2011. augusztus 7., vasárnap

Vegyesfelvágott 22

Furcsa módon ha arra gondolok, hogy kezd kifulladni a blog, akkor mindig történik valami általam érdekesnek gondolt dolog, amit "érdemes" leírni, és rögtön íródik is egy elég hosszú poszt.
A címet meg újra előszedtem, nem jutott jobb eszembe...:( :)
Most is valami ilyesmi következik. :)
Amúgy remélem, nem ismétlem önmagam. Most átfutottam, és a tervezett témákról még nem írtam. :)
Szóval. Megérkezett a magánnyugdíjpénztár-reálhozam! Ez csak azért említésre méltó, mert egyáltalán nem foglalkoztam vele, nem is számítottam jelentősebb összegre. Ehhez képest úgy kb. félhavi fizunak megfelelő pénzt kaptam, ami azért nem jött rosszul. Megígértem magamnak, hogy a váratlanul jött pénzt nem költöm el, takarékoskodni fogok. De azért a rend kedvéért ma megleptem magam valamivel. :) Szerzeményeimről majd valamikor teszek fel képeket, ha nem ide, akkor majd facebookra. :)
Még múlt heti hír, hogy sorsoltak a 2014-es brazíliai foci VB-selejtezőire.
Hollandia, Törökország, Románia, Észtország és Andorra van a mi csoportunkban. Hát nem lesz egyszerű, bár őszintén szólva talán egy olyan csoport van, ahol könnyűsége miatt szívesen láttam volna magunkat...
Vízilabda-válogatottunk meg negyedik lett a vébén, az oklevélre pedig Hungary helyett Hondurast írtak...Azért sorozatban megnyert három Olimpia után nagyon komoly respektünk lehet...:/
Kiss Ramóna meg állítólag Bruno Sennával kavar...Hm...Bruno nagybátyjának, Ayrtonnak utolsó barátnője magyar származású volt, szóval van családi előzmény.
Ramóna pedig a BK-ból átigazolhat egy dél-amerikai szappanoperába...Ramona Senna néven...:D Az lenne ám a karrier...:)
---
Műfajteremtés: Szandival MSN-en unaloműzésként elkezdtünk barchobázni- vagy hogy kell leírni...:) Már nagyon régen játszottam, tök jó volt, ráadásul az én feladványomat még csak félig sikerült megfejteni...:)
Előtte meg szomszédolás: kb. két órát beszélgettünk a jó fej alsó szomszédokkal, meg a fent lakó fiatalsággal a függőfolyosón a jó időben. Kellemes volt, néha kell ilyen is! :)
---
Meg volt a héten Vasas-AS Roma meccs is. 1-0-ra nyertek az olaszok, elég hangulattalan meccsen, nagyon unalmas volt, bele is aludtam... Mindenesetre nagy dolog, hogy az angyalföldiek ilyen nívós csapat ellen ünnepelhették 100. születésnapjukat. Azért remélem, szombaton mi majd ünneprontók leszünk. :)
---
Felírtam, hogy nadrág...:O Fogalmam sincs, hogy miért...:) éljenek a cicanacik! :D
---
Volt egy kedves buszsofőr. Szakadt az eső, már mindenki fel-, és leszállt, én még jó messze voltam, de láttam, hogy engem vár...
Én nem arra a buszra siettem, szóval egy intéssel megköszöntem a kedvességét. És távozott...
---
Csütörtökön német előtt plázáztam meg Hollóztam. És megint becsipogtam a lopásjelzőknél! :O Már komolyan kíváncsi vagyok, hogy mi van rajtam/bennem...:O :D
Német után meg a Mekiből hoztam haza vacsit...Jaj, az a zöldfűszeres sajtfalatkák, vagy mi a neve, az nagyon fincsiii....:)
---
Pénteken meg kimentem Écsre. De csak viszonylag későn, a fél 9-essel, mert sokáig voltunk melóban, kicsit pihennem kellett.
Otthon semmi extra, ismét bebizonyosodott, hogy apámmal nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon...Na de mindegy is, már rég túl vagyok ezen...
Tegnap délután visszajöttem, kávéztam Fanninál. Mármint a munkahelyén...:)
A szél meg kiborította az almafröccsömet...:( Nagyon rendesek voltak, azt nem kellett kifizetnem. Meg még jó, hogy lehet ülni a teraszon. Apró örömök...:)
Aztán hazajöttem.
Tévében meg neten követtem a meccseket popcorn és sör társaságában. Kissé "túlszerveztük" a dolgokat, így nem voltam Siófokon. Sajnálom is, mert sok győri volt, és nyertünk is 1-0-ra.
Négy meccs után is száz százalékos teljesítménnyel áll a csapat, rég volt ilyen szezonkezdet. A Vasast szombaton verni kell. De ezt már írtam...:)
Ma aludtam, megajándékoztam magam, meg takarítottam, és el is telt a nap. Most pedig küzdök az elemekkel, volt egy kis pauza a szünet miatt, de már megint írok...
Egyébként ma valami rejtélyes okból kifolyólag nem volt RTL Klubom...Négy év után az első Forma-1 magazint nem sikerült felvenni, de mint mondani szoktam: ennél nagyobb bajom ne legyen...
---
Gyakorikerdesek.hu: azt írja a csaj, hogy "poénból" azt mondta a csávónak, hogy szerelmes belé, aki ezt el is hitte. A srác fogyatékos, a lány nem rég tudta meg, és meg akar szabadulnia sráctól...
Hm...Érdekes. Amúgy esküszöm, hogy nem rólam van szó! :D
Morbid történet, nem is tudom bővebben kommentálni, de ez nekem kamunak tűnik. De nem tehetek róla, nekem ez a fogyatékos srác-ép lány kapcsolat a vesszőparipám...:)
A másik, amin felkaptam a fejem: csaj barátnőivel együtt 17 cm alatti intimméretű pasival nem áll szóba... Majdnem beregeltem, hogy megkérdezzem, hogy van ez...:)
Az első alkalomkor leméri? Vagy az első randin rákérdez? És ha minden másban"herceg fehér lovon" a csávó, akkor is válóok a 15 centi? Döbbenet....:)
---
A Forma1-közvetítések meg hamarosan fizetősek lehetnek: Angliában 2012-től a futamok eleje a közszolgálati BBC-n lesz látható, a vége pedig fizetős csatornán. Az "egyben ingyenes" ismétlés meg éjfél körül kerül adásba...
Természetesen a magyarok is gondolkodnak a modell átvételén...
Érdekes lesz. Vagy fura. Vagy rohadjanak meg...:)
---
Hm..." Mint tudjuk, csak a lányok tudnak teli talppal guggolni..." 30 év ide vagy oda, én ezt a poént nem értem...:/ :D
Valaki priviben elmagyarázhatná...:)
---
A héten lesz 2 németóra, meg telik tovább a várólista. Szombaton meccs, vasárnap meg Sopron. Péntek este meg lehet, hogy Écs.
De ehhez nem ragaszkodom.
Szakad az eső...Tök jó illata van, de akkor is utálom....:( :)
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: