2012. december 9., vasárnap

Szopóág

Életemben többször is voltak olyan hosszabb-rövidebb periódusok, amikor úgy éreztem, hogy a "bráner rossz oldalán állok". A korábbiak persze kismiskák voltak a mostanihoz képest.
Fura, mert - nyilván eltekintve a döbbenetes és egyelőre felfoghatatlannak tűnő - alaphelyzettől eltekintve vannak olyan szituációk, amik kifejezetten tragikomikusak, nem tudom eldönteni, hogy sírjak-e, avagy röhögjek.
Az autóeladás. Elég necces sztori, nem fejteném ki bővebben, rutintalan voltam, egyelőre megvan az autó. Egy újabb bizonyíték rá, hogy én nem vagyok okos ember, legalábbis a saját káromon tanulok a leghatékonyabban...
---
Vasárnap kimentem Écsre apuhoz. Olyan volt, mint ahogy vártam... Szörnyű. Borzalmasan üres a ház Anyu nélkül, egyfolytában vártam, hogy belép az ajtón... De persze nem jött...
Apunak is sikerült belémállnia... Bár jobban átgondolva a helyzetet, én is kissé feszült voltam, és újfent bebizonyosodott, hogy faterral "beszélgetve" válaszadás előtt mindig el kell számolni tízig. Vagy épp fél 11-ig, napszaktól függően...
Nem sokat voltam kint, szinte menekültem vissza Győrbe. Még vacsorát is elfelejtettem venni, ezért aztán kebap-rendeléssel zártam a napot.
---
Hétfőn természetesen mentem dolgozni. A munkahely most egy sajátos "védőburkot" jelent, ahol emberek között vagyok, és ahol lefoglalnak a "jobbnál jobb" feladatok.
Ha úton vagyok, akkor vagy ügyintézek, vagy agyalok, itthon meg továbbra is végtelen ürességet érzek, és általában olyan este 8 körül már "elfogyok", és lefekszem aludni-olvasni.
---
Kedden elindult a kézilabda EB, először a horvátokkal játszottunk, gyenge játékkal, és a végén egy potyagóllal kikaptunk, ezt a meccset szerencsére átaludtam.
---
Szerdán a lakáshitelemhez kapcsolódó társasházi biztosítás miatt kellett intézkednem. Mutattam az ügyintéző hölgynek a banktól kapott levelet, ő pedig totál hülyének nézett, mondta, hogy ők nem az a cég, akiktől a levelet kaptam. Ezzel én persze teljesen tisztában voltam, mert a levélben ugye már az ő cégükről van szó.
Aztán kiderült, hogy nem abba az irodába kell mennem, mert ott csak magán ügyfelekkel foglalkoznak, és én társasházi problémám pedig nem tartozik ebbe a körbe...
Este kézimeccs, győzelem a németek ellen, frankón elaludtam rajta...
---
Csütörtök. Meló után jó biztosító, jó bankfiók, segítőkész ügyintéző hölgy. Így is lehet. Még olyan témában is segített, ami teljesen más cég, más ügyéhez tartozik. Hatalmas pozitív impulzus volt, nagyon sokat segített a hölgy.
Ezután Vendelin, kávé és almafröccs, feszültséglevezető jelleggel.
Két ismerősömet is felhívtam, hogy nincs-e kedvük odajönni egy picit beszélgetni, de sajnos egyikük sem ért rá.
Nagyon jól tudnak esni mostanában a beszélgetések, facebookos bohóckodások...
---
Péntek. Meló után posta, majd citybusszal Lapos, Lui barátommal pizza és kézimeccs, egy almafröccs társaságában.
A végén szép győzelem a spanyolok ellen, nagyon kellett ez a siker.
Aztán hazajöttem, addigra tesóm is befutott, vele beszélgettem egy nagyot.
---
Szombatra melót terveztem, de aztán lebeszéltem magam, mondván két dolgozós szombat közé befér egy "üres" is.
Délután bátyámmal és sógornőmmel kimentünk Écsre apuhoz, és abszolút pozitívan sült el a dolog, többé-kevésbé kellemesen elbeszélgettünk, ezért csak este fél 7 után indultunk vissza.
Ja, és Edit sógornőm bundás kenyeret sütött. Ezer hála és köszönet ezúton is...:)
A vacsoráról ismét megfeledkeztem, ezért a kajautalványt kihasználva a Mekiből hoztam "estebédet". Update ezerrel!:)
Jaj, egyik volt osztálytársam feltette face-ra az általános iskola 5.-es osztályképünket. Hát az valami hihetetlen...:)
Este tévé, és döglés...
---
Ma már voltam kúton Sportért, sőt még megvettem egy 2012-es sportösszefoglaló újságot is, benne Olimpia, foci EB, Forma-1-visszatekintés. Mintha egy könyv lenne, nagyon baba...
Ezután pakolászás, rendrakás, pihi.
Jövő héten ügyintézés, szinte minden délutánra megvan, hogy hová kell elmennem, de azért egy-két talit is jó lenne beiktatni.
Szerdán meg Győrben játszik Magyar Kupa-meccset az MKB Veszprém kézilabdacsapata az NB1-be igyekvő győri egyetemi csapat, a SZESE ellen. Na, azt nagyon szívesen megnézném. Bár inkább Veszprém-fan vagyok...:)
---
A barátság férfi is nő között elég érdekes dolog. Mármint olyan "misztikus"-nak tűnhet bizonyos esetekben a kívülálló számára. De létezik.
De az, amikor van egy lány, akit ha meglátok, jókedvem lesz, szeretem, ha a közelemben van, hiányolom, ha nem látom... És a legőszintébben mondom - írom... :)-, hogy NEM vagyok belé szerelmes, sőt úgy igazándiból  szerintem barátok sem vagyunk...
Furcsa dolog ez...
---
És mára ennyi.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!

Nincsenek megjegyzések: