2012. október 20., szombat

Hosszú hétvégi

Azzal akartam kezdeni, hogy múlt vasárnap minden a tervek szerint alakult. A történeti hűség kedvéért azért utánaolvastam, mik is voltak a tervek, és rá kellett jönnöm, hogy ez így nem lenne helyénvaló megállapítás.
Ugyanis nem programoztam tévét.:) A többi, azaz csendespihenő, rendrakás, kézimeccsek megvoltak. Ez egy nagyon fontos információ, tisztában vagyok a helyzet komolyságával.:P
---
Most így kicsit összefolynak a napok, de azt hiszem, hétfőn volt egy nagy gyűlés a cégnél. És az egyik kolleginát sikerült közben megnevettetnem. Nagy csendben nevettetni majdnem akkora "szemétség", mint ivás közben.:) Aranyos volt, ha szabad ilyet mondani.
Meg láttam egy csajt, aki nagyon emlékeztet egy régi ismerősömre, de aztán kiderült, hogy nem ő az. Mondjuk ez azért az elejétől fogva várható volt.:)
Kisalföld olvasós-kádban döglés ezúttal kimaradt, mert az újságokat már vasárnap átfutottam.:)
---
Kedd. Életem második megbeszélése. Komoly volt és hosszú. De legalább tanulságos.:) De lehet, hogy hétfőn volt ez is, nem tudom... :( :D
Este magyar-török VB-selejtező volt, ami szép magyar sikerrel zárult, 3-1-re megvertük a félholdasokat. Csak az a baj, hogy félidőben, 1-1-nél elaludtam. Ilyen még egyszer nem fordulhat elő. A magyar válogatott kapcsán legalábbis semmiképp...:)
Érdekes volt még a német-svéd meccs (4-4), ahol a skandinávok 0-4-ről egyenlítettek Berlinben. Hihetetlen. Tippmix-gyilkos.:)
---
Szerda. Vidám, "bioritmus-szabályzó" nap. Sok kedves ismerőssel futottam össze, egy-két rövid eszmecsere, vidámság, poénok, stb.
A legviccesebb talán Adrival történt találkozás volt. Akit egy buszmegállónál úgy "tett ki" apukája az autóból, hogy egyszer csak pont mellettem termett. Pont, mintha megbeszéltük volna, pedig nem...:)
Aztán hazajöttem, és tesómék is megérkeztek messzi nyaralásukról, tartottak egy kis élménybeszámolót.
Nem sárgultak meg, nem mentek össze, úgyhogy teljesen jó. Csak azt tudnám, mi van az ajándékba kapott pólómra írva!:)
---
Csütörtökön ugye 4 éves lett a GosziBlog, írtam "jubileumi" posztot, meglepődve láttam, hogy ez tavaly kimaradt...:)
Aztán este kézimeccs: az alaposan megerősített Veszprém egy góllal legyőzte a világ egyik legjobb csapatának tartott német THW Kiel. Szóval a Veszprém is a világ egyik legjobbja. De ez sem egy szívbetegeknek való meccs volt... :/ :)
Lefekvéskor azt hittem, elhagytam a Nemzeti Sportot...:) Aztán tegnap találtam meg, a konyhaszekrényben... Hol máshol... :D
A telefontöltőt meg az irodában felejtettem. Ezt legalább sejtettem...:)
---
Péntek. Nagyon péntek volt. Délutánra a végkimerülés határán voltam, aztán még kibélyegzés után is maradtam egy kicsit... :)
Aztán bevásárlás, majd itthon meccsnézés. Meg Sport-olvasás. Közben elalvás...:D
---
Képtelen vagyok felfogni, hogy ha hétköznap alig bírok felkelni, akkor hétvégén miért nem tudok aludni...:/ Most is reggel 6 körül felébredtem, olvastam-tévéztem, képtelen voltam visszaaludni...
Nemsokára elmegyek a plázába, felveszem a lottónyereményt, és eldöntöm, hogy spejzolom, vagy meglepem belőle magam valamivel...:) Természetesen új szelvényt is adok fel a rend kedvéért...:)
Délután majd női kézi BL, este pedig buli- elég hosszú idő után mozdulok ki...:)
Holnap semmitevés, PlayStation, meg talán ETO-piac, este meg ETO-Újpest, azaz érdekesnek ígérkező meccs a hosszú bajnoki szünet után. Kíváncsian várom.
Hétfőn valamikor kimegyek Écsre, és Anyuval jövök vissza kedden . Mert hogy hosszú hétvége következik.
Jó pihenést kívánok mindenkinek, érezzétek jól magatokat!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: