2011. augusztus 1., hétfő

Zajlik az élet

Furcsa módon most nem kellett kulcsszavakat firkálnom, simán le tudom írni az elmúlt napokat, pedig ezerrel zajlott az élet! :)
Csütörtökön elmaradt a németóra. Ehelyett tartottam egy kisebb bevásárlást. Helyesebben: vettem piát a szombati bulira, meg kávét a dolgos hétköznapokra! :) A drága jó mézesbarackot majdnem sikerült összetörnöm a hazaúton, de aztán szerencsére mindketten épségben hazaértünk. :)
Pénteken meló után hazajöttem picit pihenni, aztán mentem a Stadionba, az ETO-napra. Először az ETO-Bayern öregfiúk meccset néztem meg. Meglepetésre 5-1-re nyertünk. A németekkel egyébként sok beígért világsztár nem jött el, de így is játszott például a világbajnok Breitner és a BL-győztes Jancker is. És a bajorok is komolyan vette a meccset, voltak is kisebb dulakodások is.
Jó kis hangulat volt, lehettünk volna picit többen is, de azért nagyjából 10 ezren így is összegyűltünk. Voltak "divat-bayernesek" is, de ez ilyenkor vele jár...
A jeggyel rendelkezők kaptak ajándékba audis baseballsapkát. Nekünk ebből nem jutott, de nemigazán bánkódtam miatta: nekünk a meccs jutott "grátisz". :)
A Hali elleni bajnokit aztán 1-0-ra nyertük meg. Ezúttal gyengébben játszottunk, mint az első két fordulóban, de a három pont megvan, és ez a lényeg. De az biztos, hogy a Bayern-meccs miatt kilátogató nézők legtöbbjét nem sikerült itt tartani a következő meccsre.
Mindenesetre: 3 meccs, 3 győzelem, 9 pont, 3. hely. Kezdetnek nem rossz, de Siófokot még mindig nem tudom...
Utána TNT, meg fergetegparty kimaradt, helyette itthon voltam, tévé, sör, és MSN Szandival...Ha sörözés után hazajövök, akkor MSN Szandival. Ez már-már megszokott, és ő ír rám...:)
---
Szombat. Sopron. Anyunál szanatóriumban. Az első meglepetés akkor ért, amikor Sopronban a buszmegállóban "megszólalt a tábla". Folyamatosan tájékoztat, a kiírások mellett el is mondja, melyik busz hol jár, mikor ér oda, stb.
A buszon pedig a csaltakozások, következő megállók voltak kiírva. Nagyon pöpec rendszer, állítólag tervben van Győrben is a bevezetése.
Anyuval elmentünk egy közeli kisvendéglőbe kajálni, majd a szanatórium parkjában ücsörögtünk-beszélgettünk.
Nagyon gyorsan eltelt az idő. Este a 6-os vonattal jöttem haza. Gyorsan fürödtem, átöltöztem, ránéztem facebookra, aztán indultam is Katáékhoz. Csaptunk egy "kisebb partyt". :)
Voltak nagy lelkizések, agyament ökörködések, kis táncitánci, és sok-sok italféleség. Na jó, annyira sok azért nem volt, de azért nem maradtunk szomjasak! :)
Eredetileg 1 óra körül szerettem volna hazajönni, hogy a Forma-1-et meg tudjam nézni. Hát ez nem jött össze...
Elhúzódott a buli, csaptunk kis after partyt is, így csak délelőtt fél 11 tájban értem haza.
Nemhogy a német RTL beharangozó műsorát nem sikerült felvennem, de még a rajtot is átaludtam, Anyu ébresztett telefonon az ötödik kör táján...
Button nyert, elég érdekes futam volt, 2006 után másodszor az eső is esett a Magyar Nagydíj alatt. Egyébként akkor is Jenson nyert, de akkor még a Honda színeiben.
Az ismétlést azért felvettem a Sportklubról. Közben már kajáltam is valamit. :)
Aztán 9-től alvás, reggel 5-kor kelés, meló. Viszonylag jól bírtam a kiképzést! :)
A héten csak egy német lesz, szóval picit lájtosabb, pihenősebb délutánok következnek.
Anyuhoz még nem tudom, hogy megyek-e hétvégén, Écsre Apuhoz tuti. Meg Siófokra is lesz szurkolói busz, de egyedül, mármint haverok nélkül nem biztos, hogy bevállalom a túrát.
Majd még kiderül.
Aztán majd mesélek! :)
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: