2015. június 9., kedd

Wellness-hétvége Vigyorival

Azt hiszem, most mindenképpen le kell írnom, hogy igen, írom még a feljegyzéseket, a puskacetliket a posztokhoz. Ennyi mindent nem jegyzek meg azért...:)
---
Vasárnap a bejegyzés megírása után hambit rendeltem a Pingwinből. Kaptam kólát mellé ajándékba, szóval teljesen jó volt.:)
Aztán elmentem a vasútállomásra, vettem Sportot meg cigit. Az ottani dohányboltban dolgozik egy ismerősöm, meg tudnám tőlem kérdezni a helyes barna leányzó nevét. De úgy vagyok vele, hogy majd inkább megkérdezem tőle személyesen, ha úgy alakul. 
Van, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezed. Úgy volt, hogy a Dreherben András barátommal megnézzük az utolsó NB1-es ETO-meccset. Nos, András nem tudott jönni, és nem is focit néztünk, hanem kézilabdát. A Veszprém simán kikapott a Barcától a BL döntőjében. Aztán azért a meccs végét megnéztük, elég lehangoló volt. Egy kedves cimborát meg alig ismertem meg, aztán a viszontlátás örömére megittunk egy sört. Meg még egyet. Az utolsó utáni kettőt.:)
Hazatérve meg megittam még egy levezető sört, aztán döglés.
---
Hétfő. Nem bírtam elindulni melóba. Neten követtem az U20-as válogatott Észak-Korea elleni meccsének első félidejét. Már beértem melóba, mire leesett, hogy adta a tévé is, csak be kellett volna kapcsolni..:( :) 
Ja, egyébként taxival mentem dolgozni, morbid volt, a kocsiban üvöltött a Dankó Rádió, és egy autó kishíján leszorított minket az útról..:/
Igen büszke voltam magamra, egy vezető beosztású kolléga tőlem kérdezte meg, hogy tudom-e, hogy egy ajtó miért van zárva. Hát nem vagyok én ilyen nagy titkok tudója, szóval őszintén beismertem, hogy fogalmam sincs. 
Nyugis nap volt, 3-ig voltam melóban. Egy kollégám hazadobott. Nagyon rendes volt, megkérdezte, hogy hazadobjon-e. Mondtam neki, hogy az neki kerülő. Erre közölte, hogy nem az volt a kérdés, hogy az neki kerülő-e. 
Elég hamar itthon voltam, ennek örömére jól nem csináltam semmit. Vacsora. Na az mókás volt. Meggyőződésem volt, hogy vettem a boltban zöldfűszeres vajkrémet, meg sima feta sajtos. Ehelyett márványsajtos vajkrémet vettem, meg bazsalikomos-aszalt paradicsomos fetasajtot. Ez utóbbi egyébként tényleg pazar.:) Na szóval extrém szórakozott tudok lenni, vettem már csemege piros arany helyett csípőset, zacskós leves helyett bolognai alapot, most meg ez.:D
Lefekvés előtt Kék fényt néztem. Hosszú idő után végre nem felejtettem el.:)
---
Kedd. Az ETO NB3-as csoportbeosztásáról jöttek ki újabb infók, de ezekről most nem írok, majd akkor, ha lesz véglegesnek tekinthető verzió. 
Itthon meló után pihi, ágyneműcsere, ilyesmik. 
Felírtam ehhez a naphoz több lány nevét. A konkrét sztorik már nincsenek meg, de annyi biztos, hogy kedves-nagy beszélgetések voltak. Kedves-nagy.... Pff... XD Ez milyen már..:)
Jaj: volt, hogy vártam egy üzenetemre választ, amit aztán kiderült, hogy el sem küldtem. Az mondjuk elég cink lett volna, ha másnak küldöm el a címzett helyett...:)
---
Szerda. Meló után elmentünk tesómmal a vasútállomásra jegyet venni. Aztán élményfürdő. A szokásos tesós program. 
Átbeszéltük az élet nagy dolgait, igen jó volt.:) 
Khm... A medencében le kellett vennem a fürdőgatyámat, mert észrevettem, hogy fordítva vettem fel. Kimenni a vízből, és az öltözőben "korrigálni" nyilván túl egyszerű lett volna. Persze a hullámzást pont akkor kapcsolták be, amikor a kezemben a gatyámmal szteppeltem.:) Kishíján benne volt a Kisalföldben a sánta szatír. Goszi, a celeb...:)
A nap végén elmentünk bevásárolni az Árkád Sparba. és itt jön a második khm... Az egyik üzletnél ücsörgött egy csaj egy bárszéken. Meg akarta igazítani a szandálját, így feltette a lábait a mellette lévő ugyancsak bárszékre. Nos, a fizika törvényeinek engedve a ruha önálló életre kell, felcsúszott, így láthatóvá vált a ruha alatti bugyi, ami annyira nem sokat takart. Láttam egy fél puncit.:O :D De fél punci nem punci, szóval nem láttam puncit.:D
Nem, nem kérdezem meg, hogy a punci szó gyerekes-e. A pina közönséges. Szerintem.:D
Hazatérve aztán... Vacsoráztam...:D
---
Csütörtök. U20-as VB, magyar-brazil. Melóban, LiveScore-on... 2-1-re kikaptunk, úgy, hogy több volt ebben a meccsben. És nem a srácokon múlott elsősorban...
Meló után német, se a tanítványom, sem pedig én nem voltunk nagy formában, de azért megoldottuk.
Itthon pakolásztam, és mostam még egyet a másnapi utazás előtt. 
---
Péntek. Kivételesen meló előtt, reggel adtam fel a lottót meg a tippmixet. Természetesen sehol nem nyertem semmit. De ha nem adtam volna fel az állandó számokat, akkor tuti kihúzták volna őket, én meg rituális öngyilkosságot követtem volna el. Biztosan.:)
-és itt betelt az első puskacetli. :)-
Meló után azonnal indultunk Ausztriába tesómékkal és a babóval.
Parndorfban megejtettünk egy boxkiállást, evettem Mark, meg mi is. Durva, hogy a Mekiben kb. csak magyar eladók voltak.
Kint még elmentünk egyet bevásárolni. Én toltam egy bevásárlókocsiban Markot, és egy fiatal, amúgy tetovált srác odajött, és elkezdett poénkodni, hogy jé, itt még babákat is lehet vásárolni, és hogy melyik polcról vettem le. Lehet, hogy bennem van a hiba, de ilyet Magyarországon nem tudok elképzelni.
Hazatérve megnéztük a magyar-litván (4-0) meccs végét, természetesen gólt nem láttam. Láttam viszont Markot fürdeni, olyan a lábtempója, hogy még Gyurta Dani is megirigyelné...:) Viccet félretéve: egészen elérzékenyültem, ahogy láttam lubickolni a picurt.:)
---
Szombat. Tesóm dolgozott, így Edittel és a babával mentünk el sétálni a városba. Elintéztünk ezt-azt, Mark ezúttal már alvás helyett nézelődött.:) A boltban ezúttal egy idős bácsi jött oda, megdicsérte a kisfiút, hogy milyen aranyos, és milyen nyugodtan alszik. Mert azért közben bealudt.:)
Hazatérve, kaja, aztán vagy 3 órát aludtam...:)
Aztán babáztam. Edit a konyhában tett-vett, én Markkal játszottam, és egyszercsak rám mosolygott a keresztfiam.:) Mondtam neki, hogy láttam ám, erre a cumit is kiköpte, hogy még jobban lássam.:) Megzabálom...:)
Egyébként a gimiben tanult spontán röhögőgörcs-kiváltás előbb-utóbb nála is működni fog.
Aztán ő váltott ki belőlünk hatalmas röhögőgörcsöt. Történt, hogy a BL-döntő előtt csináltunk egy sörös-cumis-lábfeltevős képet, és már épp kattintottam, hogy fotó, amikor Mark két lábát felemelve pukizott egyet. Így kell meccset nézni.:)
Amúgy nem, nem tévézett, 4 hónaposan még nem való neki, tisztában vagyunk vele. De egy ilyen kép kellett.
Az első félidőt egyébként mi sem láttuk, akkor volt a fürdetés.:)
3-1-re nyert a Barca, öröm volt, és boldogság, meg egy levezető sör.:)
---
Vasárnap. Pihi-játék-palacsinta. Igen jól telt a nap. Ja, és tesóméknál hihetetlen jókat tudok aludni.:) Délután Edit kikísért a vonatra. És én vittem az utazótáskámat is. Mert hát bírni kell...:) Meg ha már voltam akkora balfék, hogy rövidgatyát nem raktam el, de pulcsit igen...:D
Bécsből Railjet-tel jöttem, életemben először ültem ilyen vonaton, tényleg szuper volt. Azon röhögtem, hogy Hegyeshalomba érve mindenkinek elkezdtek özönleni a messenger és viber-üzenetek.:) Én nem kaptam egyet sem..:( :) De az tök jól esett, hogy hétvégén több emberkének eszébe jutottam, és rám írtak, hogy hogy telnek a napok.
Jaaj... Nemrégiben mondták nekem, hogy nekem 3-4 szinttel jobb nők tetszenek. Nos, a vonaton egy kb. 7-8 szinttel felettem lévő csaj ült. Kész volt.:D
Na, azért nem degradálnám a nekem tetsző lányokat, szóval ez a szintezés túlzás, de olyan combjai voltak, hogy hajjaj. A lábfetisizmus szót nem írom le...:D
A Forma-1-re hazaértem. Sok köszönet nem volt benne.
Viszont ettem magyar frankfurti virslit. Magyar császárzsemlével. A mustár osztrák volt.:)
---
Hétfő. Szabin voltam. Délelőtt elmentem postára. Sógornőm pont a hétvégén kérdezte meg, hogy mikor voltam Móniéknál babázni. Erre a postán összefutottam Mónival és Zalánnal.:)
Ha nem megyek el lottót feladni, lehet, hogy nem vesszük észre egymást... Úgyhogy ez tényleg jól jött ki.:)
Kicsit beszélgettünk, aztán bementem a Fa Kocsmába pisilni.
Ha már ott voltam, ittam egy sört.
Hazaérve meg még... Egy párat....XD
Végülis megint nem egyedül ittam, több ismerősömmel irkáltam közben. Volt, aki bugyivásárlásról számolt be, megint más füllyukasztásról, vagy épp leánybúcsúról. Szóval nem unatkoztam.
Aztán rántottát sütöttem, de ettem kuglófot is, kakaóval.:) Meg mostam. Ágnes-asszony, tényleg már...:D
Nem voltam jól.:D
Este fél 8 körül már ágyban voltam, picivel később kaptam egy üzenetet viberen, én meg azt hittem az ébresztő...:D
Nem aludtam jól. Vihar is volt, a hasam is tele volt, azt hittem, sosem lesz reggel..:)
---
Ma így viszont nem volt gond a felkeléssel. Nem unatkoztam, elég sok feldolgozandó mailem volt, meg amúgy is és egyáltalán.
Főnököm szerint meg ki vagyok simulva, és ezek az ausztriai túrák számomra felérnek egy wellness-hétvégével. Van benne valami. Tegnap meg lazultam.
Ma már semmi nincs tervben. Fürcsi, vacsi, pihi.
Holnap hosszú idő után találkozom egy kedves ismerősömmel, csütörtökön német, meg egyéb program. Pénteken meló után ki kéne néznem faterhoz. Egész napot nincs kedvem kimenni, aztán most 2-3 hétvégén időm nem lesz.
Tényleg otthonülő hülyegyereknek érzem magam, de néha az élet rácáfol. De erről majd mesélek.
Mára viszont ennyi.
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: