2016. szeptember 11., vasárnap

Tökös csaj

Vasárnap. A bejegyzés megírása után bundás kenyeret sütöttem. Kb. a harmadik kenyérnél tartottam, amikor észrevettem, hogy penészes. Ciki. Azt természetesen nem ettem meg, a többit megettem. Mivel meg kellett forgatnom a tojásban a kenyérszeleteket, észrevettem volna, ha azok is penészesek. Vicces volt, Kirával irkáltam, és ráguglizott, hogy mi bajom lehet a penészes kenyértől. Én is rágugliztam. A héten arra is rá kellett keresnünk, hogy mi történik azzal, aki lenyeli egy üdítősdoboz nyitófülét. Nem én voltam.XD 
Egyébként semmi bajom nem lett, de azért prevenciós jelleggel rendeltem este kebapot. 
Forma-1 Olasz Nagydíj is volt, nemigen érdemes rá szót vesztegetni. Úgy volt, hogy találkozunk egyébként Kirával, ezt úgy annyira nem erőltettem, nem mertem kockáztatni, hogy rám jön a hasmars. Amúgy nem jött. 
Balhé Németországban: A Mecklenburg-Vorpommern - magyarul Előpomeránia talán...:)- tartományban tartott választáson az Alternative für Deutschland (Alternatíva Németországnak/Németországért) nevű EU-szkeptikus, migránsellenes párt második helyen végzett. Megy ám a nácizás, meg a pánik. 
A harmincas években egy bizonyos Adolf Hitler pártja is azért erősödhetett meg, mert a "normális" pártok nem tudtak megoldást találni a hétköznapok problémáira. Szóval nem ok nélkül történnek a dolgok. 
---
Hétfő. Tiszta suli-feeling: új cipővel, új táskával indítottam a szeptembert. Már csak a frissen festett osztályterem illata hiányzott.XD
Amúgy szutyok nap volt. Esett az eső. 
Felírtam a jegyzeteimbe Roxi nevét, pedig nem találkoztunk. De a szombat nagyon adta.:)
Hazafelé eszembe jutott, hogy csak meg kéne kóstolni azt a Csiki Sört. Ittam egyet a Gól Büfében, meg egyet vettem elvitelre. Aztán még hoztam egy pár dobozzal másmilyet is.:) Amúgy nem rossz, nem rossz, de elájulva nem voltam tőle.:) 
Kaptam egy blogos témajavaslatot. Írjak csajokról, párkapcsolatokról. Először kb. így röhögtem.:) Aztán eszembe jutott, hogy mások is így röhögnének, ha megtudnák, hogy én írok csajokról, párkapcsolatról.:) Aztán eszembe jutott, hogy "viszonylag" sok lánnyal tartom napi szinten a kapcsolatot. Mostanában egyébként történnek érdekes dolgok. Volt már, hogy valakit a páromnak hittek. Hogy kinézték belőlem, hogy barátnőm van. Hogy többen is mondták, hogy anno ha kezdeményezek, talán lett volna esélyem... Hogy egy nő emlékszik olyan dologra, amit én négy évvel ezelőtt mondtam neki, amikor először és eddig utoljára találkoztunk személyesen. Azért ezek talán nem illenek bele a lúzerpasi-arculatomba.:) 
Mondták már rám, hogy túl jó nők tetszenek, azért vagyok egyedül. Lehet. Amúgy tudod milyen barátnőt szeretnék? Tököset. Khm... Mármint nem úgy!XD Hanem olyan vagány, belevaló, kicsit "irányító"... Na, de hogy egy vagány csajnak lenne-e türelme egy tapasztalatlan, teszetosza fogyatékos pasihoz, az már kevéssé sanszos. 
Szóval lesz majd ilyen témájú bejegyzés.:)
Ja, és feltöltöttem YouTube-ra a Trabsonspor-meccs után készített rögtönzésünket. Egy élmény...:D

---
Kedd. A tervezettnél természetesen később értem be melóba. De tovább is maradtam. Igen jó vagyok!:) 
Jaj, de ki tudok akadni a netes fórumok primitív kommentjein. Folyóba csúszott egy autó Győrben, ment ám a kárörvendés. Orbánnak meg megszületett az unokája. Szegény nem tehet arról, hogy ki a nagyapja, de kapta az "oltást" rendesen, ha lehet ilyet írni egy újszülött esetében. 
VB-selejtezőn pedig: Ferörer-szigetek-Magyarország 0-0. Khm... Nem értem, miért nem lehetett úgy odamenni, hogy szétkapjuk őket... Az ETO-val is kb. ez a bajom egyébként. 
Ja, és este ketten is rám írtak, német leckében kellett segítenem. Csak azt nem értem, miért kell "lebénáznotok" magatokat, ha valamit elrontotok. Azért gyakoroltok, hogy kiderüljenek a hibák, és máskor ne forduljanak elő. Na, ezt jól megmondtam!:)
Tanítványom meg felhívott, hogy beszámoljon elő osztrák munkanapjairól. 
---
Szerda. Sima kelés, sima érkezés, sima nap. Meló után német. Kétórásra terveztük egyórás lett belőle, de szerintem ment volna a kettő. Majd legközelebb.:)
Pár hónap alatt a második szék tört alattam össze a konyhában...:( :D 
Kollégám meg mutatott egy tök jó telefonos kvízjátékot, teljesen rá vagyok kattanva.:) Nem, nem a kollégámra.XD
Ezt a képet meg csak feltettem ide, mert nagyon menő. Vicces, kérdeztem egy kolléganőmet, akinek a férje katona, hogy hol lehet terepszínű pólót venni. Elmesélte, hogy a pólójuk zöld, a nadrág terepszínű. Erre Ausztriában egy boltban ráakadtam erre a pólóra.:)
---
Csütörtök. Virtuális élettársammal tényleg képesek vagyunk szavak nélkül megérteni egymást. Nem részletezem a szitut, de nem semmi volt.:) A másik meg az, hogy hajlamos vagyok "ráhagyni"  a dolgokat. Mármint mond valamit, hogy nem adja át az üzenetet, vagy nem hoz ezt-azt a büféből, vagy ilyesmi, akkor én elfogadom. Aztán persze átadja. És hoz.:) 
Melóban majdnem leestem a lépcsőn. Azon gondolkodtam, hogy olyan lányok vannak körülöttem, akik évek múltán emlékeznek arra, mit mondok, vagy úgy értenek meg, hogy nem is mondok semmit, nekem meg valaki egy éve hiányzik veszettül. És az a valaki ott jött a lépcsőnél. Meséltem róla sógornőm öccsének. Azt mondta, Let her go. Ideje lenne... 
Meló után gondoltam rá, hogy megiszom egy sört. Aztán inkább ledőltem. 
Lesz Wellhello-film! #sohavégetnemérős lesz a címe, több rövid történetből fog állni, és nem mozikban fogják vetíteni, hanem turnézni fognak vele a srácok. Várom.:)
Szomszédasszony nem gyengén idegállapotban volt. Igen bután beszélt valakivel. Szegénynek valaki egyszer le fog pattintani, az sanszos. 
A vacsora meg főtt tojás volt. 
---
Péntek. Elég nehezen keltem, ráadásul visszajöttem cigiért, pedig nálam volt.:) Az új és szokatlan tapasztalások listájára felírhatjuk a képmutatást is. Ha valaki azt hiszi nem hallom, és olyat mond rólam, mintha szíven döftek volna, a képembe meg mosolyog... Kezdek felnőni? 
Meló után céges buli volt az Arizona Clubban, azaz az ÉPFU-tekepályán. Jól elhülyéskedtünk, jó kis este volt. 
A kaja lehetett volna jobb is. A felszolgáló csajok szépek voltak, ámbár nem valami barátságosak. A tekepálya meg bedöglött. 
Kártyáztunk, dartsoztunk is. 
Elszoktam a játéktól. Ez a kvíz, a kártya baromi nagy flash. Tekegolyót is jó volt évek után újra kézbe venni. Jó, a dartstudásomtól nem lehettem elájulva...:D
Lenne valaki, aki eljönne velem tekézni? Vagy pingpongozni? 
Komoly a kérdés!:D
Hazatérve még sörözgettem, zenét hallgattm, messengereztem, és időben lefeküdtem.
Ja, és nem semmi érzés, amikor egy olyan lánnyal beszélgetsz, akit ismeretlenül is dicsértél, és kiderül róla, hogy tényleg jó fej.:) És nem, nem gondolok rá potenciális barátnőként. Tényleg.
---
Szombat. Se másnap, se fáradtság. Pihengettem, ebédre tésztát főztem, meg mostam is egy adagot.
Délután pláza, Kirával találkoztunk. 
Előtte beszereztem az újságjaimat, meg adtam fel lottót. 
Még Kecskeméten valami igen fincsi fűszer volt a paradicsomsalin. Edit mondta, hogy az Provence-fűszerkeverék. Tegnap vettem. Bár tasakban van, fűszerszóróm meg nincs. Kockacukrot meg elfelejtettem venni...
Ez volt az össz negatívum, jót dumáltunk Kirával.:)
Hazatérve bepakoltam a hűtőbe a cuccokat, aztán elkezdtem készülődni a meccsre. Ciccent a sör. 
A stadionba érve kicsit idegbeteg voltam, úgy emlékeztem, hogy a pénztárcám mellé betettem az igazolványtartómat. Szerencsére rosszul emlékeztem. 
A meccs? 2-1-re nyertünk a Héviz ellen, jól kezdtünk, szépen visszavettünk. Ez az NB3 annyira gáááz...:( 
Lent néztük a mccset Üveges Bandival kettesben. A Hévíz góljánál megjegyezte egy fazon, hogy olyan a védelmünk, mint a Berlini Fal: nincs. Ez a mondat egy focidrukker némettanárnak igazi ínyencség.:D
Amúgy nem vagyok "ultra", de nem szeretek "pórnép" között meccset nézni. Elszoktam tőle. 
El nem tudom mondani, mennyire örültem, mikor megláttam itthon az igazolványtartómat.:D
Ittam levezető sört, ettem vacsorát, aztán elfeküdtem. 
---
Ma. Döglés volt, meg cigiért voltam. Most pötyögök. Aztán rendelek ebédet, aztán elfekszem olvasgatni. Van több újság, meg könyv is, amivel félbe vagyok. Ezt így írják?:D
Aztán kb. ennyi is lesz a nap. 
A jövő hét? Német is lesz, tali is lesz, ETO-Debrecen Magyar Kupa-meccs is lesz. Ami egyébként az M4-en is lesz.:) 
Ja, nem írtam ebben a posztban olvasottsági adatokat! Igen jók!;) Beszarás, milyen jók! Beszarás, milyen jók vagytok!:)
Úgyhogy mára abba is hagyom. 
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!:)

2 megjegyzés:

Unknown írta...

"FélbeN vagyok"

Unknown írta...

"FélbeN vagyok"