2012. október 6., szombat

Gleich im Notruf

Vasárnap délután a terveknek megfelelően az ETO Parkban találkoztunk Gergő barátommal, és barátnőjével, Zsófival. A Babylonba ültünk be, és meglepő módon feltűnt a hely tulajdonosa, az ETO-kapus Szasa Sztevanovics is. Nagyon kedves volt, még köszönt is.:)
Tök jól elbeszélgettünk - mármint nem Szasával - ahogy ilyenkor lenni szokott, komoly és kevésbé komoly dolgokról, gyorsan eltelt az idő.
Valahogy szóba kerültek a német nyelvű tévéműsorok, és Gergő közölte, hogy ő a "Gleich im Notruf" című műsort szokta nézni, ami igazából Notruf, azaz "Segélyhívás", Gergőben pedig a "Hamarosan a Segélyhívásban" című beharangozó szöveg rögzült. Mivel a fiatalember azt mondta, hogy ez a kedves elszólás mehet a blogra, ezért megy is.:)
Este megnéztem a Naplóban Vujity Tvrtko és Szalai Ádám riportját a Naplóban Nick Vujicicről, a végtagok nélkül élő ausztrál fiatalemberről. Kicsit szkeptikusan vártam a filmet, de nagy hatással volt rám, egyszerre nevettetett és könnyeztetett meg. Hatalmas figura!
Ha esetleg nem láttad, és érdekel, ide kattintva megnézheted!
---
Vasárnap lévén Anyu bent aludt Győrben, de éjjel valami rejtélyes okból kikapcsolt a telefonom, így hétfőn kicsit később keltünk fel a tervezettnél, kicsit kapkodósan indult nap. 
Este ismét relaxáltam egyet a kádban az előző heti Kisalföldeket olvasva, jó ez, amíg nem kell begyújtani...:)
Meg ugye elindult az RTL2, ami elég gagyi egyelőre, de azért Máté Krisztina Forró nyomon-ját megnéztem, elég érdekes volt.
Ja, és annak nem örültem, hogy a Vidanet a Sat1 helyére rakta be az új csatornát...
---
Kedden jól indult a nap, egy régen és amúgy ritkán látott kedves kolleginával jöttem a buszon, kellemesen elbeszélgettünk.
Meló, majd döglés itthon, és ennyi volt kb. a nap.
---
Szerda. Csak 6-kor sikerült kimásznom az ágyból, meg útközben is el-elbambultam, ezért csak 8 után estem be dolgozni. Éljen a rugalmas munkaidő!:)
Délután elmentem a plázába pénzfelvétel és bevásárlás céljából, de a játékterem, ahol a bankautomata is van, zárva volt, így a Mekiből vittem haza kaját, utalványból...:)
---
Csütörtök. Délután be kellett mennem Anyu kérésére a Kisalföld-pavilonba, egy hirdetést korrigálandó. Az ügyintézés kicsit nehézkes, mindamellett segítőkész és eredményes volt. Bár a számlán még mindig zalai nagynéném neve szerepel. Mert nagybátyám Miklós. Apám meg nem Miklós.:) És a Kisalföldnél dolgozik egy nagybátyámmal azonos nevű újságíró. - remélem, így érthető a körülírás, legalább ismerőseim mosolyognak egy picit...:)
Azon gondolkodtam, hogy az RTL Klubbal kapcsolatba kerülnék, Toninak szólítanának? Vagy Zsoltnak?:)
Ott ugyanis ilyen keresztnevű "Goszik" dolgoznak...
Aztán bevásárlás a teszkóban. A kosárnak nem volt füle, a zöldségeknél a próbamérlegen meg matricakiadót kerestem... Más "érdekesre" nem emlékszem...:P
Itthon aztán tévéztem, a Vidi 3-0-ra verte a Sporting Lisszabon csapatát, aminek őszintén nagyon örültem.:)
Ja, és félretájékoztattak a Vidanet-ügyfélszolgálaton: jelenleg van digidoboz, meg videó is, most a változatosság kedvéért a videó távirányítója halt be...
De a telefonos ügyintéző hölgy nagyon rendes volt, kaptam 1 hónapra grátisz HBO-t is.:)
---
Pénteken csak ebédig voltunk, aztán Gergeli kollégával elmentünk üzemorvosi vizsgálatra. Sikerült pisimintát szolgáltatni, majd nagyon rendes volt a doktornéni meg az asszisztensnő is - utóbbi meg aztán főőőleg... :$ -, pedig én ugye alapállapotomból/betegségemből - kinek hogy tetszik - kifolyólag irtózom az ilyen orvosi csekkolásoktól...
Aztán pláza: kávé, almafröccs, lottó, tippmix..:)
Majd odamentem Anyu munkahelyére- már talán megjegyzem az új iroda helyét, és tegnap tévedtem el utoljára..:D
Anyuval elmentünk bevásárolni, itthon beszélgettünk picit, aztán hazament.
De nem maradtam sokáig egyedül, mert tesómék váltották.:)
Este Da Vinci-kódot próbáltam nézni, de nem az elejétől csíptem el, így nem tudtam ráhangolódni, és el is aludtam...:)
---
Ma reggel a Forma-1 időmérő utolsó szakaszára keltem fel, a lényeget láttam...:/
A posztolás után rendrakás, kaja, meg délután Paks-ETO meccs van tervben, este meg nem tudom, vagy elnézünk valahová, vagy nem...:)
Holnap viszont? Forma-1, ETO-piac, élményfürdő, palacsintasütés is be van ütemezve, nem lesz egy unalmas nap, az biztos!:)
---
A hét fő tanulsága, hogy minden olyan lányba "képes vagyok "beleszeretni"., aki az átlagosnál többet mosolyog. A szűk naci csak hab a tortán... :)
Továbbra is foglalkoztat a kérdés egyes "némberek" esetében, hogy ha rám, látásból ismert "rokkant" munkatársukra így néznek, hogy néznek arra a személyre, akit Uram bocsá' szeretnek is...:O :)
De az előző héten leírtakat tartom, nem vagyok optimista.
Ja, és nem értem a nőket. Sovány vigasz, hogy ezzel nem vagyok egyedül...:)
---
Akkor mára ennyi is volna.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: