2016. március 20., vasárnap

Sörökkévalóság

A szokásosnál picit később, de itt vagyok!:)
Szóval: múlt vasárnap. A bejegyzés megírása után mosogattam, tésztát főztem. Közben felnézett hozzám egy kollégám, felteszi majd a falra a polcot. 
Nagyrészt pihenéssel telt a nap, és iszonyatosan "kívánós" voltam: ettem kekszet, pattogatott kukoricát, mindent...:) 
Nem vagyok fradista... Sőt.... De ez a Csepel-Fradi II meccs hatalmas lehetett, óriási hangulatot teremtettek az ultrák. 
Hamar lefeküdtem, az ágyban tévéztem. Néztem a magyar-lengyel női kézimeccset, sajnos kikaptunk...
Délután olvastam a hírt, hogy Meghalt Verebes József, a Mágus, aki edzőként a '80-as években két bajnoki címet nyert az ETO-val. Nem 100%, de szerintem napra pontosan egy évvel a Quaester-csőd napvilágra kerülése után ment el... Személyében egy legenda távozott, az Isten nyugosztalja!:(
Felírtam a puskacetlimre, hogy Móni. Hát nem tudom, miért...:)
---
Hétfő. Felébredtem hajnali 4-kor. Aztán szerencsére sikerült visszaaludni. Elmentem bevásárolni, és összefutottam Lui barátom anyukájával. Büszke, boldog nagymama!:) 
Csináltam pudingot, két félét. Írtam Kingának, hogy nincsenek tálkáim. Ő visszaírt, hogy akkor tegyem poharakba. Jó dolog a női lelemény. Magamtól nem jutott volna eszembe. Tényleg.:)
Elővettem a fagyasztóból a káposztát, amit Banditól még karácsonykor kaptam. Épp raktam be a mikróba, amikor írt Bandi, hogy nem járok-e a kórház felé, mert ihatnánk egy sört a Dreherben. Jártam arra. Ittunk. Nem egyet. 
Itthon meg folytattam...:)
Jaj: írt egy mozgássérült haverom, hogy tudok-e arról, hogy rokkantnyugdíj mellett is lehet majd nyolc órában dolgozni. Nem tudok. De ha így van, lehet, hogy lerokkantosíttatom magam. Amúgy nem. Nem azért diplomáztam, hogy rokinyugger legyek. Wehe, milyen szó már ez...:D
---
Kedd. Kilenckor keltem. Ez nálam már sokáig alvásnak minősül. Puding, melegszenya, mosás, netezés. Így telt a nemzeti ünnep. A vacsora pedig kacsazsíros kenyér volt hagymával.:)
Jaj, kishazánkban mindig történnek érdekes dolgok... A Saul fia rendezője a frissen átvett Kossuth-díjjal a hóna alatt jól kiment a kormányellenes tüntetésre. Egy kicsit morbid. De legalább nincs diktatúra.
---
Szerda. Ami ugye most tulajdonképpen hétfő volt. Nyugis nap volt, semmit nem jegyeztem fel. Balu barátom jött értem, németeztünk. Egy kolleginával jöttem ki a gyárból, Balu azt hitte, hogy kézenfogva megyünk. Pedig nem. A lány egyébként a második legrégebben ismert kolléganőm.:)
Német előtt megetettem Baluék gyermekét, nagyon ügyik voltunk!:)
Hazatérve döglés, meg BL-t néztem. Ilyen is régen volt.:)
---
Csütörtök. Háromig voltam melóban. Aztán tanítottam. A nővérszállón. Ejj, de régen jártam ott. És régen milyen sokat jártam oda...:)
Német után megfordult a fejemben, hogy megiszom egy sört a Hollóban. De nem mentem be. És amint felszálltam a buszra, felhívott egy kedves barátom, hogy szombaton sörözés a Hollóban. Telepátiás sörözések...:)
Bejelölt facebookon egy lány. Van sok közös ismerősünk, de elég sokfelől, ezért nem tudtam egyértelműen beazonosítani, hogy honnan is ismerjük egymást. Írtam neki. Kiderült, hogy falubelim, tesómmal egy suliba járt, jó sok üzit váltottunk, jó fej a lány, úgyhogy jól visszaigazoltam.:)
Felírtam ehhez a naphoz virtuális élettársam nevét. Nem tudom, miért...:)
---
Péntek. Ehhez a naphoz nem írtam fel virtuális élettársam nevét. Pedig szabin volt a héten, és váltottunk napközben pár üzenetet. Egytől-egyig munkaügyben. Szóval a virtuális élettársam lett a virtuális munkatársam. Komoly!:)
Úgy volt, hogy találkozunk egy kedves ismerős leányzóval, de a találka elmaradt. Nagyon vártam már, hogy összefutunk, melóban meg is jegyezték, biztos randim lesz, mert igen vidám vagyok. Nem haragudtam rá, csak nem esett jól. De tisztáztuk a dolgot, és jövő héten pótoljuk. 
Hazafelé arra gondoltam, beugrok a Hollóba egy sörre. Nem ugrottam be. A Fa Kocsmába mentem. Soha többé nem megyek oda. Azért van egy szint na... Egy faszi volt a közelemben, úgy beszélt a párjával telefonon, hogy azt a mindenit.... Gyakorlatilag leb@szta, mert rakott krumplit főzött, és megígérte neki, hogy ha hazamegy, kik.rja az ablakon. Nem a nőt, a kaját... Ijesztő volt, na!
Egy sör után szedtem is a nemlétező sátorfát, és itthon folytattam a sörözést. 
Olvastam egy cikket egy hozzám hasonlóan oxigénhiánnyal született srácról. Ha ilyeneket olvasok/hallok, mindig ledöbbenek magamon, hogy én ugyan miért rinyálok.
Képeslapot kell küldenem a születésnapjára egy csajnak. A nővére ezzel szeretné meglepni. Mármint nem csak tőlem fog kapni. Csak ne felejtsem el...XD A címe amúgy majdnem megegyezik az enyémmel, csak nem győri, hanem pesti. 
Lakótársammal is sörrentettünk, aztán Harcsi is megérkezett. Megbeszéltük az élet nagy dolgait, meg a második blogfilmről ötleteltünk. Jóó lesz. Szeretnél szerepelni benne?;)
Olyan fél 3 magasságában feküdtem le...:O :D
---
Szombat. Felébredtem a Forma-1-re, de persze nem kötött le. Nagyon meg voltam zakkanva. Nem voltam boltban, nem adtam fel lottót... Szerencsére nem húzták ki a számaimat...:D
Délután azért sikerült tésztát főznöm, meg ennem is. 
Este pedig Holló, kórházi barátokkal. Tesóm volt munkatársai, örülök, hogy ismerhetem őket. Jó kis este volt, szokás szerint sziporkáztunk, rengeteget röhögtünk. 
Az egyik sráccal zeneileg nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Tesómon és rajta kívül egyetlenegy kolleginával voltunk így. Na, és említettem a srácnak, hogy a Road Világcsavargója a Lord Vándor-jának XXI. századi verziója. Mondta, hogy ő is ugyanerre gondolt. Nem semmi...:)
A telefonom tanúsága szerint éjfél után hívtam taxit. 
Egy levezető sört azért megittam. Majd levezető málnaszörp, és pesztós melegszenya következett.:)
---
Ma. A Forma-1-re nem sikerült felkelni teljesen, mondjuk annyira sokat nem vesztettem. Azért valami ismétlést remélem sikerül még elcsípni. 
Semmi kajám nem volt itthon, rendelni meg nem akartam. Találtam két romlott (!) székelykáposzta-konzervet(!). A babgulyást, vagy a chilis babot jobban szeretem, ebből is látszik...:D
Azért már aktívkodtam is, német nyelvű levelet segítettem írni. 
Délután meg bementem a városba, vettem cigit, meg az aluljáróban vettem zsemlét vacsorára. A Honvéd-ligetben pedig olvastam Sportot, és megittam egy üveg... Neeem: vizet. Jön a tavasz, már bőrkabiban voltam.:)
Ittam egy kávét, beraktam egy mosást, most meg pötyögök. Mára már semmi nincs tervben. 
Holnap viszont irány Ausztria, megyünk az osztrák egészségügyi minisztériumba. Igen nagy jampik vagyunk!:)
A héten lesz két német, meg egy tali is lesz, meg húsvét is, szóval nem lesz unalom.:)
Ja: a bejegyzés címét ez a kép ihlette. Aranyos!:)
***
Olvastam, hogy ma van a boldogság világnapja. Bár én nem vagyok boldog, max. vidám tudok lenni, azért ez nagyon jó dolog. 
Ma láttam ezt a videót. Nem is tudtam, hogy a Veca-verzióhoz is készült klip. Csak eljutottunk egymáshoz. Megérintett. Az élet apró öröm-pillanatai. Nézzétek meg!:)
Ezt pedig ma találtam! :) !totnopőzén stláV
Csak, hogy vegyük észre...;)
 ---
Az utolsó pár posztnak már stabilan háromjegyű az olvasottsága!:) Örülök, hogy ennyien olvassátok a szösszeneteimet, köszönet érte!:)
Mára pedig ennyi volt. 
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

Nincsenek megjegyzések: