2015. április 12., vasárnap

Nem tudok címet adni. Tényleg.

Múlt héten vasárnap a "rendes" bejegyzés megírása után már semmi említésre méltó dolog nem történt. Pihentem, olvastam, tévéztem. 
---
Hétfő. Folytattam a döglést, és megírtam az előző posztot, egyfajta különkiadást. Fura. Mármint... Nem volt egyszerű megírni, volt olyan pont, ahol szünetet kellett tartanom, mert nem tudtam, hogy érek a végére. De azért csak megoldottam, és szerintem egész kerek írás lett, még úgy is, ha pár dolgot kifelejtettem belőle.:)
A lány megköszönte, jól esett neki... Ennek nagyon örülök, nekem pedig jó volt "kiírnom magamból" a dolgot.:) 
Egyébként a héten is volt több olyan dolog, hogy úgy mondta el a véleményét, ahogy csak nagyon kevés ember tudja. Na, ez így misztikusan hangzik.:)
Este főtt tojást főztem a vacsorához, még sosem voltam vele ennyire elégedett.:)
---
Kedd. Meló 3-ig, aztán posta. Pöttyet leesett az állam, hogy utánam egy kolléganőm következett a sorban...:D
Napközben szólt tesóm, hogy éppen itt volt, amikor jött a gázóraleolvasó, szóval nem kell vele időpontot egyeztetnem. A postaládába viszont dobott be értesítőt. Úgyhogy felhívtam, de jó fej volt, hamar eloszlattuk a félreértést. 
Ahogy ott pötyögök, eszembe jutott, hogy a kéményseprőt viszont baromira elfelejtettem felhívni. Mondjuk ama bizonyos fürdőszobatűz óta nincs is kémény, amit ellenőrizni kellene...:D
Este messengeren irkáltam, no meg egy kedves ismerősöm, a meseírással foglalkozó Erika rádióinterjúját hallgattam meg. Tetszett.:)
---
Szerda. Meló után egy kollegina eldobott a plázáig, ahonnan a 14-essel elmentem a Fa Kocsmához, vettem cigit meg újságot. 
Aztán jött Bandi, és elvitte a sört, közben bevásároltunk Lidlben, hazatérve meg beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Ezután pár levezető sör következett, meg hambi, így gond nélkül felkeltem reggel.:)
---
Csütörtök. Szóval gond nélkül felkeltem reggel. Úgy volt, hogy kimegyek Tétre babázni, de nem mentem, mert bujkált bennem egy kisebb megfázás-szerűség, nem akartam ráragasztani a picurra...
Hazatérve pihi, viber, messengern, relax. 
---
Péntek. Heh... Az utóbbi időszak legjobb munkanapja volt. Szép idő, jókedv, poénkodások... Legalább négy-öt olyan apró momentum volt, ami egyenként is feldobta a napomat, köszönet érte.:) Meló után Holló. Harcsi, kávé, lottó, tippmix. 
Aztán pláza. A CBA-ban összefutottam egy egykori általános iskolás osztálytársammal, aki... Aki nem volt ott az osztálytalálkozón. És elég rendesen odabökött a témában, aminek az okát nem tudtam hová tenni. Na mindegy...
Ja, és vettem Bandi barátomnak marcipános Milkát. A plázában. Mert volt. Tényleg.:)
Hazatérve toltunk Harcsival még egy kávét, meg persze beszélgettünk az élet nagy dolgairól, ahogy ilyenkor lenni szokott. 
---
Szombat. Felkeltem Forma-1 időmérőt nézni, bár túl sok értelme nem volt. 
Aztán mostam is, meg jött kollegina a kupakokért. Le tudtam vinni egyedül két szemeteszsáknyit úgy, hogy nem szakadt el, és össze sem törtem magam a lépcsőn... És felemás cipőben mentem le. Pedig elvileg a kollegina szőke, nem pedig én...XD
Ebéd húsvéti hambi a Don Pepéből, big lájk.:)
Utána jól bealudtam... A kéziscsajok BL-meccséből nem sokat láttam. X és kiesés lett a vége, így két tippmix-szelvényem is bukott. AZ egyiken győzelemre, a másikon egyenesen a továbbjutásra fogadtam...:D
Aztán meccs. Mármint foci. Megdobogtatta a szívemet, hogy Kriszti az ország másik végéről tudta, hogy a Nyíregyháza lesz az ellenfél.:)
Az első félidő igen-igen gyenge volt, 2-0-ra vezettek a nyírségiek. A második már rendben volt, sikerült az egyenlítés, de a 95 percben a vendégek begyötörték a győztes gólt. 
Elkeserítő... Meg Miriuta nyilakozata is. A menedzserek kezdik megkörnyékezni játékosainkat, akik így aztán fejben még annyira sincsenek rendben, mint amennyire lehetnének. Nem sok jóra számítok, gyűlnek a dögkeselyűk...:/
Meccs után a stadionból kiérve leültem a legalsó lépcsőre, hogy hazaindulás előtt elszívjak egy cigit. Nagy meglepetésemre hárman is odajöttek megkérdezni, hogy minden rendben van-e, ugye nem estem el... Nagyon jól esett, igen rendesek voltak. 
A költészet napja alkalmából a buszmegállónál a kerítésre posztolt verseket találtam, párat el is olvastam, amennyire a fényviszonyok megengedték. Na meg a vesém...XD
Hazatérve levezető sörök, nem írom le mennyi...:)
Közben messenger, szóval gyakorlatilag megint nem ittam egyedül...:D
Hajnali 1 magasságában meg nekiálltam pesztós melegszendvicset sütni. Szerencsére nem történt baleset.:)
---
Ma. Forma-1 Kínai Nagydíj, Hamilton-győzelem. Mérhetetlenül unalmas... 
Aztán döglés, ebédre bundás kenyér, délután kb. 3 óra alvás. olvasás, döglés. 
Ma még vacsi, fürdés, aztán folytatom a döglést.:)
Jövő hét? Holnap tesós nap, lesz német is, meg még valami rémlik, csak most nem jut eszembe.:)
Majd mindenképpen elmesélem. 
De mára ennyi. 
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: