2011. szeptember 20., kedd

Győzelem és nyeremény

Csak azért maradtam Győrben szombaton, hogy elvigyem szervízbe a telefonomat, és megkérdezzem, lehet-e, vagy egyáltalán kell-e javítani kissé bepárásodott kijelzőjét.
Annak rendje és módja szerint viszonylag sokáig aludtam, kis pakolászás és rendrakás után bementem a városba. A szerviz természetesen nem volt nyitva.
Hogy nem mentem teljesen hiába, az csak azért van, mert a telefonüzlet szomszédjában egykori munkahelyem mintaboltja van, így ott nosztalgiáztam egy kicsit.
Aztán kajáltam egy döneresnél, majd az Iparkamaránál szálltam fel a buszra.
Én nem járok "edzeni" vagy "gyúrni", de mostanában egyre többet sétálok. Magamhoz képest, természetesen...:)
Ezután további rendrakás-pihengetés következett, este pedig Katával és Esztikével találkoztam.
A Baross úton ültünk be - azaz ki...- egy helyre, aminek nem tudom, hogyan kell írni a nevét...:)
Az volt a terv, hogy az utolsó busszal hazajövünk. Majdnem sikerült. Amikor indulnunk kellett volna, nagyon "témában voltunk", italunk is volt még folyamatban, így nem mentünk.
Közben jött a hír, hogy a Barcelona 8-0-ra nyert az Osasuna ellen, ezt is meg kellett ünnepelni. :)
Lényeg a lényeg: hajnali 4 magasságában értem haza. Vasárnap ennek ellenére nem voltam rosszul, csak kissé álmosan telt a nap.
Aztán este jött az ETO-Fradi. A várható nagy érdeklődés miatt időben elindultunk, a bemelegítő sörözés ezúttal kimaradt.
Elég nagy rendőri készültség volt, volt is kis nézeteltérésem az egyikükkel, egy félreértés okán: azt hitte, tovább akarok menni, pedig csak annyi történt, hogy nekem időbe telik a megállás.
Szép idő, 10 ezer néző, jó hangulat: nagyon jó meccs volt. 2-0-ra győztünk a még mindig kiesőhelyen álló Ferencváros ellen, így a csapat az ETO fennállásának legjobb szezonkezdetét produkálja.
A második félidő mondjuk picit gyengébb volt, de mindent összevetve megérdemelten nyertünk! - A képről legyen elég annyi, hogy a hétfői Nemzeti Sport így jelent meg...:) -
Csak így tovább! Mondjuk szerintem az előttünk álló Diósgyőr-Debrecen-Vidi sorozat nem lesz gyenge, ezeken a meccseken sok minden el fog dőlni!
Mivel a mi részünkön nem működik a hangosítás, haverom SMS-éből tudtam meg, hogy három bérletes egyikeként engem is kisorsoltak, és nyertem egy ETO-s ajándékcsomagot!
Ezen kicsit meglepődtem, nem nagyon szoktam Fortuna istenasszonnyal ilyen közeli kontaktusba kerülni...
Egy rég látott jóbarátom és barátnője hozott haza, tényleg hosszú idő után tudtunk dumálni egy kicsit.
Meccs után gulyásleves, kosárlabda EB-döntő, és alvás. Ja, és a Real Madrid kikapott, ez a hír, sem jött rosszul! :D
Tegnap meló után német volt, majd cimbi elvitt az ETO Shopba, hogy átvegyem az ajándékcsomagot.
Van benne kulacs, meg kispárna, meg Fehér Miki-póló, szóval tetszenek ezek a cuccok, nagyon örültem.
Viszont itt az ősz: németezés közben ideért a beígért hidegfront, és sikeresen szarrááztunk, amíg a parkolóból beértünk az üzletbe. Majd vissza még egyszer...Na, ez mondjuk annyira nem tetszett...
Este a szokásos fürdés-vacsi után interaktív kommunikációt folytattam, MSN, facebook...Na, nem mintha ez nem lenne szokatlan program...:D
Egy ismerős lánynak segítettem önéletrajzot írni, és az enyém kiegészítésének mikéntjén agyaltam. Írni nem volt energiám...:D
A Való Világ ment a háttérben, de ez egyelőre nézhetetlen. Mondjuk szerintem szinte biztos, hogy előbb-utóbb elkezdem nézni...:/ :D
Ma megint német volt, és megint önéletrajzozás lesz.
A héten németórák, számítógép "közepesgenerál", a tévében Diósgyőr-ETO, meg Forma-1.
Buli-lumpolás most nem lesz, jövő héten viszont egy szülinapra vagyok hivatalos. :)
Szegény Anyu már frászt kap tőlem, hogy mindig van valami program...:)
Na, ennyi is voltam mára!
Jók legyetek!
Puszik, pacsik, éljenek a csajok!

Nincsenek megjegyzések: