2012. szeptember 20., csütörtök

On tour- hazai pályán

Ismét sikerült elhagynom a bejegyzés jegyzetét/vázlatát/puskáját, így a ma délután felskiccelt címszavakból táplálkozik a mai bejegyzés. Azért remélem, a farzsebemből kiesett papírra nem írtam semmi "nem publikusat", ha esetleg illetéktelen kezekbe került volna... Mondjuk most már teljesen mindegy...:)
És hogy miért most írok? Mert most érek rá, a hétvége kapcsán ez még kérdéses...:) 
Egyébként ebben a hónapban nagyon keveset posztoltam, negatív rekord közelít...:(
---
Szombaton délután busszal mentem haza Écsre, a kórháznál szálltam fel. Furcsa volt, mert azt hittem, hogy egy ismerősöm általam csak "látásból" ismert húga mellé ültem le, és hülyén éreztem volna magam, ha nem szólítom meg. Nem szólítottam meg, de nem is ő volt. Ott szállt le a lány, ahol én, tehát kb. falunkbeli, de fogalmam sincs róla, hogy ki ő. De csini volt, annyi szent...:)
Muci néni vadast küldött nekem vacsorára. Nos, ebben az a furcsa, hogy a vadast vagy utálom, vagy elvagyok vele. Na, ez viszont eszméletlenül finomra sikeredett, alaposan belakmároztam belőle...:)
Este X-faktor, és alvás...
---
Vasárnap szüreteltünk, ezúttal nem kellett segítenem. Ebéd után a teraszon pihentük/pihenték ki a szüret fáradalmait. Nagyon komoly volt a szembeszomszéd 15 hónapos kisfiú, és az én 6 éves Buksi kutyám különszáma. Ácsorogtak egymás mellett, szemezgettek, de megközelíteni nem merték egymást. Nagyon komolyak voltak...:)
Úgy voltam vele, hogy ha belemerülünk a beszélgetésbe, akkor kint maradok Écsen, és a tévében nézem meg az ETO-meccset, de ha lesz egy kis esélyem elérni a fél 5-ös kezdést, akkor bemegyek. Volt esély, bementem.
Tesómék a szomszéd faluban, Nyúlon tettek ki, ott vártam a városi buszt.
Hm... A megállóban ácsorgott egy nagyon szép barna leányzó, "egyrészes szoknyában" - ha így mondják..:) -, és "a lágy szellő sejtetni engedte fellibbenő szoknyája alatt felsejlő formás combjait.."- ahogy egy regényíró mondá vala. Szép látvány volt, ezért emlékeztem meg róla!:)
A buszt a megállóban nem várta meg a lakásomhoz - és egyben a stadionhoz - közlekedő 14-es busz. Így viszont beszélgetni kezdtünk egy nénivel. Aki először mezemet látva a futballhulligánokat kezdte szidni, majd eljutottunk a cigánykérdésig. Ő ki akarná mindet irtani, én humánusabb megoldást javasoltam, így kiegyeztünk a kitelepítésükben... Pff... :/ :)
15 perccel a meccs előtt értem a stadionba. A meccs elég lagymatag volt, Koltai 11-es góljával nyertünk 1-0-ra, más pozitívumról nem nagyon tudok beszámolni. Legalább a cimborákkal sikerült összefutni...:)
Meccs után lekanyarodtam a Borvirágba, ahol 3 korsó sört elkortyolgattam, élveztem a jó időt, és egy-két értelmes és kevésbé értelmes dialógusba is sikerült bekapcsolódnom...:)
Este aztán itthon még 2 doboz sör, "chat" facebookon, a meccs fórumának olvasgatása, majd alvás... Ja, fél 1-kor még felkeltem szendvicset gyártani, és vacsorázni. Végülis este 6 előtt jártunk még bőven...:)
---
Hétfőn nagyjából fél 7-kor sikerült felkelni, pontosan másfél órával az első ébresztés után. Persze nem másnapos voltam, hanem fáradt. De komolyan...:)
A suli előtti legnagyobb csúcsforgalomban, heringjáratokon értem be dolgozni, de legalább összefutottam kb. napra pontosan 1 éve megismert Vera ismerősömmel...:)
Délután Anyu kijött, beszélgettünk-rendezkedtünk, Barátok közt, Kék fény, alvás...
---
Kedd. Zsaninál voltam délután. Ha félreérthetően szeretnék fogalmazni, azt írnám, hogy "bemutatkoztam az anyukájának is."
De nem szeretnék félreérthetően fogalmazni. Kávéztunk-beszélgettünk-hülyéskedtünk- csak éppen ezúttal náluk.
Nagyon jól éreztem magam vele, nagyon megkedveltem őt az utóbbi hetekben. Egészen furcsa... Mármint barátok vagyunk, és ennyi, bizonyos szempontból viszont teljesen "új" dolgokat tapasztalok mellette. Amikben nincs semmi különös, egy kívülálló tán meg sem értené, ezért nem írok erről...:)
Nagyon jó kis délután volt, és ez a lényeg...:)
---
Szerda. Egy kolléganőmnek segítettem önéletrajzot írni. Lassan több önéletrajzot írok, mint egy irodalomtörténész...:) De szívesen segítek, meg aztán kaptam érte finom sütit és csokit, szóval mindenki happy...:)
Este meg szerettem volna nézni a Barca BL-meccsét. a Digisporton. De besz*rt a digidoboz...:@ Vagy a videó... Vagy mindkettő... Vagy egyik sem, csak az "összedugás" jött szét... Nem tudom... A két cucc össte van kötve, és most ha a digidoboz be van dugva, nem működik a videó. Ha kihúzom, működik, de nem sokat érek vele, meg aztán a dobozban semmi élet... És fogalmam sincs, ki fogja megjavítani, a vidanetesek "idegen tárgyhoz" állítólag nem nyúlnak. A videó pedig az. A havidíj meg persze pörög.
Ja, és írt facebookon egy ismerősöm, akire pont tegnap gondoltam, hogy hónapok óta nem hallottam róla. De ezt neki nem írtam le, mert úgysem hinné el... :( :D
---
Csütörtök. Ma sikerült időben, viszonylag frissen felkelnem, ennek nagyon örültem.:) A meló gyorsan telt, bár sok f.szság volt, az idő is fos, szóval kicsit nyűgös voltam...
Ebédidőben örültem. Mert jó hírt kaptam. És jó hírt kapni jó.:)
A próbafordítással kapcsolatban még mindig nincs infóm...
Ja, és szerelmes is vagyok!:$ :) De nem kispályázok, nekem nem csak egy "választottam" van... Együtt kb. kitennének egy kézilabdacsapatot...:)
Se választási kényszer nincs, se alkupozícióban nem vagyok, "teljesen jó így". Limonádé a citromból...:)
Ma majd megnézem a Vidi Európa Liga-meccsét, aztán döglök.
Holnap legfőképpen PÉNTEK lesz..:)
Szombaton kerti parti a fix pont, meg lehet Katával is találkozunk. Meg Lord-koncert is lesz Győrben, amire nagyon-nagyon kíváncsi lennék, mert még sosem voltam, de tartok tőle, hogy most is ki fog maradni..
Aki megy, az ismerőseivel megy. Akit elhívnék az vagy nem jönne, vagy miért pont velem jönne. Kb. ennyi...:)
Vasárnap Forma-1 Szingapúrból, meg Vidi-ETO focimeccs. Sportnap ismételten.:)
Mára pedig ennyi.
Kitartás, nemsokára hétvége!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: