2015. november 1., vasárnap

Hero vagyok

Vasárnap, a bejegyzés megírása után. Az ETO hazai pályán kapott ki a BL-ben. Ez nem gyakori. Ha azt vesszük, hogy a focisták és a kéziscsajok mellett a futsalosok is kikaptak, elmondhatjuk, hogy ez nem az ETO hétvégéje volt.:/ A Forma-1-et is megnéztem, egész jó kis futam volt. A fasírt pedig nagyon finom volt!:)
---
Hétfő. Felavattam az új táskát, nagyon pöpec! Stabil is, pakolni is lehet bele, szóval meg vagyok elégedve vele! 
Nyugis nap volt. Meló után Imi barátom észrevett a megállóban, és hazahozott. Elkértem tőle a becsvölgyei képeket. Persze kiderült, hogy már júliusban elküldte, csak elfeledkeztem a gmailes e-mail-címemről...:)
5-től német volt, aztán fürdés, vacsi, Kék fény. Szóval a szokásos hétfői programok.:)
---
Kedd. Október 27. Anyu halálának 3. évfordulója... Utálom ezt a dátumot... Végigélem újra az egészet... A telefon a kórházból, a buszozás, a rokonok értesítése, az üresség... Nagyon rossz...
Anno az ETO bajnoki címekor meg voltam róla győződve, hogy Anyu fentről intézkedett. Nos, valami hasonlót éreztem kedden. 
Melinda megosztott az üzenőfalamon egy régi, róla írt jellemzésemet. Nem tudom, milyen apropóból írtam, de minden szavam ül ma is.:)
Aztán beindult a projekt is, amiről itt meséltem először. Elkészült a zárt csoport, és a lány is megkeresett. Mókás... Írt kolléganőm lánya, hogy ő nem volt ott a Feketében, de szeretne velemi interjúzni. Engem sajnos már "lefoglaltak", sőt a lány barátnőjével közösen fogja készíteni velem az interjút. Nem, azért hajba nem kaptak miattam a csajok!:D
Kicsit féltem, hogy ez afféle "rutinfeladat" lesz: megbeszélünk egy találkozót, beszélgetünk, elköszönünk, és ennyi. Szerencsére ez nincs így, sokat beszélgetünk, én is kérdezek, ők is mesélnek... Szóval teljesen pozitívan meg vagyok lepődve! És igen, tényleg nagyot fogunk alkotni! Ez egészen biztos!:)
Ja, és német is volt. Egy kolleginával, akit nem is ismertem személyesen! Érdekes volt így ismeretlen ismerősként...:) Mindenesetre jó fej a lány, ügyes is volt, az óra is gyorsan eltelt! Az órán egyébként hospitált a takarító néni, vicces volt! Volt, hogy közölte, hogy tudja a választ a kérdésemre. Őt is bevontam az óra menetébe!:D
Hazafelé megálltam a Fa Kocsmában egy sörre. 
Itthon meg megittam a maradék sört. Nem írom le, hogy mennyit... Este 8-kor még elballagtam dohányboltba sörért...
Közben fürdés, vacsora, az utolsó üzenetet pedig egyik leendő riporteremmel 0.47-kor váltottuk. Szerda reggel mégis viszonylag simán felkeltem. én egy hero vagyok!:)
---
Szerda. Viszonylag simán felkeltem 4-kor. Én egy hero vagyok!:) Egész tűrhető nap volt. Meló után német, önéletrajzot írtunk. Hamarosan a sajátom következik.:)
Vacsorára rántotta, aztán döglés...
Ezt a képet is Imi csinálta rólam Becsvölgyén. Unicum-hatás.:D
A képet anno elküldtem egy lánynak. A választ, ahogy mondani szokás, nem tettem ki az ablakba. Dobogós a legemlékezetesebb érkezett üzenetek listáján. Jaj, de berúgtam utána... A fröccs finom volt.:D
Az jutott eszembe, hogy az egyik kedvenc filmemben, a Buliszervizben egy csajnak cikket kell írnia egy srácról. Rólam ketten írnak!:D
---
Csütörtök. Durva nap volt. Telefonkonferencia, ilyesmik... Legalább gyorsan eltelt a nap. Fél 5-kor léptem le. Lakótársam lebetegedett, megkért, hogy menjek el boltba. Túl fáradt voltam ahhoz, hogy itthonról a Lidlbe elballagjak, így Arrabona Spar lett belőle. Lehetetlen nem létezik!:)
---
Péntek. Háromig voltam. Indulás előtt két kolléganőm is megdicsérte a parfümömet! Jól végződött a hét!:)
Tibi várt a parkolóban, feljött hozzám routert beállítani. Előtte elmentünk boltba. A számítógépes machináció közben rengeteget beszélgettünk. Tibi hozzám hasonlóan mozgássérült, kb. 15 évvel idősebb kiadásban. 
Beszélgettünk nőkről, emberi kapcsolatokról... A jó hír, hogy nagyjából jól látom a dolgokat. A rossz hír az, hogy jól látom, hogy a helyzet nem jó. Vannak elméleteim, gondolataim, Tibi sokszor fejezte be helyettem a mondatokat, mondott olyat, amit én is akartam... Már-már misztikus volt... 
Amúgy egy órát azzal töltöttünk, hogy jelszót vadásztunk a routerhez. Aztán gugli barátunk segítségével kiderült, hogy az a jelszó, hogy nincs jelszó. Beszarás... A héten melóban kolléga ült melóban a gépemnél, és megdöntötte a monitort. Tibi meg az itthoni monitort döntötte meg. Menő!:)
Na, a végére azért ment a wifi, hasított a net a telefonon.
Majd cimbi eldobott a Hollóhoz. Előtte megálltunk pénzt levenni. Előttem egy faszinak nem adott pénzt az automata. Nekem viszont adott. Kezdek barátkozni a gondolattal, hogy hero vagyok.:)
A Hollóban kórházi barátaimmal iszogattunk-beszélgettünk, bár a létszám nem volt teljes....
Közben elküldte egy kolléganőm, hogy a facebook szerint én szeretném elrabolni a szívét. Lebuktam, bakker...:D
Viszonylag keveset kockultam, de azért egy-két irka volt úgy suttyomban. Nem, nem tudok egyszerre több dologra koncentrálni.:)
Taxival jöttem haza. A járdaszegély túl magas volt, így kishíján beestem az autó csukott ajtaján. Ezért szükségét éreztem, hogy közöljem a sofőrrel, hogy a látszat csal, annyira azért nem vagyok részeg, alapból is sánta vagyok. Ő pedig azt tudatta velem, hogy ő pedig gépészmérnök. Kemény... Egyébként kértem tőle telefonszámot, hogy ha esetleg megkeresném egy interjú erejéig, hogy hogyan lesz valaki gépészmérnökként taxis... És elvállalta...:)
Amúgy hihetetlen, milyen utak, milyen sorsok vannak... Ezt -is- szeretném/szeretnénk majd megmutatni. 
Itthon levezető sör, vacsi, aztán alvás. 
Ja, és persze Isten éltesse sokáig bátyámat, aki pénteken ünnepelte születésnapját! Maradonával egy napon született!:) Neeem, az év nem egyezik!:)
---
Szombat reggel. Nem voltam jól. Lakótársam kávét főzött. Rácsöppent a kávé arra az alátét-fenetudjahogyishívjákra, ami olajos volt. És kigyulladt. Háááát sokkot kaptam...:D
Dél után mentem be a városba. Lottó-tippmix, bevásárlás. 
Egy nő arra hivatkozva akart tőlem pénzt kérni, hogy beteg a lába... Jaj de nem szeretem az ilyet... Mármint... Az összes fogyatékos ingyenélő senkiházi rokkantnyugdíjas... Tetszik érteni?
Meg egy cigánylány kért tőlem cigit. Először tisztelettudóan, magázva. Nem adtam neki. A végén már megátkozott. 
Lehet, hogy nem volt jó ötlet szatyorban 3 doboz tejet. De megoldottam. Tudom mire gondolsz: hero vagyok.:D
Hazatérve meglepve tapasztaltam, hogy elszállt a net. A vidanetet is hívtam. A megoldás ma lett meg: kiiktattam a routert. Most minden fasza.:)
Négysajtos tészta, csendespihenő, tévé, és el is telt a nap! Meg a szombati tippmix el is szállt... 
---
Vasárnap. Persze amikor nem jó a net, akkor akarsz több üzenetet megírni. Murphy törvénye. Ha nem az, akkor akár az is lehetne. 
Hívott apám, hogy menjek ki ebédelni, mert annyi kaja van, mint a nyüvek, és nem akarja a kutyának adni. Lehet egy ilyen kedves invitálásra nemet mondani? Lehet. Mondtam neki, hogy 5-kor ETO-meccs. Erre azt mondta, hogy nyugodjak meg, nélkülem is lejátsszák. Szomorú, hogy így ismer... 
Egyébként mondta, hogy megérkezett az új hvg-előfizetés. Én sajnálom rá 20 ezer forintot. Ő nem... 
Ma még kajarendelés, szerintem pingwin hambi. 
Aztán 5-kor ETO-meccs. 
A négyszeres magyar bajnok ETO csapata játszik NB3-as bajnokit a Felcsút-tarcsival. Morbid... 
Aztán este Forma-1. A levezető sörrel pedig csínján fogok bánni. Remélem. 
Jövő hét? 
Két német, meg szerintem most interjúzunk a csajokkal. De ők a főnökök!:)
Szombaton Écs. Annyi kaja lesz, mint a nyüvek... 
Meg temetőbe is megyek...:( 
De mára ennyi voltam!:)
*
Psszt! Nem vagyok ám hero! Ez önirónia! Meg kellett az ütős cím!;)
*
Jók legyetek! 
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: