2015. augusztus 10., hétfő

Volfrám-védőgázas ívhegesztő szakmunkás

Hétfő. A bejegyzés megírása közben Hosszú Katinka aranyérmes lett az úszó VB-n. Szégyen és gyalázat, de nem láttam, mint ahogy szerintem az összes érmünkről lemaradtam. Amit pedig a vízilabdából láttam, abban sok köszönet nem volt. És ilyenkor mindig meglepődök, hogy a vízilabda hosszú í...:)
Kék fény ugye nem volt, nyári szünet van. Szóval Szomszédokot néztem, meg döglöttem. 
---
Kedd. Elég stresszes volt a meló, meg apánkkal is elindult a forró drót, "kell-e kórház?"-témakörben. Elvileg ugye augusztus 25-én műtik, de nem lenne rossz, ha előbb túlesne rajta. Nem, nem elsősorban a szabadságom miatt. 
Az ebédemből a második fogás valahogy elkeveredett. Egy tál tésztalevessel húztam ki a napot, ami nem volt egyszerű mutatvány. Fél 6-ig voltam melóban, és mire hazaértem, olyan éhes és fáradt voltam, hogy rendelni is lusta voltam. Így maradt a szokásos négy szenya.:)
Sosem csináltam titkot belőle, hogy szeretem az ETO-t. Egy-két emberke kb. napi rendszerességgel megállít, hogy mondjam el a véleményemet az aktuális helyzetről. Na a mai ütős volt... Majd elmesélem. De szerdán kolléga azt vetette fel, hogy holnap jó lenne kiejteni a Honvédot a Magyar Kupából. Persze jó lenne, de sajnos az ETO most nagyon nincs azon a szinten, ez azért más kávéház. De persze meg kell próbálni. 
Este elég depressziós állapotban voltam. Facebookos megnyilvánulásaimból kiszúrta ezt egy kedves ismerősöm, de nem akartam terhelni őt a nyűgjeimmel. 
---
Szerda. Reggel a szökőkútnál döglöttem. Vártam Zsanettet. Na jó nem: Sportot olvastam. És kollégám észrevett a Szent István útról, és lekanyarodott értem.:) 
Napközben egy kedves kollegina csalt mosolyt az arcomra. Kaja után félreálltam bevárni főnökömet, erre a lány odalépett hozzám, azt hitte, hogy őt várom. Aranyos volt.:)
Este sógornőm küldött képeket Markról, meg egy kedves ismerősöm is megmutatta a kisfiát. Rögtön jókedvem is lett.:)
Meg Vidi-meccset is néztem, de az annyira nagyon azért nem hozott lázba.:)
---
Csütörtök. Szoktam néha önéletrajz-fordítást vállalni. Döbbenet, milyen végzettségek vannak. Be kell valljam, anno a műkörömépítőt sem tudtam, de most a volfrám-védőgázas ívhegesztő szakmunkás mindent vitt. De megoldottam.:) És még sört is kaptam érte.:D
Napközben egy pontatlanul megfogalmazott emailemnek köszönhetően egy kolleginát alaposan sikerült megsétáltatnom. Amikor találkoztunk személyesen, elnézést kértem, és jót röhögtünk az egészen.:)
Meló után német. Nagy lelkesen elhoztam tanítványom könyvét is. Aztán megbeszéltük ezt a a hetet. Először simán leokéztam a szerdát. ETO-Honvéd. Szóval kedden németezünk. Ja, meg német után a Lidlben is futottunk egy kört. 
Aztán pihi. Messenger, stb. 
---
Péntek. Reggel már a kisboltból kilépve bontottam egy ásványvizet, és leejtettem a kupakot. Kétszer. És mindkétszer lehajolt érte valaki. De én is. Jaj, milyen hülyeségeket meg nem jegyzek!:) 
A munkahelyem utcájában pedig egy igencsak formástestű nőszemély ballagott előttem, eszem ágában nem volt megállni szusszanni, mentem, mintha zsinóron rángattak volna.:) Slusszpoén, hogy aztán egy kollégám közölte, hogy félreértettem, ő a csaj miatt állt meg.:D Amúgy nem munkatársunk a hölgy, láttam már máskor, hogy tovább megy, mint mi.:)
Meló után a Hollóba mentem. Volt bennem egy kis kétség, hogy nem "cink"-e egy cimborám feleségével kávézni. Szerinte nem az, így szerintem sem. Meg aztán egy merész csavarral inkább söröztünk.:D
A lány hozott egy kis nyári záport. Vele nem ez volt az első ilyen eset, szóval ez szinte papírformának tekinthető.:)
A Hollóban egyébként -számomra legalábbis- új pultoslányok vannak. Az egyikükről nem tudtam eldönteni, hogy aranyos-e.:D
Buszmegálló. Vagyis inkább 14-es busz. Adrival elbúcsúztunk, integettünk egymásnak. Erre odalépett hozzám egy -nem tudok jobb példát írni- vígjátékok szórakozott titkárnőjét idéző hölgy, és szinte bepárásodott tekintettel -nézett minket-, és kért egy tollat. Nem tudtam elképzelni, mit akar, de csak az igazolványszámot írta fel a bérletére. Aztán meg mindenáron be akarta kötni a cipőmet...XD
Hazatérve levezető sör, mp3, vacsi, majd alvás következett. 
*
A nap krónikájához tartozik, hogy elég bután viselkedtem. Nem szokásom. Még online sem. A sör meg nem mentség. Elnézést érte...
*
---
Szombat. Elégpasszív nap volt. Délelőtt elmentem boltba, meg lottót feladni. A lottózóban egy elég érdekes kinézetű faszi majd' 10 ezer forint értékben adott fel szelvényeket. Abból kettőt tuti elbukott...:P 
Nekem viszont kettesem van a lottón már megint. Rohadt nagy májer vagyok.:)
Hazatérve folytattam a döglést, majd este elmentem az ETO-Tatabánya meccsre. Az első NB3-as meccsem volt. 
Motozás nem nagyon volt. A lépcsőházban meg világítás nem volt. Meg sör se az emeleten. Meg a megszokott szotyiárus bácsit sem láttam.:( És ezúttal Bandi barátom nem tudott jönni...:(
Hm... 2500 néző szerintem rendben volt. A játék tényleg lassabb, mint az NB1-ben, de a lelkesedés rendben volt. Valahogy "őszintébb" ez a foci, meg aztán szerintem látszik, hogy játékosaink egy NB1-es akadémián nevelkedtek. Bányászék pedig nem. 
1-0-ra nyertünk, és az is tetszett meccs után, hogy a "Ki nem ugrál sz@r vidista!"-rigmusra a játékosok is ugrálni kezdtek!:) Jó lesz az! Mármint nem az ugrálás miatt!:)
Meccs után Stadion Söröző Kicsivel és Harcsival. Elbohóckodtunk-elbeszélgettünk. 
Sikerült leamortizálnom pár söröskorsót meg üveget. Persze nem volt szándékos, meg aztán az asztal még nálam is instabilabb volt. 
Azért még nálunk is ittunk. Meg ittam is.:)
Aztán vacsi. Meg Algoflex. 
---
Vasárnap reggel így aztán fejfájás nélkül ébredtem.:) Kávéztam, és mulatós zenét hallgattam. Jolly és Palika ópuszát. Vagy 822-szer.:)
Fürdés-borotválkozás, majd benzinkút. Vettem Sportot, meg az NB1-es különszámot. Kívülállóként.:/
Aztán döglés, majd jött Harcsi barátom, kávéztunk, beszélgettünk. Sört most nem ittunk.:) Este semmi extra, mosás, kaja... Ja: a kaja igenis extra volt, Harcsi anyukája küldte! Köszönöm!:*
Lefekvés előtt meg Loki-Halit néztem. Nagyrészt Hajdú B. István miatt...:)
---
Hétfő. Ma már 6-ra mentem dolgozni.;)
Délelőtt majdnem átharaptam egy kolléga torkát, ETO-témában vergődött, hogy milyen menő nyerni a Csorna meg a Tatabánya ellen, meg mi jön az NB3 után. Megkérdeztem, hogy ez miért jó neki, ekkor kiesett a szerepéből. Felnőtt emberek vagyunk, vagy mi a szösz.:)
Átlagos nap volt, viszonylag gyorsan eltelt. 
Meló után viszonylag gyorsan hazaértem. 
Olvasom, hogy Écsnél autó és vonat karambolozott, a vonat utasaiért érkező busz meg árokba csúszott. Azért az durva...:/
Most tök véletlenül vettem észre, hogy 1004 ismerősöm van facebookon. Semmi különös, csak én olyan 980 körülire tippeltem.:) 
Most meg mindjárt bundás kenyeret sütök. Mert az jó.:)
Holnap német, holnapután meg meccs.
De ezt már írtam. 
A többit meg majd elmesélem!
De mára ennyi voltam. 
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: