2012. december 23., vasárnap

Dimenzióváltás

Szerdán munka után Rékával találkoztunk, de ezúttal nem a Segafredoba, hanem az ETO Parkban lévő Babylonba. De előtte még akadt egy kis elintéznivalóm.
Csekkeket adtam fel a postán, meg lottót az ETO Shopban. 
Több ismerősömtől is jött az infó, hogy új ETO-s ajándéktárgyak érkeztek, puzzle-ról és tangáról szólt a fáma.
Ez utóbbival kapcsolatban három különböző ötletem volt: veszek egyet ajándékba egy kedves hölgyismerősömnek, aki sokat b*szogat - persze csak poénból - ETO-drukkerségem okán. Illetve veszek egyet "magamnak" dísznek, poénból, esetleg lefényképezem, és valami frappáns szöveg kíséretében fellövöm a fotót a facebookra.
Nos... Annyira nem lepődtem meg rajta, de baromira zavarban voltam, amikor az eladócsaj kicsomagolta a bugyikat.XD
Volt "sima" (?) pántos ETO-címerrel, meg egy "vékonyabb", "kisebb", "CSAK AZ ETO" felirattal az elején. Szóval a poénok adták volna magukat.:P
Végülis nem vettem meg egyiket sem, mert a méretekkel baromira nem vagyok tisztában, poénnak meg kicsit drága lett volna. 
A fotót meg zavaromban elfelejtettem megkérdezni.:)
Viszont vettem két nagyon menő hűtőmágnest.:)
Ezen "ügyek" után mentünk Rékával, és később becsatlakozó barátjával a Babylonba, ahol jó sokáig elbeszélgettünk.
Megállapítottuk, hogy meglepően kellemes, nyugis hely, valószínűleg új törzshelyünk lesz.:)
Innen ugye gyorsan haza is tudok ballagni. Jaj, de szokatlan volt este sötétben, színjózanon hazamennni az ETO Parkból.:D
---
Nem emlékszem rá pontosan, hogy melyik nap történt, de egy kedves ismerősöm, egy barátom barátnője, blogom rendszeres olvasója, a facebook szerint 4. kedvenc ismerősöm - hihi... :) -  írt nekem egy érdekes levelet, benne egyfajta "elemzést" velem kapcsolatban, ami nagyon érdekes és elgondolkodtató volt. Köszönöm!
---
Csütörtökön semmi extra nem történt. Max. annyi, hogy életemben először neten jelentettem le a gázóra-állást, de aztán rájuk is kellett telefonálnom, mert nem jelezte a rendszer, hogy sikerrel jártam. De a telefonos csajszi szerencsére megtalálta a diktálásomat.:)
---
Pénteken elmaradt a világvége. Már korábban is hallottam, hogy tulajdonképpen nem világvége lesz/volt, hanem dimenzióváltás, amit a spirituális dolgok iránt fogékony emberek meg fognak érezni, a magamfajta átlagemberek nem. Hát nem tudom...:)
Egyébként az év utolsó munkanapjához méltó nap volt. Pakolászós-beszélgetős, pár dolgot még elintézős, üzemi gyűléses, finom kaját rendelős. Szerintem.:)
Délután meg egy spontán ötlettől vezérelve pár kollégával elmentünk forralt borozni.
A téli forralt borozásban én csak két dolgot nem szeretek: a telet, és a forralt bort.:)
De azt gondoltam, ha így összegyűlik a csapat, akkor nem leszek "kihúzó".:)
És a vörös borból készült forralt bor még ízlik is.:) 
Egyébként sörre vagyok kalibrálva, jóapám bőven megissza az én boradagomat is. Úgyhogy kicsit féltem, hogy meg fog ütni, de nem volt semmi gond. Másnap sem.:)
Viszont a kb. 3-4 órányi ácsorgástól picit megfájdult a derekam...:O :)
Ennél nagyobb gondom tényleg ne legyen, jó kis délután/este volt.
A Barátok közt-ben pedig meghalt Berényi András.:(
Az utóbbi egy-két hétben nem nagyon néztem, ezt részt véletlenül láttam. Hát, elég csúnya véget ért a csávó, a történetet is "jól megkutyulták"- ahogy Anyu szokta mondani.
---
Tegnap piacra akartam menni, de aztán nem mentem. Egész egyszerűen lebeszéltem magam.:)
Délután azért elnéztem az Árkádba. 
Vettem Sportot, benéztem egy cipőboltba, és kajáltam. Na, ez utóbbi nagyon érdekes volt!
Természetesen annyian voltak, mint a heringek, amikor megvettem a kaját, konkrétan egy szem helyet nem találtam. 
Álltam a tálcával a kezemben, már azt vártam, mikor lökik ki a kezemből. Odajött egy biztonsági őr. Azt hittem, segíteni szeretne. Ehelyett megkérdezte, hogy "Na mi van öcskös?" Én pedig válaszoltam, hogyaszongya "Öcskös az apád f*sza!" A karácsonyi meghittség jegyében. Végül ennyiben maradtunk. 
Aztán találtam helyet- egy négyszemélyes asztal szabadult fel. Odaültem egyedül. 
Közben odakéredzkedett egy fiatal pár.
A családban, a koleszban, a munkahelyemen, szóval bárhol kajálok, mindig én végzek utoljára. Valamiért lassan eszem, pedig most tényleg nem pofáztam közben.:)
Fiatal pár el, majd érkezik egy 4 fős "falusi tajparaszt" - bocsánat! :) - család, akik ugye azt várták, hogy én is távozom. 
Közölte velem, hogy "Ide akkó mink leülünk e'!" Mondom rendben, egy pillanat, és végzek. A jóember gyakorlatilag kinézte a számból a kaját, és mikor már csak három-négy szem hasábburgonyát kellett betolnom az arcomba, elkezdte áthordani a három üres széket egy kétszemélyes asztalhoz.  
Nagyon mókás volt.:)
Utána Spar, nem sok dolgot vettem, de gyorsan végeztem, és hazajöttem, pihengettem.
---
Szóval letöltöttem a telefonomra a facebook-frissítést. Kicsit szokatlan, de kétségkívül gyorsabb. És ahogy fentebb említettem, külön vannak a kedvenc ismerőseim. Gege, Dóri, Kata a képzeletbeli dobogó, szóval annyira nem lepődtem meg...:) A negyedik helyezettet pedig már írtam...;)
---
Ma ismét ETO Park. Elmegyek CBA-ba, veszek szaloncukrot. Nem terveztem, hogy veszek, de rájöttem, hogy mégiscsak hiányozna. Aztán ebéd, rendrakás, elmaradt facebook-üzenetek pótlása...
Holnap meg megyek ki Écsre. Nem kicsit tartok tőle.
De addig még jelentkezem!
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! ;)

Nincsenek megjegyzések: