2011. november 20., vasárnap

Köszönjük, Mester!

Akartam írni pénteken. Akkor nem jött össze. Tegnap nem akartam, és nem is írtam. :) Most viszont pötyögök egy kicsit. Ha úgy tetszik, heti hírösszefoglaló. :)
Vasárnap. Nem Vettel nyert Abu Dhabiban. Ez már így önmagában is ok az örömre- és az említésre. Hamilton lett a győztes, aki messze nem a kedvencem, de azért a változatosság miatt nem bánkódtam.
---
Hétfő. Elmaradt a német. Tanítványom későn, este 8-ra tudott volna csak jönni, de ennek nem láttam sok értelmét. Az lehet, hogy ő még tud olyankor koncentrálni, én már sajnos nem...:/ :)
Mérföldkő: délelőtt munkahelyemen elfelejtettem meginni a kávémat, erre még soha nem volt példa. Ebből is látszik, hogy milyen szorgalmasan dolgozom mostanában...;)
És... Elkezdtem facebookon irkálni egy haverom húgával. Ez csak azért furcsa, mert eddig csak egyszer találkoztunk, most pedig kommentáltam egy linkjét, és ebből mindennapos levélfolyam lett. És ez tök jó...:)
---
Kedd. Meló horror volt, majd a cégnél- legálisan, kibélyegzés után :) - tartottam egy németórát. Az elején kicsit ideges voltam még, de aztán lenyugodtam...:D
Este meg lengyel-magyar barátságos focimeccs volt, 2-1-re kikaptunk. Nem játszottunk jól, de ez most igazából lényegtelen.
Hm...A Puma állítólag elrontotta (?) az olaszok EB-re szánt mezét. Piros-fehér-zöld a galléron a csíkozás! Nem semmi....:)
---
Szerda. Két németből egy német. A hétfőit pótoltuk, a tervezett viszont elmaradt.
Reggel a Morning Showban Balázsék arról beszélgettek, hogy tudósok kiszámolták a nő ideális méreteit. Vagy az ideális nő méreteit. Nem tudom. :) Mindenesetre:
- magasság: 168-172 cm
- mellbimbók távolsága: 21 cm
- köldök-vénuszdomb távolság: 13 cm
- láb-felsőtest arány: 2:1

Vicces. Mi nem jut egyesek eszébe? :)
Egy kis sport: Kimi Räikkönen visszatérőben a Forma-1-be! Ennek örülök, ő nem egy átlagos figura, szüksége van rá a száguldó cirkusznak. Még érdekesebb, hogy egyes hírek szerint nem csak versenyzőként, hanem résztulajdonosként is csatlakozna a Williams istállóhoz...
Konkoly Csaba pedig már nem a Győri Audi ETO KC edzője. Meglepett a döntés, mindenesetre valamennyire benne volt a pakliban: bivalyerős a BL-csoportunk, már nem nagyon férnek bele olyan botlások, mint a Randers vagy a Hypo ellen. Szóval még jól is elsülhet a váltás, mindenesetre búcsúzunk a klub történetének eddigi legsikeresebb edzőjétől.
Kubica...Azt olvastam, hogy azért nem nyilatkozott a Renault-nak, hogy tud-e Forma-1-es autót vezetni, mert a Ferrarival egyeztet egy esetleges tesztpilótai szerződésről...Érdekes, merész lépés lenne...:)
---
Csütörtök. Egy német, két ember, kicsit "furcsa" hangulatban. Mármint kissé "szétszórt" voltam, de lesz ez még jobb is...:)
Előtte meg bekóstolt egy fazon a buszon: az volt a baja, hogy zenét hallgatok, fülhallgatóval. Mivel mutogatott felém, kikapcsoltam a zenét, és végighallgattam. Nem tudtam, hogy beszóljak-e neki, avagy kiröhögjem...Végül csendben maradtam. :)
---
Pénteken elmaradt a német, mert mentem ki Écsre. Huh... Ha egyszer minden óra lemenne terv szerint, elég horror hétköznapjaim lennének...:)
Azt hiszem, elfelejtettünk befizetni 3 havi villanyszámlát...:/ Nem viszem csődbe az e.on-t, de jövő héten korrigáljuk a lemaradást...:)
---
Szombat. Délelőtt sokáig alvás, aztán...Aztán totál katasztrófa...:/ :@
Úgy néz ki, bedöglött a DVD-felvevőm, a javítás kb. 30 ezer forint lesz/lenne...:/
A buszról a plázánál szálltam le, de se újságot, se cigit nem tudtam venni...:/
Legalább az utastájékoztató totemoszlop teljesen jól működött. :) Viszont a kórháznál véletlenül a vidéki megállónál állították fel a városi utastájékoztatót...Ez annyira magyaros...:D
Itthon, 2 sör társaságában melegítettem a meccsre, közben elszakítottam a fülhallgatómat...:/ A meccsen meg kikaptunk 3-1-re, a Honvéd nyolchónapos hazai veretlenségünknek vetett véget...
És a rossz idő miatt már a WC-ket is lezárták a stadionban...:/ Így bokorba mentem le dolgot végezni...:/
Mindegy. Újpesten nem kéne kikapni, a kupában meg továbbjutni a Diósgyőr ellen, és akkor elégedett leszek az őszi szezonnal.
Ma Árkád volt. Fülhallgatót vettem, meg fejtisztító DVD-t vettem. Állítólag annyit fog érni, mint halottnak a csók, de meg kell próbálni, 30 ezer forintnál mégiscsak olcsóbb...:/ :D
---
Na holnap meg ugye hétfő...
Hétközben meló, meg németórák, pénteken Marcal Étterem, szombaton sörözés haverokkal. Más nem jut eszembe. De majd mesélek.
Legkésőbb egy hét múlva...;)
Ennyi voltam.
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok! :)

Nincsenek megjegyzések: