2013. szeptember 5., csütörtök

Csak úgy spontán

Nem terveztem mára bejegyzést, de aztán valahogy rámjött az írhatnék. Úgyhogy elkezdem, ha megakadnék, akkor megy a poszt a kukába.:)
A kedd hátralévő része különösebb esemény nélkül telt el. Rendeltem kaját, tévéztem, pihengettem, és kb. ennyi. Ja, és időben sikerült ágyba keveredni. Az sem egy utolsó dolog.:)
---
Szerdán aztán mentem dolgozni. Reggel eszembe jutott, hogy még nem vettem új bérletet. Így augusztushoz hasonlóan ismét az automatából próbáltam meg bérletet venni- bankkártyával. 
Egészen addig jól is ment a dolog, amíg be nem dugtam a bankkártyát. Akkor kiírta a gép, hogy várjak. Majd kiírta, hogy vegyem ki a kártyát. Ezután kiírta, hogy tegyem be. Aztán várjak újra. Vegyem ki megint. Tegyem be. Várjak. Vegyem ki. 
Szóval kellemesen elpettingeltünk az automatával -tudom, hogy a berakás-kivétel az nem petting, csak nem jut eszembe jobb szó...:)-, de idővel ugye meguntam. A fal felé fordultam, és aludtam. Ja nem: szerencsére sikerült fizetési módot váltanom, és készpénzzel vettem bérletet.
Viszonylag időben beértem dolgozni. 
Fura volt. Ugye majd' két hét szabi, péntek meló, aztán két nap kényszerpihenő után... Talán újra felvettem a ritmust.:)
Ezt a péntekről is biztos írtam már, de jó volt újra emberek között lenni.:)
Lennének új adalékok a fiú-lány-barátság témában is, de erről nem írok most, mert még elkezdődik az agyalás...:)
Hm... Ugye a hétfő-kedd az nem tervezett távollét volt, és amíg nem volt pontos infó, hogy miért nem dolgozom, valaki azt mondta, hogy biztos felborultam az új triciklimmel... Egy-két helyről visszahallottam.:)
Nem, nem erről volt szó...:)
Most gyógyszerkúrán vagyok. Antibiotikum napi háromszor, amíg a dobozból el nem fogy. 
És tegnap ebédkor fent felejtettem az irodában. 
Evés közben eszembe  jutott, szó nélkül felálltam, és elfutottam érte. 
Jaj, hát aláíróm, tényleg elég ijesztően néz ki, ha én futok...:)
De ez tök jó ürügy is: focizáskor nem azért szeretek védeni, mert lusta vagyok futni, hanem mert hülyén nézek ki futás közben. Na jó, amúgy is, de ez már egy másik történet. 
Na, és közben felhívott ugyancsak ebédelő kollégám. 
Kinyomtam, mert gondoltam azt akarja megkérdezni, hogy miért futottam el.
Aztán már úton voltam lefelé, amikor hívott még egyszer. Akkor már felvettem.
Megkért, hogy vigyem le a kanalát, amit fent felejtett. A lépcsőfordulóból mentem vissza. Nagy sztori, mi?:)
Ma meg levittem a gyógyszert ebédkor, de majdnem elfelejtettem bevenni, mert letakartam szalvétával...:)
Meló után aztán itthon pihi, aztán felhívott Kata barátosném, hogy odaadná a hétfőn készült fogászati röntgenfelvételeket, találkozzunk este 7-kor a szökőkútnál. Ezért aztán felkerekedtem, és bementem. Ott volt Esztike, és Lucy kutya is. Mindhármukkal már nagyon régen találkoztam, szóval jó volt egyet beszélgetni. 
A beagle-vel nyilván nem beszélgettem..:)
Tök morbid volt, hogy mesélték a csajok, hogy a vámosszabadi menekülttábor okán mennyi néger van a belvárosban -komolyan mondom, én még egyet sem láttam...:)-, közben meg körülöttünk hőzöngtek a... A megszokott kisebbség, na... Arrébb is kellett ülnünk...:/
Nem töltöttünk túl sok időt együtt, Kata hozott még nekem vacsit a Mekiből, megvárta velem a buszomat, a Barátok köztöt már itthon néztem.
Cimborám hívott még korábban az esti ETO-meccsre. Hatkor kezdődött a Ligakupa-csoportmérkőzés a Tatabánya ellen. Ennek a kupasorozatnak a meccseire nem nagyon szoktunk menni, de a másik két csoportellenfél, a Sopron és a Fradi ellen már én is ott szeretnék lenni. 
Ezt most lemondtam a fogprobléma miatt, meg ugye a röntgenek még nem voltak nálam, ma meg mentem fogorvoshoz. 
Aztán hívott is a cimbora, hogy Rudolf mesterhármasával a 28. percben 5-0-ra vezet az ETO. Aztán kiderült, hogy a mesterhármas kamu, a többi stimmel, sőt, a fülem hallatára megszületett a hatodik találat is. A vége 7-0 lett, kicsit visszavettek az urak a második félidőben..:)
De Rudolf tényleg lőtt gólt, adott gólpasszt is, és a Nemzeti Sport szerint nagyon ügyesen játszott. Kezdetnek nem rossz...:)
Még valami: tegnap valami volt a levegőben. Facebook-üzenőfalon, személyesen többen mérgelődtek, panaszkodtak, idegeskedtek, magamat is beleértve... Furi volt...:)
---
Pont tegnap írtam valakinek, hogy akkor leszek újra a régi, ha majd újsággal, vagy telefonnal kezemben fogok elaludni. Jelentem, sikerült!:)
És nem is volt olyan nyűgös ébredés, mint mostanában. Rájöttem, hogy ebben az is szerepet játszhat, hogy lecseréltem az ébresztőzenét, stílusosan a Wake me up-ra...:)
A munkanap gyorsan eltelt, főleg azért, mert ebéd után leléptem, 2-re mentem fogorvoshoz. 
Hamar végzett, csak tisztogatott, injekciót sem adott be.
Reménykedtem, hogy jövő keddre nem ilyen korai időpontot ad, mert azért nem jó mindig ilyen hamar távozni melóból. Nos, kedden este fél 9-kor megyek...:( :D
Aztán hazajöttem. A buszon egy kicsit mérgelődtem, megint tele volt a busz eleje. Csak az eleje. A lépcsőn álltam. Az nemnagyonjó. Szerencsére sikerült befurakodnom középre. 
Én és a furakodás... Na, az is szép látvány!:)
Itthon kávé, újságolvasás, most meg írtam.
Holnap végre péntek. Pff... Ezt úgy írom, mintha olyan baromi hosszú hetem lett volna...:)
Posta kell, meg lottó kell, meg tippmix kell. 
Igen, a postán is lehet lottózni meg tippmixelni, de a Lipótinak külön  hangulata van...:)
Holnap este meg román-magyar VB-selejtező. 
Győzni kell!:)
És nem fogy el addigra az antibiotikum, szóval sörmentes lesz...:(
Hétvégén meg mosás. Meg jó lenne, ha találnék valakit, aki letolja a hajamat...:)
Meg Forma-1 Olasz Nagydíj. Meg persze triciklizni is fogok. Szerintem csak keveset, és óvatosan. De ez majd kiderült!
Jók legyetek!
Holnap Hajrá, Magyarok!:)
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: