2011. november 13., vasárnap

Másképp, mint mások

A pénteki munkanap viszonylag "stresszesen" telt. Nem a klasszikus gyomorgörcsös értelemben, de viszonylag gyorsan meg kellett csinálni egy "tű a szénakazalban"-melót, ami azért nem volt túl kellemes, de megoldottuk.:)
Meló után pedig ugye a terveknek megfelelően a hitelemet folyósító bankba mentem.- ld. cím!:) Azt viszont nem terveztem be, hogy az íróasztalom fiókjában felejtem a megfázós gyógyszereimet, és az Avon-katalógust is. Ha pedig nem ott felejtettem, az még rosszabb, mert akkor nem tudom, hogy hol vannak...:)
A bankban? Végülis semmi érdekes nem történt. Elfogadtam a bank által felkínált opciót, amiben nem vagyok teljesen biztos, hogy jó nekem, de 2041-es lejárati idő mellett túl sokat nem bukhatok. :D Egyébként egy év alatt kb. 200 ezer forinttal nőtt a tartozásom, úgy, hogy kb. 400 ezret már befizettem. :D
Az ügyintéző lány egyébként rendes és segítőkész volt. Fura, hogy közvetve két szálról is ismerjük egymást. Tárgyalás közben át is váltottunk tegeződésre. :)
Jaj...Távozóban nyakamba tekertem ETO-sálamat, mire a csaj megkérdezte, hogy "Ferencváros?"...Pff...Hát nem nagyon...:)
Este megnéztem a Magyarország-Liechtenstein meccset (5-0), aztán elindultam Balázsékhoz születésnapozni.
Jó kis este volt, bár a szülői munkaközösség-feeling megint nagyon adta. :) A fiatalság bent, az öregebbek pedig kint a teraszon. :) Így viszont nem csak enyhe másnaposság gyötört tegnap délelőtt, hanem az a "lefagyott agyú" fejfájás is. Nem volt kellemes...:)
Olyan fél 2 magasságában értem haza, de azért 2 doboz levezető sört meg kellett inni a függőfolyosón...:D
Tegnap délelőtt ennek megfelelően éledezés volt a program, délután pedig kis restanciának eleget téve három önéletrajzot is németre fordítottam. Közben pedig olyan kifejezésekkel találkoztam, melyek megingatták saját némettudásomba vetett hitemet, de azért kis segítséggel sikerült úrrá lenni a helyzeten. :)
Este aztán tévé, meg MSN, korai lefekvést terveztem, ami nagyjából sikerült is, este 10 körül már ágybab voltam.
Most hétkor keltem, mindjárt elmegyek egyet Árkádolni, aztán vissza, sportdélután: Forma-1 lesz, majd utána kézilabdameccs.
---
A jövő heti programból egyelőre egy jó adag németóra a tuti, kérdés persze, hogy mennyi lesz megtartva.
A többi meg majd szépen sorban kialakul.
És ennyi mára.
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: