2015. február 23., hétfő

Van itt minden, mint a búcsúban

Csütörtök, a bejegyzés megírása után. Valami még volt eszemben, de nem tudom, hogy mi. Ja, az biztos, hogy ama bizonyos hétfő reggelen nem hallucináltam, valaki tényleg kiabálta a nevemet, délutánra kiderült. Ha jól emlékszem, ezt a fontos információt elfelejtettem megosztani kedves olvasóimmal.:)
---
Péntek. Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy valaki úgy beszéljen velem -Anyu szavaival élve-, mintha a kutya valagából rángatott volna elő. 
Súlyosbítja a helyzetet, amikor olyan valakitől kapom ezt, akivel elvileg jóban vagyok. Vagy jóban voltam. Jóban voltam? Már tényleg nem tudom... Agyalás level 999.
(megjegyzés 1.: a blog továbbra sem lesz üzengetések fóruma, de ezt le kellett írnom. Nem tehetek úgy, hogy minden happy, mikor nem az. 
megjegyzés 2.: nem jó érzés szarszemét embernek gondolni magam, aki ezt érdemli. 
megjegyzés 3.: akinek nem inge, ne vegye magára! és bővebben nem írok erről.)
Meló után kolleginának segítettem buszt várni, aztán hazajöttem. Átfutottam azokat a Sportokat, amiken a hét közben elaludtam. Vártam egy kolleginát, úgy volt, hogy visz el tőlem kupakokat, de nem jött. 
Így aztán pihi, fürdés, kaja, olvasás, alvás volt a program.
---
Szombat. Szerintem több mint tíz órát aludtam. Reggel lakótársammal kávéztunk, cigiztünk, beszélgettünk, meg összeraktam a tippmix-szelvényeket. Meg persze a lottót is.:)
Bőven dél után járt már az idő, mire rászántam magam, hogy bemenjek a városba. 
A buszunk kis híján ütközött egy autóval az Árkád-körforgalomban, és egy a vészfékezéskor pont úgy kapaszkodott a korlátba, hogy a kezemet fogta meg. Furcsa érzés volt.:) És ismét csak rá kell döbbenjek, hogy mekkora lúzernek kell lennem ahhoz 34 éves létemre, hogy ez említésre méltó esemény legyen...XD
Feladtam a szelvényeket, majd az Arrabona Sparban vettem egy-két dolgot. 
A kijáratnál összefutottam Dórival, akivel évekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy nem nagyon fogunk egymással találkát megbeszélni, mert úgyis összefutunk. Milyen igaz.:)
Este megkérdezte messengeren, hogy nagybevásárlás volt-e. Hát őőő nem annak indult, de végül elég sok dolgot vettem, szerencsére egy szatyorban meg a hátizsákban minden elfért. 
Hazatérve ebédeltem, megettem a tiszai halászlé-konzervet. Nem köntörfalazok: borzalmas volt...:)
Délután rendezték a tavaszi szezonból őszre előrehozott, majd őszről télre elhalasztott Paks-Nyíregyháza NB1-es labdarúgó mérkőzést. 
Nem írnám le a történetet, ha a nyírségiek nem cserélték volna le a szünetben szinte az egész keretüket, de a versenykiírás szerint csak azok a játékosok szerepelhettek, akik a mérkőzés eredeti időpontjában a klub szerződtetett labdarúgói voltak. A Nyíregyháza így aztán kilenc mezőnyjátékossal, és három kapussal vágott neki a mérkőzésnek, és el is hozott egy pontot az atomvárosból... Ez annyira magyaros történet, hogy nagyon...:D A tippmixemet persze elvitte ez a meccs...:@
Magyarfoci: a hírek szerint a hétvégén a Kossuth Rádióban újraindul a legendás Körkapcsolás című műsor. El sem hiszem, kíváncsian várom.:)
Más. Ha valakinek megmutatom unokaöcsém fotóját, többet is megjegyzik, hogy nagyon cuki, tök aranyos, tiszta bátyám. Igen, cuki, aranyos bátyám van.:)
Vacsorára melegszendviccsel kárpótoltam magam a délutáni gasztro-rémálom után. Sajtos-tejfölös-zalais melegszenya. Öt szelet.:D
Este messengeren beszélgettem egy-két emberkével, meg olvasás, tévé, alvás.
---
Vasárnap. Nagyon korán felébredtem, fél 6 magasságában. Aztán visszafeküdtem, aludtam is fél 9-ig. Előző este semmiféle alkohol nem ittam, mégis majd szétrobbant a fejem, azt hittem, utolért az influenza. De nem, szerencsére az Algoflex ismételten a segítségemre volt.:)
Bőven délután rendeltem ebédet, ami kis nehézségek árán érkezett ide, ugyanis a futár a szó legszorosabb értelmében eltévesztette a házszámot. Hívott, hogy itt van, lementem, persze nem volt itt, ezért loholhattam fel a telefonomért, közölni vele, hogy nem látom. Aztán csak egymásra leltünk.
Elhunyt Fodor Ákos költő és műfordító, a haikuk nagymestere. Imádom ezeket a szösszeneteket, ide kattintva szemezgethettek közöttük.
A Forma-1-es teszten furcsa balesetet szenvedett Fernando Alonso, a McLaren-Honda spanyol pilótája. A hírek áramütésről, meg ájulásról szóltak, az igazságot nyilván sosem fogjuk megtudni. Fernando mindenesetre talán jól van, csak megfigyelésre szállították kórházba.
Veszprémben elbukott a Fidesz kétharmada. A baloldal által támogatott független képviselő, Kész Zoltán nyerte az egyéni mandátumot. Nem semmi. Je suis Kész. Kész vagyok.:D
A Demokratikus Koalíció meg tisztújított. Sőt, új logót is bemutatott. Hogy az miért éppen a piros-sárga-kék színekben pompázik, azt csak a Jóisten tudja. Meg ugye Gyurcsány...:)
A vacsora feketeerdőtorta volt. Aztán jóó későn feküdtem le, mert a sok alvás után alig jött álom a szememre. 
---
Hétfő. 3.45-re van beállítva az ébresztő, ehhez képest fél 6-kor keltem. Tehát a megszokottnál később értem be melóba. Érkezéskor szoktam inni 3 az 1-ben-kávét -jaj de hülyén néz ki így leírva...:)-, ez most elmaradt. Egész nap akkora volt a pörgés, hogy elfelejtettem bepótolni. Nem röhög, tényleg!:)
Átküldtek egy állásajánlatot. Németül nagyon jól beszélő, megváltozott munkaképességű fiatalt keresnek napi négyórás irodai munkára Nyúlra. 
Németül kibeb@szott jól beszélek -amúgy nem teljesen, de ez a személyi PR része, és kommunikációs szakember/PR-menedzser a másik végzettségem.:)-, megváltozott munkaképességű is vagyok. Hogy fiatal-e, az meg relatív..:)
No de négy óra az kevés... Meg aztán nem azért költöztem Écsről Győrbe, hogy Nyúlon dolgozzak..:) Na erre varrjak gombot!:D
Ja, és immáron hivatalos, hogy lesz osztálytalálkozónk! Általános iskolás osztályunkkal találkozunk 19 év után. Szép kerek szám!:)
Márciusban lesz esküvő is, meg Forma-1 idénynyitó, meg még sorolhatom. 
Majd még sorolom.:)
A hét? Német, meg tesómmal élményfürdő, meg reményeim szerint a héten megduplázzuk unokaöccsel eddigi találkozásaink számát.:)
De mára ennyi. 
---
Nem tudok címet adni a bejegyzésnek.:O 
Régen, ha ennyi mindenről írtam, a Vegyesfelvágott címet adtam a posztnak. 
Most nem azt adom.:P
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: