbival szemben már 8 gól az előny, előbbihez képest meg kettő a hátrány. Alakul a molekula. Szerencsére a média még mindig Debrecen-Vidi versenyfutást emleget a bajnoki címért vívott harcban, azért a surranópályán jó lenne előzni...:)
---
Most majd készülődés után megyek ki Écsre húsvétolunk egyet, tesómék is itthon vannak.
Holnap jövök vissza a tervek szerint.
Jó pihenést, és még egyszer Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: